Tüp bebek sonucu bekleyenler

Cok ilginc olmus ya. o zaman kan testini bekleyecegiz baska yolu yok. soyledigin iyi oldu canim bos yere umutlanmayalim.
Evet canım sonuç negatifte Çıkabilir ama hamile olabilirsin ozaman da üzülürsün bu evde yapılan testlere güven olmuyor malesef ama deneyip doğru sonucu alanlarda var benim aldıklarım bozukmuş öylemi demişlerdi

Tebrik ederim aslında cuma cikabilirdi ama ben bekleyim dedim çok heyecanlı değilim biraz korku ve stres var ama sana çok sevindim darısı bana ve diğer arkadaşlarıma
Allh razı olsun canım insallh sende güzel bi değerle gelirsin yarin bu arada yasin kaç kaçıncı denemendi

Allh razı olsun canım insallh sende güzel bi değerle gelirsin yarin bu arada yasin kaç kaçıncı denemendi
İnşallah canım bugün nasıl uyuyacağım bilmiyorum 28 yaşındayım ilk denemem daha önce 1 kez normal yolla 1kez de asilamayla hamile kaldım ama sonu gelmedi o yüzden bu korkularim hiç bitmeyecek,sen kaçıncı denemede pozitifi gördün. ?

Bende 25 yaşındayım canım ikinci tüp denemem bu ilki de tuttu ama kimyasal gebelik dendi o yuzden benimde korkuların var ama kötü düşünüp kötüyü cagarmayalim rabbimden hayirlisini istiyelim yarın mübarek gün bol bol dua edip yalvaralim rabbimize salih evlatlar için... İçini ferah tut rabbime birak insalhh yarın güzel haberini alırsın sonrasında hayırlı sağlıklı evladını kucağına alırsın yani hepimiz insallh...

Canım Merhaba sen testi kaçıncı gün yaptın ve sonuç kaç birde kaç embriyo koydular.

Arkadaşlar Merhaba kandiliniz mübarek olsun bu günde ben hamile olduğumu öğrendim inşallah burda test gününü bekleyen kim varsa böyle güzel haberlerini duyarız
Canim senin de kandilin mubarek olsun. Cok sevindim hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin insallah.

Co sevindim canım allah tanımını erdirsin insallh ben 10 gün yaptım 372 ydi 12.günde 883 du senin kaç cikti

Test sonucu mu aldım pozitif hamileyim. Rabbim isteyenlere versin ..Kan değerim 78. Bugün transferden sonra 12. . Canim cok sevindim şu guzel gunde guzel haberler verdiniz umut oldunuz bize. Rabbim bizimde yuzumuzu guldurur insallah.

Test sonucu mu aldım pozitif hamileyim. Rabbim isteyenlere versin ..Kan değerim 78. Bugün transferden sonra 12. Günüm....
Canim cok sevindim şu guzel gunde guzel haberler verdiniz umut oldunuz bize. Rabbim bizimde yuzumuzu guldurur insallah.

Co sevindim canım allah tanımını erdirsin insallh ben 10 gün yaptım 372 ydi 12.günde 883 du senin kaç cikti
Amin canım senin değerin çok yüksek belki seninki ikizdir benim 14 gün 271 doktorumda muhtemelen tek dedi tek olsun bizim olsun değil mi bunuda bulamıyorduk

Belirti yasadinizmi kizlar idrar testi yaptiniz mi testten once

Belirti yasadinizmi kizlar idrar testi yaptiniz mi testten once
Merhaba bende sol tarafta kasık ağrısı var 3 günden beri midemde yanma var hatta dün annemle hamur işi yapıyorduk ben kötü oldum yattım aklıma geldi ama ben hiç ümit vermek istemedim kendime, evde idrar testi yapmadım çünkü guvenmiyorum

Arkadaşlar bana yardımcı olurmusnz bu yuzlu rakamlar nasıl oluyor sonuçta benim sonucum 78.3

Kasik agrisi temel belirti genelde pozitif cikiyo. Bende cok nadir hafif bi agri gibi bisey oluyo o kadar o da cok dinlersem kendimi :) zorlama yani :) ama yuzumde asiri yaglanma oldu yikama jeli bile 1kerede temizlemiyo normalde yaglidir cildim ama hic bukadarini yasamamistim insallah yuzumuz guler bizimde

Arkadaşlar bana yardımcı olurmusnz bu yuzlu rakamlar nasıl oluyor sonuçta benim sonucum 78.3
Canim seninki biraz daha gec tutunmus olabilir hanesi onemli degildir bence onemli olan her tahlilde duzenli sekilde artmasi

Amin canım senin değerin çok yüksek belki seninki ikizdir benim 14 gün 271 doktorumda muhtemelen tek dedi tek olsun bizim olsun değil mi bunuda bulamıyorduk
Aynen öyle canım tek ikiz farketmez sağlıklı hayırlı evlatlar olsun da benim dondurulmuş embriyo belki o yuzden yüksektir belkide ikizdir çok isterim ikiz olsun ama hayirlisi neyse o olsun cumlemiz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…