- 19 Eylül 2015
- 480
- 402
- 103
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok şuan istemedi ben bu sefer araştırma hastanesin de yaptırıyorum biraz ağır ilerliyor şuan istemedi ama zaman ne gösterir istermiş istemez mi bilmiyorum bu sefer biraz daha akışına bıraktım çok soruda sormuyorum arastirmiyorumda inşallah bebeklerimize kavusuruzPeki tekrar hsg istedi mi
Sonuca çok sevindim hayırlı olsun :)Arkadaslar merhaba, Size umut olsun diye hikayemden bahsetmek isterim. Öncelikle yasım 31. Yumurta kalitesizliği sorunundan dolayı 2 kez tup Bebek yaptırdık. 1. De transfer bile yapılmadı 2. De ise toplanan 14 olgun yumurtadan 7si dollendi ve sadece biri gelişebildi.o da orta kalite..biri de cok kotu kalitede. İlk denememde ise 30 yumurtam toplanmış 10 tanesi dollenmiş ve yalnızca biri orta kalitede 3. Gune gidebilmiş ve dondurulmustu . Doktorum transfer yapmayalım dedi. O yıkımı anlatamam size. 30 yumurta toplanınca tamam ya kesin oldu diyor insan ama Allah oyle sınadı ki.. 2. Toplamada da 1 orta 1 de daha kotu kalitede 2 embriyo donduruldu. Ve 2 si de transfer edildi. Transfer sonrası ne yaptıgımı nasıl hareket ettigimi daha sonra detaylı anlatacagım. Ancak soyle soyleyeyim. Transferin 10. Gunune kadar bekledim. Ne idrar ne kan hiç test yapmadım. 10. Gun de doktora sordum baktırayım mı diye, bi kan ver dedi veee sonuc 130. İnanamadık ancak burda bitmiyordu. Doktorumu aradım sonucu soyledim, sakın umitlenme 2 gun sonra bi test daha yaptır 2 katına cıkması lazım dedi. Biz yine cok emindik tabii. Kesin hamileydim. Tum etrafa haber verdik. 2. Gun kan sonu '150' yıkıldık tabii. Doktora soyledim sesi acayip degişti , 2 gun sonra tekrarla dedi. Bu arada deli gibi arastorıyordum benim gibi bir tane daha var mı diye ama hep olumsuz sonuclar cıktı karsıma. 2 gun sonra tekrar yaptırdık bu kez 200 cıktı. Yine olmıyordu. Kabullendik. Oturup 1 paket sigara içmek istedim ama bekledim. Kesinleşince içecektim. Duaya devam ettik hep. Ve teslim oldum. 2 gun sonra bi test daha yaptırdık sonuc 395. Yani soyleydi 132-152-202-395 eh son seferde azcık yukselir gibiydi ama bizim umudumuz tukendi artık. Bu arada artık egilmel kalkmak yurumek hiç dikkat etmiyordum. Ama asla duayı bırakmadım ve hep hayırlısı dedim. Doktor son sonuçtan sonra 4 gun sonra kan tahlili yaptır bhcg 1200 uzerindeyse gel keseye bakalım dedi. O sırada eşim asırı grip oldu. Ben tahlile kendim gittim sonuc 1.5 saat sonra cıkacak dediler evde tv izledim merak da etmiyordum. Eşime haber vermedim bile . Bu arada bhcg yukselmiyosa dıs gebelik kürtaj hikayelerini okumaktan da vazgectim. Olacagın onune geçemezdim. Ve sonuc acıklandı '1800'. İnanamadım doktoru aradım yarın gel kese var mı bakalım dedi. Gittim, tek basıma ve keseyi gorduk cok sukur. Ama doktorum simdiden sevinme 2 hafta sonra gel kalp atısına bakalım dedi. O 2 hafta gecmedi bize. Ama sonucta kalp atısını da duyduk. Sizden ricam duayı bırakmayın. İmkansızı yaratan Rabbim herseyi mumkun kılam tek kudret. Benim cocugum ne tıp me doktor ne ananas ne dinlenmek... duayla oldu. Rabbim ol dedi oldu. Ve teslimiyet... Gebelik belirtileri ttansfer sonrası vs için baska bir yazı yazacagım bu baslık altına daha sonra. Allaha emanet olun.
