Hayirli olsun diyelim canim pozitif gbi duruyorr bakalim insallahh oyledirr kacinci denemenzdi sorununuz neydiay inşallahhhhhhhh :)
Idrarda ikinci czginin ckmasnin sebebi ilaclar olamaz canim sormustum ben hemsireyeAyşemcim insallah, Allah isteyen herkese versin..
12 yıllık evliyim.. 35 yaşındayım
1 kez aşılama yaptık olmadı.
tüp bebek denedik. 28 aralıkta kesin sonuç belli olacak..idrar da çıktı ama ben çok fazla iğne ilaç kullanıyorum belki de hamile değilimdir...Bilmiyorum ama umutluyum... Hissediyorum...
Sorun yoktu herşey normaldi ama olmuyordu...Sebepsiz yani...
Idrarda ikinci czginin ckmasnin sebebi ilaclar olamaz canim sormustum ben hemsireye
Tamam canim insallahhhh tutunmusturr insallahhhh amiinn mujdeni bekliyorum allahin izniyleDaha da heyecanlandım...Pazartesi son durumu bildiririm sana.... :)
çok belli, ikiz olabilirSizce bu sonuca guvenmeli miyim
Ayyy askimmm insallahhhçok belli, ikiz olabilir
Ayy canim benim hayirli olsunn allahim kucagina almayi nasip etsin cok sevindim darisi insallah bana ve butun isteyenlere olsunn tebrik ederimmmKızlar 28 aralık'ı bekleyemedim, kan testi yaptırdım bugün ..beta hcg 64 çıktı... hamileymişimmmmm... Darısı isteyenlerin başına... :)
Insallah seninde mujdeli haberini aliriz canim kacinci denemen sorununuz neydibenim daha transferimin 1. günü
Insallah canim bende bir negatif aldim 2.yi denicez allahin izniyle2 kaybımvar canım dah aevvel sorun yok adı altında malesefİnşallah son olur bu kez bebıslerım tutunurr annecıgıne bırakmaz
Merhaba bayanlar benim de Yarın trasfer çok heyecanlıyım ve cok korkuyorum ya olmazsa bir sorun çıkarsa diye iki emriyo koyacaktır ikisinde tutma şansı nedir acaba şu ana kadar hersey çok güzel gittiğini söyluyor Dr 17 yumurta olusdu 14 durumu iyi dediler hersey guzelde bi sıkıntı çıkarmı ya tutmazsa
Sakin ol canim telas yapma hersey olacagina varir insallah emeklerinin karsiligni alirsin allahim hepimize hayirli evlatlar nasip eylesinMerhaba bayanlar benim de Yarın trasfer çok heyecanlıyım ve cok korkuyorum ya olmazsa bir sorun çıkarsa diye iki emriyo koyacaktır ikisinde tutma şansı nedir acaba şu ana kadar hersey çok güzel gittiğini söyluyor Dr 17 yumurta olusdu 14 durumu iyi dediler hersey guzelde bi sıkıntı çıkarmı ya tutmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?