- 27 Aralık 2015
- 29
- 9
- 1
Ben de sali gunu transfer oldum.aynen çok gaz vardi.ama su an kramplar var ve siskinlik sen nasilsinTransferimin 2.günü eğer cocuk düşerse gazdan düşücek kızlar
Ben de sali gunu transfer oldum.aynen çok gaz vardi.ama su an kramplar var ve siskinlik sen nasilsin
Merhaba beklemek nekadar zor geçmiyor günler benim de 25 aralıkta trasfer yapıldı test yapdirsam çıkar mi hiç bir belirti yok 2 embriyo transfer edildi inslah bitane si tutarcanım ben bugun 5 gun ve dün agrıdan sağ kasık batmasından bayılcaktım sımdı yıne hafıf hafıf ama dun cok kotuydum
canım şnşallah bebişlerin tutnur sıkıca aana bence tes yaptırma cok erken daha hiç bili belli olmaz a bekle sabırla duayla bekle güzel haberlerini alırız inşallah seninve diğer bekleyen arkadaslarımızn tabi benimdeMerhaba beklemek nekadar zor geçmiyor günler benim de 25 aralıkta trasfer yapıldı test yapdirsam çıkar mi hiç bir belirti yok 2 embriyo transfer edildi inslah bitane si tutar
Ben de 22 sinde transfer oldum.bekliyorum.2sinde belli olcak insallah.bana da 2 tane koydular.test yapip da negatifi gorup uzulme.bana da bu tavsiye edildiMerhaba beklemek nekadar zor geçmiyor günler benim de 25 aralıkta trasfer yapıldı test yapdirsam çıkar mi hiç bir belirti yok 2 embriyo transfer edildi inslah bitane si tutar
cok zor biliyorum ama biraz sabırrr hersey yoluna gırecekBen de 22 sinde transfer oldum.bekliyorum.2sinde belli olcak insallah.bana da 2 tane koydular.test yapip da negatifi gorup uzulme.bana da bu tavsiye edildi
Merhaba beklemek nekadar zor geçmiyor günler benim de 25 aralıkta trasfer yapıldı test yapdirsam çıkar mi hiç bir belirti yok 2 embriyo transfer edildi inslah bitane si tutar
Bana doktorum ertesi gun ise gidebilirsin dedi, surekli yatma dedi, kan dolaşımi da gerekiyor dedi, sadece agir kaldırma yükseğe uzanma dedi cnm...Birde trasferden sonra günleriniz nasıl geçirdiniz ben bişey olacak diye yerimden kalmak istemiyorum
Insallah tutunur bebegin canim allahim hepimizin kucagini doldursun insallah kacinci denemen sorununuz neydiMerhaba arkadaşlar. Benim de transferimin 8. Günüydü bugün... çpk heyecanlıyım
Benim 6.gun olcak bugün.ve yavaş yavas evin icinde geziniyorum artik.yat otur sıkıldım.test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi.sabah erken saatlerde 6 7 gibi sanciyla kalkiyorum adet olcakmis gibi ve akşam 6 dan sonra ateş basiyo yüzümü boynumu.sizde de varmi bu durum.Birde trasferden sonra günleriniz nasıl geçirdiniz ben bişey olacak diye yerimden kalmak istemiyorum
Yaptırma canim, 8. Gun yaptirdim idrar pozitif kan 64 cikti.havalara uctuk, bu hamilelik demekti... 10. gun yaptirdim kan degerim 24e dusmus,yikildik, yine de umudumuzu kaybetmedik. bugun 13. Gun tekrar kan yaptirdim, 4 e dusmus... Sonuc kimyasal gebelik.Bugün dokuzuncu gündü. Çıkmayacağını bile bile idrar testi yaptım negatif. Yarın kan testi yaptırsam mı?
Gezmen gerekiyor zaten, surekli yatmak iyi degil, kan dolasimi lazim... sadece agir kaldirma, yorulma, ve yuksege uzanma...Benim 6.gun olcak bugün.ve yavaş yavas evin icinde geziniyorum artik.yat otur sıkıldım.test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi.sabah erken saatlerde 6 7 gibi sanciyla kalkiyorum adet olcakmis gibi ve akşam 6 dan sonra ateş basiyo yüzümü boynumu.sizde de varmi bu durum.
Gezmen gerekiyor zaten, surekli yatmak iyi degil, kan dolasimi lazim... sadece agir kaldirma, yorulma, ve yuksege uzanma...
Bir de 12. Gunden önce kesinlikle idrar kan testi yaptirma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?