Tüp bebek sonucu bekleyenler

Kızlar yardim ne olur
15 aralık transferim oldu 2 adet embriyo...
Transferden 8 gun sonra test yaptirdim beta hcg 64 cikti.. Çok sevindik.. 2 gun sonra tekrar yaptırdım 24 çıktı.... (( Aslinda doktorum 12. Gun yaptır demişti, yani 28 aralikta demisti. Doktora sordum herşey olabilir dedi... Pazartesi tekrar bakalim dedi. 1 gun daha bekleyecek dermanim kalmadi... Nolur yorum yapın.. Benzer durumda olan varmi..

canım ben bugun 5 gun ve dün agrıdan sağ kasık batmasından bayılcaktım sımdı yıne hafıf hafıf ama dun cok kotuydum
Merhaba beklemek nekadar zor geçmiyor günler benim de 25 aralıkta trasfer yapıldı test yapdirsam çıkar mi hiç bir belirti yok 2 embriyo transfer edildi inslah bitane si tutar

Merhaba beklemek nekadar zor geçmiyor günler benim de 25 aralıkta trasfer yapıldı test yapdirsam çıkar mi hiç bir belirti yok 2 embriyo transfer edildi inslah bitane si tutar
canım şnşallah bebişlerin tutnur sıkıca aana bence tes yaptırma cok erken daha hiç bili belli olmaz a bekle sabırla duayla bekle güzel haberlerini alırız inşallah seninve diğer bekleyen arkadaslarımızn tabi benimde

Ben de 22 sinde transfer oldum.bekliyorum.2sinde belli olcak insallah.bana da 2 tane koydular.test yapip da negatifi gorup uzulme.bana da bu tavsiye edildi

Birde trasferden sonra günleriniz nasıl geçirdiniz ben bişey olacak diye yerimden kalmak istemiyorum
Benim 6.gun olcak bugün.ve yavaş yavas evin icinde geziniyorum artik.yat otur sıkıldım.test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi.sabah erken saatlerde 6 7 gibi sanciyla kalkiyorum adet olcakmis gibi ve akşam 6 dan sonra ateş basiyo yüzümü boynumu.sizde de varmi bu durum.

Bugün dokuzuncu gündü. Çıkmayacağını bile bile idrar testi yaptım negatif. Yarın kan testi yaptırsam mı?

Bugün dokuzuncu gündü. Çıkmayacağını bile bile idrar testi yaptım negatif. Yarın kan testi yaptırsam mı?
Yaptırma canim, 8. Gun yaptirdim idrar pozitif kan 64 cikti.havalara uctuk, bu hamilelik demekti... 10. gun yaptirdim kan degerim 24e dusmus,yikildik, yine de umudumuzu kaybetmedik. bugun 13. Gun tekrar kan yaptirdim, 4 e dusmus... Sonuc kimyasal gebelik.

Demek istedigim erken sevinince hayal kirikligi yasayabilirsin..doktorlari dinleyip 12. Gunden once yapmamak lazim. İlaclar sonucu etkiliyor, yaniltiyor... Cunku hcg içeriyor... Bir dahaki denememde keseyi gormeden sevinmicem(((

Gezmen gerekiyor zaten, surekli yatmak iyi degil, kan dolasimi lazim... sadece agir kaldirma, yorulma, ve yuksege uzanma...
Bir de 12. Gunden önce kesinlikle idrar kan testi yaptirma..

Gezmen gerekiyor zaten, surekli yatmak iyi degil, kan dolasimi lazim... sadece agir kaldirma, yorulma, ve yuksege uzanma...
Bir de 12. Gunden önce kesinlikle idrar kan testi yaptirma..

Ya canim bilemedim ki simdi.erken yapip uzulenler var negatif diye.bir de merak var.bi de iki tane koydular.tutsa daha erken cikar cift cizgi öyle degil mi.bekleyim bari

Kizlaaarr testleri pozitif cikanlaaarr.siz daha iyi bilirsiniz.sizin de şeyinizde bi tıkanıklık hissi var mi? Ben de oyle bi his var.yana yatik veya az egri otursam foş diye acilacak gibi.jeldendir diye yuruyorum falan ama gecmiyo his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…