Haklısın arkadaşım, geçmiş olsun ama ben hala çok üzgünüm. yaşadığım şehirde tedavi merkezi yok. param yok, yaşım 38 ne yapacağım ya olmazsa diye düşünmeden edemiyorum.Ben iki tane negatif aldım 9 ayda. Nasip. Yıkıldım ama ayağa kalktım. Ben ogreneli de 10 gün oluyor daha yeni sayılır. Ama artı aglamiyorum,zaman herşeyin ilacı. Olmuyorsa vardir bir hikmeti. Ya da daha vakti gelmemistir. Çok uzup yipratmayin kendinizi. Aglasak da zirlasak da yapılacak tek şey kendimize iyi davranmak ve pozitif düşünmek.
Benim yaşadığım şehirde de merkez yok. Ben de bebek gördüm mu burnumun direği sızlıyor. Sevemiyorum ağlarım diye. Ama yapabileceğim birşey yok kabullendim.Haklısın arkadaşım, geçmiş olsun ama ben hala çok üzgünüm. yaşadığım şehirde tedavi merkezi yok. param yok, yaşım 38 ne yapacağım ya olmazsa diye düşünmeden edemiyorum.
Kendimin ve benim le aynı derdi paylaşanlarin gerçekten özel olduğunu düşünüyorum. Bizler daha güçlü bireyleriz. Evet zor bir durum. İnşallah bir sonraki tedavinize kadar kendinizi daha da toparlayin. Umarım güzel haberlerinizi alırız . Bende 3. Tedavi için maddi manevi hazır olmaya çalışıyorum . Bir de bunların yanında zamana da ihtiyacım var çalıştığım için mecburen yaz tatilini bekliyorum. İlk tedavimde tutmuştu. O kadar mutlu oldum ki kanaması olan bir çok arkadaşımı duyduğumda Rabbim ben im kanamam olsa ben dayanamam sanırım diyordum içimden . Hiç içinden bile geçirmeyeceksin Rabbim başına verince herseye öyle bir dayanıyor sun ki . 3.5 aylıkken kaybettim yavrumu. 2. Tedavi mi temmuzda oldum . İlk tedavide tuttu diye 2. De çok fazla umutlandim ama malesef sonuç negatif ti . 2. Kez yine yıkıldım . Şimdi hayırlı si ile 3. İçin bekliyorum . İnşallah Rabbim bekleyen isteyen kimsenin kucağıni boş koymasın .
Merhaba. Sizde de adet düzensizliği , gecikmeleri oldu muBende temmuzda negatif sonuc aldim. Ilk öğrendiğimde şok oldum , sanki cok önemli bir sinavi kazanamamis gibi hissettim. Esime sarildim agladim. Ertesi gun en eglendigim arkadaslarimla bir araya geldim,esimle yürüyüşler yaptik,sohbet muhabbet ettik hep kafamizi dağıtmaya calistik. Hemen unuttum diyebilirim. Kendime diyorum ki üzülme hayirlisi değilmiş. Simdi dinleniyorum,doktoruma kalsa tekrar deneyecekti hemen ama ben kendimi hazir hissetmiyorum diye baslamadim. 1 yil beklemeyi düşünüyorum. Cidden zor bir süreçti ohss de olmuştum.
Simdi seker ilaci da verdi doktorum normal yolla olmasini bekleyelim dedi. Bekleyip gorcez artik. Neyse dizim basladi
Merhaba. Sizde de adet düzensizliği , gecikmeleri oldu mu
Günaydın arkadaşlar.bende dün 3.negatif sonucumu aldım. 1 senede 3 deneme 3 negatif. Berbat durumdayım bir türlü kabullenemiyorum. Allah a isyan etmek istemiyorum ama cok üzülüyorum. Bizim için hamile kalmak bebek sahibi olmak ne kadar zor. Tekrar denemeye artık psikolojim el vermiyor yaş 39. Allah bize sabır versin.
Dünyanın sonu degil ya. 1 yilda 3 kere deneme.... önünde saygiyla eğiliyorum. Ben 1 kere denedim 1 yildan once düşünmüyorum tekrarini.
Sende uzulme lütfen,biraz hem fiziksel olarak dinlen hem de psikolojik olarak. Vücudun bi temizlensin o kadar ilac kullandik. Biraz kendine zaman tanı. Ayyyy nolur üzülme ya. Lutfen lutfen lutfen.
Herkesin derdini kendi derdim gibi görüp üzüldüm
bende temmuz ayında tüp bebek tedavisi gördüm 16 ağustosta negatifi gördüm
çikolata kistim var ve rezervim çok az bunun yüzünden
benim 3 yumurtam toplandı sadece biri kaliteliymiş
onu işleme aldılar tek embriyo 3. gün transfer edildi ama nasibi yokmuş napalım
elbette ki üzülüyorum ama ağlayamadım bile ben sonucu alınca
sanırım kötüye hazırlamıştım kendimi
kasım ayında tekrar deneyeceğiz amh düşük olduğu için süreyi uzun tutamıyorum
nasip bakalım olursa olur olmazsa da budur benim imtihanım diyeceğim yine
nasipte varsa gelir çinden yemenden nasipte yoksa ne gelir elden
asla çocuğun olmaz denilen nice insan kendi kendine hamile kaldı
hiçbir sorunu olmayan arkadaşımın 6 yıldır çocuğu olmuyor
ille de nasip ille de nasip
tevekkül etmeyi başarabilirsek eğer daha kolay olur inşallah bizim için herşey
elbette seni çok iyi anlıyorum arkadaşımHaklısınız hem de çok ama nefsim ağır basıyor. Emek veriyoruz çaba sarfediyoruz ve sonunda guzel bir sonuç almak istiyor insan. Rabbim büyük mutlaka bizim çektiğimiz sıkıntıdan haberdar boyle uygun görmüştür. Umutlanıyor insan ister istemez yumuş yumuş bebişim olsun diye. Rabbim hepimize bol sabır versin
sende de çikolata kisti varde değil mi canım başka konuda konuşmuştuk sankiBen de 4 denemesinde eli yine boş kalanlardanım...
Sagol canım Allah razı olsun senden. Bazen teslim olmak lazım kadere. Bilmiyorum tekrar denermiyim.....hakkimizda hayırlısı olsun inşallah.elbette seni çok iyi anlıyorum arkadaşım
vermek istemese istemeyi vermezdi rabbim
bol dua ve tevekkül edelim inşallah
Canim ya hayal kırıklığı yaşıyoruz çok ama yinede Rabbim büyük. Hep beraber bu mutsuzluğun altından kalkacağız insallah. Allah bizlere sabır ve gönlümüze şifa versinBen de 4 denemesinde eli yine boş kalanlardanım...
Ay maşaallah Allah tamamina erdirsin sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Çok zor çok yaşamayan anlamayan bilmez Allahım kimselere yaşatmasın isteyen herkese nasip etsin. Bende 2 denemede negatif gördüm malesef. 3. Denememde Allahıma şükürler olsunki Bahçeci de pozitifi gördüm şuan hamileyim bebişimin cinsiyetini öğrenicez . Allahım isteyenleri geri çevirmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?