Tüp bebek sonucu bekleyenler

insa
Canim hayirlisi olsun insallah. Tutma sansi tabi kisiden kisiye degisir ama tek sorun tupun kapali olmasi ise tutunma acisindan şansin daha yuksek olacaktir. Diger faktorleri bilemeyiz tabi.
insallah cnm tabiki hersey ALLAH tan insallah bizimde yuzumuzu guldurur bide ben yurtdisinda kaliyorum tedavim önce burun spreyliyle baslicak duydugumda sok olmustum ne alaka diye bi baslasaydi hayirlisiyla butun korkularimi yenerdim daha baslayamadik kismet

kızlar benimde bugün 9. günüm oldu. yarın idrar testi yapacağım çıksada çıkmasada artık ne yapayım. değişik ruh hali içindeyim sinirliyim ve ortada hiçbirşey yokken canım ağlamak istiyor sinir oldum bugün kendime.

7. Gün iyice karışıyor hcg hormonu kana bildiğim kadarıyla yaptır tatlım inşallah Güxel haberlerini alırız

7. Gün iyice karışıyor hcg hormonu kana bildiğim kadarıyla yaptır tatlım inşallah Güxel haberlerini alırız
benim arkadasim da transferden 8 gun sonra idrar testi yapti ve pozitifi gördü canim umarim sende görürsün hakkinda hayirlisi arkadasimda acayip bi kasik agrisinin disinda baska bi belirti olmamisti hatta cok korktu adet olcam die ama allahim isteyince olmayacak bise yok yeterki ondan ümidimizi kesmeyelim

Benim transferden sonra sürekli ağrım oluyor. Kişiden kişiye değişiyor tabi belirtiler herşeyi insan ona yoruyor ama allahım ol dedikten sonra gerisi boş işte bizde gündelik şeylerle yoruyoruz kendimizi elimizde olmadan. Bende herhalde 12. Güne kadar dayanamam diye düşünüyorum ama sonucu negatif görmekten de korkuyorum

bazen de erken yaptirip negatif sonuc alip kan testi pozitif olanlar var cok sey var ya bende siradayim ama 12 gun bende bekleyemezdim sanirim bakalim gorucez

bazen de erken yaptirip negatif sonuc alip kan testi pozitif olanlar var cok sey var ya bende siradayim ama 12 gun bende bekleyemezdim sanirim bakalim gorucez
Bende dayanabildiğim yere kadar dayanıcam sonuçlar güzel olsunda yeter ki

Bizide haberdar et canim. En ufak seylerde gozlerim doluyo benimde. Hormon aliyoruz onlarinda etkisi olabilir. Bi de stres tabi.

Kızlar bişey sorucam sizinde kasıklarımızda baskı oluyor mu Yürürken bile hissediyorum o baskıyı normal mi acaba

Bizide haberdar et canim. En ufak seylerde gozlerim doluyo benimde. Hormon aliyoruz onlarinda etkisi olabilir. Bi de stres tabi.
yarın idrar testi yapacağım kendim evde hastaneye çift çizgiyi görmeden gitmek istemiyorum daha çok üzülüyorum o zaman. ilaç olarak sadece aspirin folik asit ve vajinal jel kullanıyorum.
olumlu olumsuz yazarım yarın..

inşallah ya kuduruyorum meraktan ama direnebildiğim kadarıyla direneceğim. eşim mutlaka tutmuştur diyor onu üzmekte istemiyorum..

Guzel haberlerini bekliyoruz canim kasik agrin var mi. Benimde saydigin ilaclara ek kan sulandirici igne ve popoma yapistirdigim bant var.

Kızlar bişey sorucam sizinde kasıklarımızda baskı oluyor mu Yürürken bile hissediyorum o baskıyı normal mi acaba
Canim bende hic belirti yok 6.gunum. Insallah hamilelik belirtisidir. Sanirim sende en basindan beri belirtiler var. Hadi hayirlisi

Kızlar bendede belirti yoktu,cuma ve dün sırtıma giren şiddetli krampın üstüne gittim doktora. Kendinizi dinlememeye çalışın. İnşallah sizlerinde güzel haberlerini alırım. Emeklerimizi,ızdıraplarımızı,umutlarımızı,hayallerimizi boşa çıkarmasın Rabbim

Guzel haberlerini bekliyoruz canim kasik agrin var mi. Benimde saydigin ilaclara ek kan sulandirici igne ve popoma yapistirdigim bant var.
kasık ağrım ilk altı gün oldu sonra bel ağrısı oldu ama ara ara kasıklarıma sancı giriyor. göğüs uçlarında dikleşme var göğüslerde büyüme en bariz belirti bu bendeki. birde iştahım çok açık ne yesem doyma hissi özellikle akşamları elim ayağım hiç ısınmıyor eskiden de olurdu ama şimdi moraracak kadar oluyor belkide başka bir rahatsızlıktır bilmiyorum. idrar testi yaptım sabah çok dikkatli bakınca görülen bir ikinci çizgi var on dakika içinde çıktı ama giderek koyulaşıyor gibi bugün onuncu gün adetime daha sekiz gün var.

Canim bende hic belirti yok 6.gunum. Insallah hamilelik belirtisidir. Sanirim sende en basindan beri belirtiler var. Hadi hayirlisi
Evet ya bende en başından beri kasıklarımda sancı var aslında belirti olarak görmek istemiyorum onları. Kabızlık yaşadığım için omu sancı yapıyor acaba diye düşünüyorum. Benimde ğöğüslerimin ucu dimdik ama ilaçlardan o çünkü transfere gitmeden önce banyo yaparken kolum değdi acıdan ağlayacaktım

Sonucta cizgi cikmis canim insallah kandada pozitif olur cok sevindim darisi basimiza insallah.

Ilk denememdede yasamistim ilaclardan oluyo sanirim benimde ayni dokununca bile cok aciyo. Kasik agrisi en buyuk belirti bence canim cunku ilaclar oyle bi etki yapmiyo hadi hayirlisi.

Amin canim. Aslinda belirti aramamak en dogrusu ama elimde olmadan aradigim tek belirti kasik agrisi ya da o bolgede bi seyler hissetmek boyle bi durum teste kadar umutlanmami saglardi daha rahat beklerdim. Ama ne gelen var ne giden insallah pozitif sonuclar aliriz.

Sonucta cizgi cikmis canim insallah kandada pozitif olur cok sevindim darisi basimiza insallah.
ben pek umutlu değilim açıkçası varla yok arası sanki bugün 10. gün olsa daha belirgin çıkardı diye düşünüyorum. birde ilk güne sayacakmıyız saymazsak 9 gün.
allah herkese versin inşallah önemli olan kan testi aşılamadada böyle olmuştu benim sonradan kanda çıkmadı. hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…