Tüp Bebek Sonucu Negatif Olanlar

Ayyyy tebrik ederim, saglicakla kavuşursunu bebegine insallah. Darisi da başımıza amiiiiin:)

Günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız. Ben toparlanmaya çalışıyorum hala inanamıyorum negatif sonuca. Allah hayırlısını versin hakkımızda

Günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız. Ben toparlanmaya çalışıyorum hala inanamıyorum negatif sonuca. Allah hayırlısını versin hakkımızda

Melek hanımcım iyiyiz güzeliz cok şükür. Bu arada negatiften sonra doktorum bana glukofen verdi hafif pko yapidasin yumurtlamani destekler dedi. Simdi de ovulasyon testi aldim bu adetten sonra basladim. Yumurtladigim gunleri degerlendirdik. Umarim ise yarar,umudum var benim. Sen ne yapacaksin onu düşün gecti bitti onune bak.

Merhaba arkadaşlar bufun benim de transferimin 8. Günü. Endrometriozis hastasiyim. Şuan endo odaklı agrilarim var o yüzden şimdiden negatife hazırladım kendimi

Allah'ım sana inşallah normal yolla hamile kalmayı nasip etsin canım. C vitaminide almayı unutma destek saglar. Benim normal yolla hamile kalma şansım yok bir tüpüm yok diger tarafın yumurtalıgi çalışmıyor. Hayırlısı Allah büyük şuan beklemedeyim.

Merhaba arkadaşlar bufun benim de transferimin 8. Günü. Endrometriozis hastasiyim. Şuan endo odaklı agrilarim var o yüzden şimdiden negatife hazırladım kendimi
Her şeyin hayırlısı daha erken dur bakalım test gününe kadar umudunu kaybetme. Allah yardimcin olsun inşallah sen pozitif sonucunu alırsın

Bende hazıran da ilk tüp bebek deneyimim negatif ile sonuçlandı..
Çok umutluydum çünkü herşey çok yolunda gitti.. 6 yumurtla toplandı 5. Embriyo oldu 3 û 5.gün embriyosu..
Kaliteli herşey.. 2 hafta o embriyo nun içerde oluşu bile beni sonsuz mutlu etti..
Geceleri bile kalkıp ultrason resmine bakıp bakıp sevdim.. oysa o küçük bi noktaydı..
Annecim nolur bana tutun ben seni çok çok bekledim diye günlerce onunla konuştum..
Test günü eşimi gönderdim sonucları almaya.. issiz negatif olmuş dedi..
O anda büyük şok yaşadım ağlayamadım..
Bedenimi dahi hissetmedim çok canım acıdı..
Yıllardır o anı hayal edip beklemiştim..
Sonunda olacak olacak umudu ile tedaviye girdim.. şuan Piskolojik destek alıyorum çünkü ağlama krizlerim başlamıştı..
Dondurulmuş embriyolar var âmâ ben çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan..
Hakkımız da hayırlısı ne zor bi surecmis..

Aynen canım cok zor. Hala inanamiyorum bebişlerim beni bıraktıgına. Bende hep nerde bir yanlış yaptım diye düşünüp duruyorum. Transferden sonra yatsamiydim yada gunluk hayatıma devam etsemiydim hiç bir şey olmamış gibi falan filan... ama olan oldu artık Allah sığınalım kadere teslim olalım artık. Sende kendini yıpratma ağlama. Dondurulmuşların varmış ne güzel belki onlardan olacak bebişlerin.

Butun vitaminleri, folik asiti yiyeceklerden almaya çalışıyorum. Valla o isler hic belli olmaz,benim olmaz deme,umudunu kesme. Allahin isi ol der olur. Kesinlikle buna inaniyorum. Ben tup bebeği gönülsüz yaptirmistim,inaniyorum ki o yuzden tutmadi. Simdi inaniyorum olacak. Sende inan arkadaşım.

Amin inşaallah canım Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. Transfere giderken hep ağlıyorum bir türlü pozitif olamıyorum. Yine tutmazsa ne yaparım psikolojisiyle gidiyorum transfere. artık bunu aşmam lazım.

