Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
degerin kacti canim bozma morelini korkma icini ferah tut bol bol dua et ama dinlen bence cok lazim olmadikca kalkma kacinci haftada gordun keseyi kacinci haftan suanKizlar dün kesemi gordum fakat iki saat sonra kahve rengi akıntı gibi ama sonrasinda kırmızı kan geldi biseyler geldi tam anlayamadım da korkudan sefaf akıntı vardi bide su crino jel tortularida vardi drum hemen bakti kese duruyo dedi haftalık progestan iğnesi verdi ve bir hafta rapor dedi . Sizce nedir bunlar cok korkuyorum kasıklarım da adet olacakmışım gibi ince bi sizi var![]()
Nerde yaptırdın iz belki bana fikir vermiş olur sunuz
degerin kacti canim bozma morelini korkma icini ferah tut bol bol dua et ama dinlen bence cok lazim olmadikca kalkma kacinci haftada gordun keseyi kacinci haftan suan[/QUOTE
Evet iyi dr ve embiriyolarim o konuda bir sikinti yok sen Düşen bebege genetik calistirttin mi .cok zor bi durum Allah sabır versinCnm aynen bende 5 haftalık ken düşük yaptım .labaratuvari iyi miydi yaptığın yerin
Yok canimEvet iyi dr ve embiriyolarim o konuda bir sikinti yok sen Düşen bebege genetik calistirttin mi .cok zor bi durum Allah sabır versin
cok uzuldm canim inanArkaslar cok üzgünüm dun gece kanamam la bebeğimi kaybettim malesef 5 haftalık di hastaneden yeni cıktım cok moralim bozuk tarifi yok ama Allah Herşeyin hayirlisini bilir demekten baska çaremde yok![]()
transferin ikinci günü nasi bi belirti bekliyosunki :) walabenim dondueulmis olmadi 6. gub embriosu transfer ediödi yanliz ben transferden sonra cok agrilar cektim yumurta toplama isleminden kalan karnim sisip sisip iniyodu agridan nefes alamiodum ben kesin su topladim diye dusunurlen ki toplamista ama az en fazla dort gun cektim transferden sonra bu agrilari hic kasik agrim bel agrim falan olmadi bendeki o olan seyler bana göre bebegimin tuutunma acilari agrilariymis ondan sonra bie hissetmedim ve yedinci gun test yaptimda silik cizgiyi görmüstüm darisi senin basina ins ben bol bol dinlenmistim agrilardan dolayi her isi esim yapmisti yemege kafar bes gun yattim diyebilirim sonra normal hayatima geri döndümHamile arkadaslar biraz ayrinti verin lutfen .belirtiler nelerdi,ne zaman belirtiler başladı, kacinci gun emriyosuydu..... aklımda birsürü soru????
Benim de kafam resetlenmis durumda. Ikinci denememiz (6.gun embriyosu dondurulmus) tranferimin ikinci gunu veeee tabiki belirti yok canım sıkkın.
Canım benim transferim 29 eylülde oldu dondurulmuş embriyomdan transfer yapıldı pazartesi günü istanbul tüp bebek merkezine kan vermeye gideceğim fakat 7.günümde çok fazla kasık ve bel bölgemde ağrı hissedince dayanamadım ve kan testi yaptırdım tam 1,5 yıldır yaptırdığım hep <2 olarak gördüğüm sonu nihayet 24 çıktı :) tabi ben dayanamadım ve 2 gün sonra testi tekrarladım sonuç 46 oldu ve şimdi pazartesi gününü bekliyorum merkeze gidip tekrar kan vermek için :) Bende aşırı bel ve kasık ağrısı dışında herhangi bir belirti yok şimdilikHamile arkadaslar biraz ayrinti verin lutfen .belirtiler nelerdi,ne zaman belirtiler başladı, kacinci gun emriyosuydu..... aklımda birsürü soru????
Benim de kafam resetlenmis durumda. Ikinci denememiz (6.gun embriyosu dondurulmus) tranferimin ikinci gunu veeee tabiki belirti yok canım sıkkın.
mesajin ilac gibi geldi, dondurulmusla olmasi daha da mutlu etti . Insallah kucagina alacagin gunler de gelirCanım benim transferim 29 eylülde oldu dondurulmuş embriyomdan transfer yapıldı pazartesi günü istanbul tüp bebek merkezine kan vermeye gideceğim fakat 7.günümde çok fazla kasık ve bel bölgemde ağrı hissedince dayanamadım ve kan testi yaptırdım tam 1,5 yıldır yaptırdığım hep <2 olarak gördüğüm sonu nihayet 24 çıktı :) tabi ben dayanamadım ve 2 gün sonra testi tekrarladım sonuç 46 oldu ve şimdi pazartesi gününü bekliyorum merkeze gidip tekrar kan vermek için :) Bende aşırı bel ve kasık ağrısı dışında herhangi bir belirti yok şimdilik
Hayirli olsun hamileliğin.5 ve 6 gun embriyolari 3.gune gore daha erken belirti verebiliyor. Acikcasi ben yatmakla cok ilgili bir durum oldugunu dusunmuyorum. Sık sık dinleniyorum ama islerimi de kendim yapiyorum.transferin ikinci günü nasi bi belirti bekliyosunki :) walabenim dondueulmis olmadi 6. gub embriosu transfer ediödi yanliz ben transferden sonra cok agrilar cektim yumurta toplama isleminden kalan karnim sisip sisip iniyodu agridan nefes alamiodum ben kesin su topladim diye dusunurlen ki toplamista ama az en fazla dort gun cektim transferden sonra bu agrilari hic kasik agrim bel agrim falan olmadi bendeki o olan seyler bana göre bebegimin tuutunma acilari agrilariymis ondan sonra bie hissetmedim ve yedinci gun test yaptimda silik cizgiyi görmüstüm darisi senin basina ins ben bol bol dinlenmistim agrilardan dolayi her isi esim yapmisti yemege kafar bes gun yattim diyebilirim sonra normal hayatima geri döndüm
Benim 10. günüm 2-3 gündür hafif bel ve kasık ağrım var ve endişeliyim iyi mi kötü mü??? Yarın beta hcg yaptıricaz bakalım. 3. denememiz bu. Umarım mutlu sonuçlanır. Herkes için diliyorumCanım benim transferim 29 eylülde oldu dondurulmuş embriyomdan transfer yapıldı pazartesi günü istanbul tüp bebek merkezine kan vermeye gideceğim fakat 7.günümde çok fazla kasık ve bel bölgemde ağrı hissedince dayanamadım ve kan testi yaptırdım tam 1,5 yıldır yaptırdığım hep <2 olarak gördüğüm sonu nihayet 24 çıktı :) tabi ben dayanamadım ve 2 gün sonra testi tekrarladım sonuç 46 oldu ve şimdi pazartesi gününü bekliyorum merkeze gidip tekrar kan vermek için :) Bende aşırı bel ve kasık ağrısı dışında herhangi bir belirti yok şimdilik