Tüp bebek sonucu bekleyenler

Ayşemcim insallah, Allah isteyen herkese versin..
12 yıllık evliyim.. 35 yaşındayım
1 kez aşılama yaptık olmadı.
tüp bebek denedik. 28 aralıkta kesin sonuç belli olacak..idrar da çıktı ama ben çok fazla iğne ilaç kullanıyorum belki de hamile değilimdir...Bilmiyorum ama umutluyum... Hissediyorum...
Sorun yoktu herşey normaldi ama olmuyordu...Sebepsiz yani...

Idrarda ikinci czginin ckmasnin sebebi ilaclar olamaz canim sormustum ben hemsireye

Kızlar 28 aralık'ı bekleyemedim, kan testi yaptırdım bugün ..beta hcg 64 çıktı... hamileymişimmmmm... Darısı isteyenlerin başına... :)

Kızlar 28 aralık'ı bekleyemedim, kan testi yaptırdım bugün ..beta hcg 64 çıktı... hamileymişimmmmm... Darısı isteyenlerin başına... :)
Ayy canim benim hayirli olsunn allahim kucagina almayi nasip etsin cok sevindim darisi insallah bana ve butun isteyenlere olsunn tebrik ederimmm

2 kaybımvar canım dah aevvel sorun yok adı altında malesef İnşallah son olur bu kez bebıslerım tutunurr annecıgıne bırakmaz

Merhaba bayanlar benim de Yarın trasfer çok heyecanlıyım ve cok korkuyorum ya olmazsa bir sorun çıkarsa diye iki emriyo koyacaktır ikisinde tutma şansı nedir acaba şu ana kadar hersey çok güzel gittiğini söyluyor Dr 17 yumurta olusdu 14 durumu iyi dediler hersey guzelde bi sıkıntı çıkarmı ya tutmazsa

TUTMAZSA BIZIM ICIN HAYIRLI VAKIT DEĞİLMİŞ DİYİP YENİ TEDAVİ İÇİN DUA EDİCEZ CANIM. POZİTİFİ GÖRÜRÜSÜN İNŞALLAH

Sakin ol canim telas yapma hersey olacagina varir insallah emeklerinin karsiligni alirsin allahim hepimize hayirli evlatlar nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…