Hayırlı olsun canımArkadaslar merhaba, Size umut olsun diye hikayemden bahsetmek isterim. Öncelikle yasım 31. Yumurta kalitesizliği sorunundan dolayı 2 kez tup Bebek yaptırdık. 1. De transfer bile yapılmadı 2. De ise toplanan 14 olgun yumurtadan 7si dollendi ve sadece biri gelişebildi.o da orta kalite..biri de cok kotu kalitede. İlk denememde ise 30 yumurtam toplanmış 10 tanesi dollenmiş ve yalnızca biri orta kalitede 3. Gune gidebilmiş ve dondurulmustu . Doktorum transfer yapmayalım dedi. O yıkımı anlatamam size. 30 yumurta toplanınca tamam ya kesin oldu diyor insan ama Allah oyle sınadı ki.. 2. Toplamada da 1 orta 1 de daha kotu kalitede 2 embriyo donduruldu. Ve 2 si de transfer edildi. Transfer sonrası ne yaptıgımı nasıl hareket ettigimi daha sonra detaylı anlatacagım. Ancak soyle soyleyeyim. Transferin 10. Gunune kadar bekledim. Ne idrar ne kan hiç test yapmadım. 10. Gun de doktora sordum baktırayım mı diye, bi kan ver dedi veee sonuc 130. İnanamadık ancak burda bitmiyordu. Doktorumu aradım sonucu soyledim, sakın umitlenme 2 gun sonra bi test daha yaptır 2 katına cıkması lazım dedi. Biz yine cok emindik tabii. Kesin hamileydim. Tum etrafa haber verdik. 2. Gun kan sonu '150' yıkıldık tabii. Doktora soyledim sesi acayip degişti , 2 gun sonra tekrarla dedi. Bu arada deli gibi arastorıyordum benim gibi bir tane daha var mı diye ama hep olumsuz sonuclar cıktı karsıma. 2 gun sonra tekrar yaptırdık bu kez 200 cıktı. Yine olmıyordu. Kabullendik. Oturup 1 paket sigara içmek istedim ama bekledim. Kesinleşince içecektim. Duaya devam ettik hep. Ve teslim oldum. 2 gun sonra bi test daha yaptırdık sonuc 395. Yani soyleydi 132-152-202-395 eh son seferde azcık yukselir gibiydi ama bizim umudumuz tukendi artık. Bu arada artık egilmel kalkmak yurumek hiç dikkat etmiyordum. Ama asla duayı bırakmadım ve hep hayırlısı dedim. Doktor son sonuçtan sonra 4 gun sonra kan tahlili yaptır bhcg 1200 uzerindeyse gel keseye bakalım dedi. O sırada eşim asırı grip oldu. Ben tahlile kendim gittim sonuc 1.5 saat sonra cıkacak dediler evde tv izledim merak da etmiyordum. Eşime haber vermedim bile . Bu arada bhcg yukselmiyosa dıs gebelik kürtaj hikayelerini okumaktan da vazgectim. Olacagın onune geçemezdim. Ve sonuc acıklandı '1800'. İnanamadım doktoru aradım yarın gel kese var mı bakalım dedi. Gittim, tek basıma ve keseyi gorduk cok sukur. Ama doktorum simdiden sevinme 2 hafta sonra gel kalp atısına bakalım dedi. O 2 hafta gecmedi bize. Ama sonucta kalp atısını da duyduk. Sizden ricam duayı bırakmayın. İmkansızı yaratan Rabbim herseyi mumkun kılam tek kudret. Benim cocugum ne tıp me doktor ne ananas ne dinlenmek... duayla oldu. Rabbim ol dedi oldu. Ve teslimiyet... Gebelik belirtileri ttansfer sonrası vs için baska bir yazı yazacagım bu baslık altına daha sonra. Allaha emanet olun.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM.Rabbim hayirli evlat etsin yazacaklarını merakla bekliyorum bende.Cok teşekkürler, duyguları buradan anlatmak zor ama inanın cok iyi anlıyorum sizleri. Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah
