Transfer gunu 0 sayiliyo 9.gun net cikmamasi normal hic kotu dusunme canim. Silik de olsa gorenlerden hep pozitif sonuc aldik.ben pek umutlu değilim açıkçası varla yok arası sanki bugün 10. gün olsa daha belirgin çıkardı diye düşünüyorum. birde ilk güne sayacakmıyız saymazsak 9 gün.
allah herkese versin inşallah önemli olan kan testi aşılamadada böyle olmuştu benim sonradan kanda çıkmadı. hayırlısı olsun.
Ilk günden olmaz ki ama canım belirtiler. Zaten ilaçlarlar beni çok etkiliyor sürekli uyku hali mide bulantısı yapıyor yaIlk denememdede yasamistim ilaclardan oluyo sanirim benimde ayni dokununca bile cok aciyo. Kasik agrisi en buyuk belirti bence canim cunku ilaclar oyle bi etki yapmiyo hadi hayirlisi.
Hormon almaktan bir hal olduk zaten ignelerden kalbura donduk allahim emeklerimizi bosa cikarmasin. gercekten cok zorlu bi surec ancak yasayan bilir.Ilk günden olmaz ki ama canım belirtiler. Zaten ilaçlarlar beni çok etkiliyor sürekli uyku hali mide bulantısı yapıyor ya
Aynen öyle canım. Zaten ben tutunduğunu hissedemiyorum nedenseHormon almaktan bir hal olduk zaten ignelerden kalbura donduk allahim emeklerimizi bosa cikarmasin. gercekten cok zorlu bi surec ancak yasayan bilir.
Canim simdi arastirdim erken idrar testleri iliskiden 5_7gun sonrasini gosteriyormus yani 25se deger yuzde 99 dogru gosteriyormus hatta 10degere kadarda hassasmis aklima yatti bikac gune denerim daha 6.gundeyim ama şu jelin yalanci hormonu etkilermi bilemedim gerci onceki denememde kanda bile 0.5i gecmedi sonuclarim onlardada jel vardiAynen öyle canım. Zaten ben tutunduğunu hissedemiyorum nedense
Canım bence güvenme çünkü biz sorun olduğunu bilmediğimiz zamanlarda çalışmalar yaparken bende bi kaç belirti oldu bende gittim hemen erken gebelik testi aldım baya silik çizgi çıktı adetime de zaman vardı sonra inanamadım gittim tekrar aldım ikinci çizgi 5 dakika sonra çıktı ve sonra kayboldu eşim eve gelirken normal test aldı onda da bariz silik çıktı hamileyim sandım sonra eşimle acile gittik kan testi verdik sonuç kocaman sıfır o günden sonra güvenemiyorum o testlereCanim simdi arastirdim erken idrar testleri iliskiden 5_7gun sonrasini gosteriyormus yani 25se deger yuzde 99 dogru gosteriyormus hatta 10degere kadarda hassasmis aklima yatti bikac gune denerim daha 6.gundeyim ama şu jelin yalanci hormonu etkilermi bilemedim gerci onceki denememde kanda bile 0.5i gecmedi sonuclarim onlardada jel vardi
İnşallah güzel haberlerini alırız. Bizede umut olursunbenimmmm 11. günüm evde test yaptım ve pozitif çıktı. yarın kan testim var bakalım ne olur. herşeye hazırlıklıyım...
gün gün arttıysa çizgi demekki sonuç pozitif canım inşallah güzel haberlerini alırız sabırsızlıkla bekliyoruminşallah... Ama umutluyum ben yedinci günümde yaptım silikden daha gölge gibi çıktı sonra sekizinici gün yaptım test silik çıktı , dokuzuncu biraz daha belirgin çıktı dün yaptığımda iyice çizgi belirgindi artık .... bugün test yapmadım yarın sabah kan vericem bakalım kimse umudunu yitirmesin önemli olan mutlu olmak umudunuzu kaybetmeyin....
Ben varım normalde test günüm dündu hafta sonu olduğu için yaptiramadim 14.gunde öğrenmiş olucam heyecan stres karışık durumdayım yarın burda paylaşalım lütfen hepimiz için hayırlısıyarın benim gibi sonuç bekleyenler var mı acaba
peki idrar testi yaptın mı evdeBen varım normalde test günüm dündu hafta sonu olduğu için yaptiramadim 14.gunde öğrenmiş olucam heyecan stres karışık durumdayım yarın burda paylaşalım lütfen hepimiz için hayırlısı
Merhaba testi yaptirdiniz mı ben yarın yaptiricam inşallah olumlu bir sonuç almissinizdirMrb canım aynı gün transver olduk sanırım benimde cumartesi test tarihim ben acil de yaptircam tahlilimi sende öyle yap yada cuma da yaptirsan olur cikar yani ben dün de bugünde idrar testi yaptım ikiside çift çizgiyi gördüm şükür ama kan testi kesin sonuç o yuzden cumartesi büyük gün insallh güzel sonuçlar alırız hepimiz ...
Hayır yapmadım daha doğrusu yapmak istemedim herşeyi yarına sakladımpeki idrar testi yaptın mı evde
Evet canım yaptırdım allah ima şükür hamileyim insallh sende güzel sonucu alırsın yarın ...bu arada sen neden pazartesi yi bekledinkiMerhaba testi yaptirdiniz mı ben yarın yaptiricam inşallah olumlu bir sonuç almissinizdir
Tebrik ederim aslında cuma cikabilirdi ama ben bekleyim dedim çok heyecanlı değilim biraz korku ve stres var ama sana çok sevindim darısı bana ve diğer arkadaşlarımaEvet canım yaptırdım allah ima şükür hamileyim insallh sende güzel sonucu alırsın yarın ...bu arada sen neden pazartesi yi bekledinki
Benim 7.gün değerim 103 tü. 10. Gün değerin 400ü bulur hatta geçer dediler. 12.gün değeride 800 gibi birşey olmalı sanırımarkadaşlar 12. günde kan değeri kaç olmalı acaba bilgisi olan var mı ?
Cok ilginc olmus ya. o zaman kan testini bekleyecegiz baska yolu yok. soyledigin iyi oldu canim bos yere umutlanmayalim.Canım bence güvenme çünkü biz sorun olduğunu bilmediğimiz zamanlarda çalışmalar yaparken bende bi kaç belirti oldu bende gittim hemen erken gebelik testi aldım baya silik çizgi çıktı adetime de zaman vardı sonra inanamadım gittim tekrar aldım ikinci çizgi 5 dakika sonra çıktı ve sonra kayboldu eşim eve gelirken normal test aldı onda da bariz silik çıktı hamileyim sandım sonra eşimle acile gittik kan testi verdik sonuç kocaman sıfır o günden sonra güvenemiyorum o testlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?