Sagol canım Allah razı olsun senden. Bazen teslim olmak lazım kadere. Bilmiyorum tekrar denermiyim.....hakkimizda hayırlısı olsun inşallah.
amin canım inşallah senden de Allah razı olsun
biraz rahatla maddi durumunda el verirse denersin inşallah

amin canım inşallah senden de Allah razı olsun
biraz rahatla maddi durumunda el verirse denersin inşallah
Benim de yaşım el vermiyor beklemeye yakında 40 olacam. 37 yaşında başladım tedaviye malesef nasip olmadı. 3 ay ara verip tekrar başlıyoruz. 1 tane dondurulmuş embriyom var kafam cok karışık. Simdiye kadar 3.deneme 6 kaliteli 5.gün embriyosu tutunmadı. Umudum kalmadı.Allah büyüktür bize merhamet etsin inşallah

umut Allah tan inşallah
bende onun mucizesi olursa olacak diyorum
bel bağlamıyorum artık tüp bebeğe yada başka birşeye
nasipte varsa kendiliğinden de olur
çok örnek var etrafımızda
rabbim neyi sebep kılıpta verir kim bilir

Hayırlısı canım doğru söylüyorsun Rabbim herşeyin en iyisini bilir. Bu arada cuma gününüz mubarek olsun bol bol birbirimize dua edelim inşallah.

Hayırlısı canım doğru söylüyorsun Rabbim herşeyin en iyisini bilir. Bu arada cuma gününüz mubarek olsun bol bol birbirimize dua edelim inşallah.
amin canım inşallah cumamız bereketli olsun
rabbim dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin inşallah

Merhaba. Benim de 5. Gün iki embriyo datutmadı . Eşimde sperm azlığı ve morfoloji sorunu var. Henüz dna testi filan yaptırmadı. Tüp doktoru tutmalarının spermle ilgisi yok 1 sperm bile işimizi görür diyo ürolog ise keşke tüp yapmasaymışsınız spermler böyle iken tüp de olmaz diyo
Benim yaş ise 36 oldu. Cevremde herkes yakıt takır doğurdu. Negatif sonucu hastanede öğrendim ve bağıra bağıra ağladım. Herkes yazık filan diyodu... ben bile açıyorum kendime.. herşeyi unutayım bi tatile gidelim dedim. Kendimce regl biteceği zamanı aldım. Yarın gidiyoruz ama bu zamana kadar adet 10 gun gecikince bi umutlandım. Bugün test aldım tam tuvalette test yapacakken lekelenmeleri gördüm. Yine de yapayım almışken dedim tabi ki negatif.hayat oynuyo sanki beni üzmek için biseyler uretiyo. Yarın da tatile gidiyoruz güya. Bi dünya iç çamaşırı aldım belki eşimin sertleşme sorunu biraz vakit geçirirsek azalır diye. Ama nerde.. adet oldum işte.esim de feci hasta. Tüp bebek için ertelediğim tatil yine mahvoldu. Ya dinlenmek filan da değil derdim belki rahatlarsak çocuk olur diye umut ettim
Bazen intihar eden insanları öyle iyi anlıyorum ki.. tabi ki Allah o duruma getirmesin ama bazen uğursuzluk bırakıyo yaa olmuyo

Gunaydın canım. Sende hoşgeldin aramıza. Burda destek oluruz birbirimize ve bu zor gunleri hep beraber aşacağız Allah'ın izniyle. Kaçıncı denemem bilmiyorum ama benim 3. Oldu hepsinde yıkıldım ama Rabbim güç verdi ve zamanla kendimi toparladım. Sende iyi olcaksın merak etme tatile yine gidersin sizin icin cok iyi olur. Dua etmeyi hiç bir zaman ihmal etme.

C
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Ben daha 1 kere denedim ama st o kadar umutlandirmisti ki ben hala kabullenemedim galiba. Yaram sürekli daha fazla açılıyo. Hamile kadınlara bakamıyorum hiç artık. Zaten tatil matil bana yaramıyo artık. Nereye baksam çocuk ve hamile var sanki. Sizin 3.denemeniz ne güzel dayanıklı bir insanmışsınız. Ben hayatımda hep her dönem çok acılar zorluklar geçirdim ama galiba bu benim yumuşak tarafimmis veya bardağı taşıran son damla belki de. Herşeyin hayırlısı hepiniz için duacıyım

Arkadaşlar sanki hiç olmayacakmış hissi sizde de var mı yoksa benmi karamsarim..
Artık bebek hayali bile kuramıyorum negatif tüp bebek deneyimimden sonra...
Sanki imkansiz bişey gibi benim gözümde hamilelik.. napicam ben neden böyleyim...
Bi sorun mu var bende?
Artık rüyalarıma bile girmiyor..
Eski istek de kalmadı..
Bu aralar çok kırgın bitkin ve akışına bırakmış vazgeçmiş gibiyim...
Hakkımız da hayırlısını versin Inşallah Allahım...

Canım benim zaman herşeyin ilacı. Yalnız degilsin ben de hamile görmek istemiyorum moralim bozuluyor insan sahip olamayınca başkalarının sevinçleri sana acı veriyor. Allah büyük atlatacağız inşallah. Sende 1 veya 2 aya toparlanıp yeni deneme için hazır olursun canım. Allah o gücü verir bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…