Tüp bebek sonucu bekleyenler

UMARIM GUZEL SONUÇLANIR TEDAVIN, HAYIRLISI OLSUN... AZ KALMİS SONUCU ÖĞRENMEK İÇİN...GÜZEL HABERLER ALIRSIN İNŞALLAH....

Merhaba arkadaşlar ben ilk defa bu ay denedim kasık ağrısı bel ağrısı çok yoğındu adet dönemlerimde oldğu gibi bunun peşine lekelenmem oldu 2 gün çok as bi şekilde tutunuyo diye sevidm test günmde çok yoğnlştı tutmadğını anladm sonçtan önce çok üzgünüm allah hayırlısnı nasip etsin hepnize inşallah hayırlı haberler alırsnz

Hanimlar bugun bir hafta oldu tam transfer sonrasi... tuhaf bir karin ağrım var.. ve midem bulaniyor.... ne dersinizzz???

Merhaba. Benim de 6. Günüm bugün. 5. Gün transferi oldu. 2 embrio kondu. 2. Günden beri kasıklarımda batma oluyor. Çok sık tuvalete gidiyorum. Bunlarda beni umutlandiriyor. Eşim benden dha heyecanli. Bugun test yapalim diyor. Ama doktor 9. Gün yptir demisti. Bekliyeyim değil mi?

merhaba arkadaslar bu gun transferimin 7. günü idrar testi yaptım bugun cıft cızgıyı gördüm ikinci cizgi biras silik ama sizce meleklerim tutunmusmudur? dualarınını beklıyorum Rabbim hepimize yardımcı olsun inşallah

Merhabalar,
İlk tüp bebek denemem çikolata kisti sebebi ile iki kez ameliyat oldum , üçüncü kez tekrarlamaya başlayınca dr'um kesinlikle tüp bebek yapılması gerektiğini belirtti. Tedavi başlangıcından sonra 20 ekimde yumurta toplamam yapıldı.
24 ekim pazartesi günü transfer işlemim tamamlandı iki embriyo transferi oldu doktorum gelişiminin çok iyi olduğunu ve transferden çok ümitli olduğunu söyledi, ilk beş günü evde geçirdim ama sadece yatarak değil, ilk gün dinlendim diğer günlerde evin içerisinde ki normal yaşantıma devam ettim düzenli saatlerde ilaçları kullanmaya özen gösteriyorum. Bugün 7. gün ve kasık ağrılarım dışında hiç bir şey hissetmiyorum. sadece şuanda çok şiddetli baş ağrım var hcg günüm 4/11/2016 sonuç nedir merak içerisindeyim.

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum...
16 ekimde transferim oldu . Eşimde ileri hızlı sperm kalitesinde problem olduğu ve bende problem olmadığı saptandı.. fatih öğüç e giderek tüp bebeğe karar verdik .. 4 tane yumurtam toplandı, 1'i iyi biri orta kalitede 2 embriyo tarnsferi sağlandı..12.ve 15. Gün kan teslerim 368-369 çıktı.. fakat dün yani hemen hemen 20.günde dr a kese görmeye gittik.. herkes hamileyim diye kutladı fatih hoca ve ekibi.. haftaya gel kese görünür değil dedi çıkarkende kan ver bidaha bakalım dedi .. evşme geldim testi öğrenmek için hemşiremi aradım ve 12 çıktığını söylediler .. şaşırdım kaldım karnım ağrıyor dış gebelikmi var ne geldi başıma bi fikri olan yok . Bu ağrı ile beni 2 gün sonraya rand vererek çağırdılar .. yarın gidicem bakalım..moral olarak tahmin edersiniz.. strestli bi kişiyim .. doktor bana biyokimyasal gebelik olmuş galiba düştü ya da yalancı bi hamilelik gibi saçma dapan şeyler söylüyor..belkide sende sorun var bilemiyorum genetik tanı yapılmalı dedi hayretler içindeyim ne dersiniz??sizce fatih beye güvenmeli mi yoksa sizinde benim gibi kafanız karıştımı..? Bu arada 3 yıllık evliyim ve hiç çocucuğum yok..""ist acıbadem e gittim..""