Canim sana uzun protokol mu yapacaklar benimde az dediler bal tarçın çörek otu yapmayı dene canim bide bal polen propolis eczanede satiliyo bide burda birinden okumustum yoğurt içine ısırgan otu hergün yemiş ve yumurta sayısı artmisKızlar bu seferde bende yumurta rezervi çıktı nasıl guclendirebilirim önerileriniz varmi
Ben bu sefer üniversite hastanesinde yaptıracağım önce konseye söküp karar vereceklermiş bilgim yok şu andaCanim sana uzun protokol mu yapacaklar benimde az dediler bal tarçın çörek otu yapmayı dene canim bide bal polen propolis eczanede satiliyo bide burda birinden okumustum yoğurt içine ısırgan otu hergün yemiş ve yumurta sayısı artmis
Canim dogru soyluyosun herhafta konsey toplanıyor hastalar hakkında karar veriliyo mus bende üniversite hastanesinde tedavi oluyorum buarada herseyi araştırıyor lar canim sen nerde yaptiriyorsunBen bu sefer üniversite hastanesinde yaptıracağım önce konseye söküp karar vereceklermiş bilgim yok şu anda![]()
Malatya da canım inşallah sonucunda evlatlarımıza kavuşuruz tedavi şekli belli olacak dedi doktorCanim dogru soyluyosun herhafta konsey toplanıyor hastalar hakkında karar veriliyo mus bende üniversite hastanesinde tedavi oluyorum buarada herseyi araştırıyor lar canim sen nerde yaptiriyorsun
Insallah canim pozitif sonuclar alirsinMalatya da canım inşallah sonucunda evlatlarımıza kavuşuruz tedavi şekli belli olacak dedi doktor
Amin hepimiz insallahInsallah canim pozitif sonuclar alirsin
canım bende doktoruma tüplerim tıkalı olup olmadığına bakılmadı dedim. doktorumun cevabı da tüp bebek tedavisi yapıyoruz biz sizin tüplerinizin tıkalı olup olmaması önemli değil dedi canım.Arkadaşlar aranızda tüpleri kapalı olup tüp bebek deneyen var mı?tüpleri ameliyatla aldırmadan deneyen var mı
Degil ama lutfen hsg cektirin...doktorunuz kim novaart mi yoksa..zira onlar israrla hsg istemeyip tup yapiyorlar defalarca..canım bende doktoruma tüplerim tıkalı olup olmadığına bakılmadı dedim. doktorumun cevabı da tüp bebek tedavisi yapıyoruz biz sizin tüplerinizin tıkalı olup olmaması önemli değil dedi canım.
tüp bebek tedavisinde tüplerin tıkalı olması önemli değilmiş.
Doktorum bende de istemedim rahim filmi. Aslında bende ister diye düşünmüştüm. Mesela yeni tedaviye başlayacak bi arkadaşım var doktoru istemiş. Rahminde şekil bozukluğu çıkmış . rahmi t selindeymiş buda çocuğun tutunmasını zorlastirirmis. Şimdi arkadaşdan bunları duyunca icime bi kurt düştü.Degil ama lutfen hsg cektirin...doktorunuz kim novaart mi yoksa..zira onlar israrla hsg istemeyip tup yapiyorlar defalarca..
dr um şahin zeteroğluDegil ama lutfen hsg cektirin...doktorunuz kim novaart mi yoksa..zira onlar israrla hsg istemeyip tup yapiyorlar defalarca..
16 NİSANDA EMBRİYO TRANSFERİM OLDU, SABIRSIZLIKLA SONUÇ BEKLEMEKTEYİM...[/QUOTEr
Rabbim hayirlisiyla olumlu sonuclarr nasip etsin cok heyecanli dimi bende 10. Gunumdeyim bakalimm