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum...
16 ekimde transferim oldu . Eşimde ileri hızlı sperm kalitesinde problem olduğu ve bende problem olmadığı saptandı.. fatih öğüç e giderek tüp bebeğe karar verdik .. 4 tane yumurtam toplandı, 1'i iyi biri orta kalitede 2 embriyo tarnsferi sağlandı..12.ve 15. Gün kan teslerim 368-369 çıktı.. fakat dün yani hemen hemen 20.günde dr a kese görmeye gittik.. herkes hamileyim diye kutladı fatih hoca ve ekibi.. haftaya gel kese görünür değil dedi çıkarkende kan ver bidaha bakalım dedi .. evşme geldim testi öğrenmek için hemşiremi aradım ve 12 çıktığını söylediler .. şaşırdım kaldım karnım ağrıyor dış gebelikmi var ne geldi başıma bi fikri olan yok . Bu ağrı ile beni 2 gün sonraya rand vererek çağırdılar .. yarın gidicem bakalım..moral olarak tahmin edersiniz.. strestli bi kişiyim .. doktor bana biyokimyasal gebelik olmuş galiba düştü ya da yalancı bi hamilelik gibi saçma dapan şeyler söylüyor..belkide sende sorun var bilemiyorum genetik tanı yapılmalı dedi hayretler içindeyim ne dersiniz??sizce fatih beye güvenmeli mi yoksa sizinde benim gibi kafanız karıştımı..? Bu arada 3 yıllık evliyim ve hiç çocucuğum yok..""ist acıbadem e gittim..""
Bi anda 12 ye düşmesi normal değilbence testlerde bi karisiklik olmasin

Bi anda 12 ye düşmesi normal değilbence testlerde bi karisiklik olmasin
Keşke olsaydı.. bana biyokimyasal gebelikmiş demekki dediler .. dün akşamda çok ağladım diye aniden kanamam ve şiddetli karın ağrım tuttu.. bu akşam doktoruma gidicem.. çok kötü 2 gün önce hanile gibi uğurlayıp bugğn böyle olması.. Allah hakkaten herkesin beynine kalbine bedenine sabır versin..dilerim herkes kolaylıkla bu işi halleder hayırlıca

Keşke olsaydı.. bana biyokimyasal gebelikmiş demekki dediler .. dün akşamda çok ağladım diye aniden kanamam ve şiddetli karın ağrım tuttu.. bu akşam doktoruma gidicem.. çok kötü 2 gün önce hanile gibi uğurlayıp bugğn böyle olması.. Allah hakkaten herkesin beynine kalbine bedenine sabır versin..dilerim herkes kolaylıkla bu işi halleder hayırlıca
Rabbim sabrini bol versin insallah kendiliginden olur annelik bizim icin en başından sabir işi

Merhaba psikoyaman, bende sonucumu dün öğrendim, 4.deneme ve negatif sonuç :KK43: bende göğüslerde hasasiyet olmuştu, kasıklarda da hafif adet sancısı gibi sancı, tabi bazı yerlerde okıduğum bunları hissedip hamile olanlar da var, hatta ben ümitlenmiştim tuttu diye. Ama olmadı. Kısmet değildi. İnşallah senden iyi haberler alırız. Allaj hayırlısı ne ise onu nasip etsin
merhaba cnm, uzun sürdir girmiyorum siteye, son durumun ne tutmusmuydu tedavin? ben hala tedavi oluyorum..

Kimse yok mu uzun süredir konusulmuyor ben 4. Günümdeyim hiçbir belirti yok ben cok korkuyorm konusmaya ihtycm var beni sizler anlarsınz

Ben de 8. Günündeyim dune kadar kaşık ağrısı mide bulantısı şişkinlik vardı.bugun hiç bise hissetmiyorum.col heyecanlıyım.dondurulmus embriyo konuldu.

Yaa sadece otururken kasıklarımda agrı oluo bir de ara ara cok az sancı sonra gecio bir de ben hala yatıyorm oturunca korkuom ama yarn işe gidicem kalbim dracak cok korkuorm

Back
X