Yok canım hiç bir sorunumuz yok nasip değilmiş olmuyor. Belki dogruyu yapıyorsundur zamana bırakmak en iyidi. Allah büyük isteten de Allah vazgecirende Allah. Banada hep imkansız geliyor negatif sonuçları aldıkça insan ümidini kaybediyor. Rabbim büyük en iyisini bilir en kısa zamanda toparlayacağız inşallah. Rabbim bir kapı kapatır bir kapıyı açar inşallahArkadaşlar sanki hiç olmayacakmış hissi sizde de var mı yoksa benmi karamsarim..
Artık bebek hayali bile kuramıyorum negatif tüp bebek deneyimimden sonra...
Sanki imkansiz bişey gibi benim gözümde hamilelik.. napicam ben neden böyleyim...
Bi sorun mu var bende?
Artık rüyalarıma bile girmiyor..
Eski istek de kalmadı..
Bu aralar çok kırgın bitkin ve akışına bırakmış vazgeçmiş gibiyim...
Hakkımız da hayırlısını versin Inşallah Allahım...
hiç olmayacakmış hissi değil ama hiç olmama ihtimalini kabullenmişlik varArkadaşlar sanki hiç olmayacakmış hissi sizde de var mı yoksa benmi karamsarim..
Artık bebek hayali bile kuramıyorum negatif tüp bebek deneyimimden sonra...
Sanki imkansiz bişey gibi benim gözümde hamilelik.. napicam ben neden böyleyim...
Bi sorun mu var bende?
Artık rüyalarıma bile girmiyor..
Eski istek de kalmadı..
Bu aralar çok kırgın bitkin ve akışına bırakmış vazgeçmiş gibiyim...
Hakkımız da hayırlısını versin Inşallah Allahım...
Günaydın canım çok haklısın sen başarabilmişsin darısı bize inşallah. Ben bu bebek işini o kadar abarttimki dünyamın merkezine koydum. Ben memurum bu ış için ücretsiz izin aldım tedaviye rahat gidebiliyim diye iş yerimde izin almak problem oluyordu çünkü kimse anlamıyordu beni. Malesef negatif sonuç izni bile boşa almış oldum şimdi iş yerine ellerim bom boş dönecem çok gücüme gidiyor artıkhiç olmayacakmış hissi değil ama hiç olmama ihtimalini kabullenmişlik var
benim de kalmadı isteğim daha doğrusu yoğun çabam yok
yumurtlamayı takip et ona göre olsun
işte adet yakınken acaba bu ay tuttu mu falan
bunlar tamamen çıktı hayatımdan ve çok rahatladım
verirse verir rabbim nasibimde varsa olacak
sebebi tüp bebek doğal yolla her neyse
nasibimde de yoksa ne yapsam boş
tam teslim olmak tevekkül etmek gerek diye düşünüyorum
insan o zaman çok rahatlıyor
kolay değil elbet yaşadıklarımız canımGünaydın canım çok haklısın sen başarabilmişsin darısı bize inşallah. Ben bu bebek işini o kadar abarttimki dünyamın merkezine koydum. Ben memurum bu ış için ücretsiz izin aldım tedaviye rahat gidebiliyim diye iş yerimde izin almak problem oluyordu çünkü kimse anlamıyordu beni. Malesef negatif sonuç izni bile boşa almış oldum şimdi iş yerine ellerim bom boş dönecem çok gücüme gidiyor artık
Allah büyük bizim hakkımızda hayırlısını versin bol bol sabır diliyorum burda negatif sonuç alan tüm arkadaşlarıma. Rabbim bize merhamet etsin inşallah.kolay değil elbet yaşadıklarımız canım
hiç üzülmemek olanaksız
ama kabullenmek
bu benim imtihanım demek lazım
elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum
biraz daha rahatlayınca sende yaparsın inşallah
rabbim derdi verir de sabrını vermez mi
embriyolarınız pgt ye gitti mi?Benim de yaşım el vermiyor beklemeye yakında 40 olacam. 37 yaşında başladım tedaviye malesef nasip olmadı. 3 ay ara verip tekrar başlıyoruz. 1 tane dondurulmuş embriyom var kafam cok karışık. Simdiye kadar 3.deneme 6 kaliteli 5.gün embriyosu tutunmadı. Umudum kalmadı.Allah büyüktür bize merhamet etsin inşallah
okumuştum daha önce konunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallaharkadaşlar konumu okur musunuz
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/tup-bebek-yaptiracaklar-muhakkak-okusun.1093394/
darısı size olsun inşallahokumuştum daha önce konunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah
amin inşallah isteyen herkese hayırlısı iledarısı size olsun inşallah
Yok canım şimdiki doktoruma gitmeden once baska bir merkeze gitmiştik ordada siradan genetik tahlili ve esimden ornek aldilar okadar hemen başladık ordan negatif alınca simdiki doktoruma gittik. Oda gerek gormedi cok pahalı bu test dedi embriyolar sağlıklı gözüküyor dedi. Rahim filmi ve histereskobi yaptı transferden once malesef 2 deneme ve iki negatif. Toplam 3 tup bebek 3 negatif.embriyolarınız pgt ye gitti mi?
Sağlıklı iki embriyomdan biri pgt ye gidince bozuk geldiYok canım şimdiki doktoruma gitmeden once baska bir merkeze gitmiştik ordada siradan genetik tahlili ve esimden ornek aldilar okadar hemen başladık ordan negatif alınca simdiki doktoruma gittik. Oda gerek gormedi cok pahalı bu test dedi embriyolar sağlıklı gözüküyor dedi. Rahim filmi ve histereskobi yaptı transferden once malesef 2 deneme ve iki negatif. Toplam 3 tup bebek 3 negatif.
Haklısın canım biz doktor ne derse ona inandık artık 1 tane dondurulmuş embriyom var onu deneyeceğiz kendimi biraz toparlayınca. Bu son artık eşim ve ben cok yorulduk.Sağlıklı iki embriyomdan biri pgt ye gidince bozuk geldi
Siz bilirsiniz
Doktorların pek de umru değil açıkcası
Ne kadar negatif o kadar para
Evet süreç cok zorluHaklısın canım biz doktor ne derse ona inandık artık 1 tane dondurulmuş embriyom var onu deneyeceğiz kendimi biraz toparlayınca. Bu son artık eşim ve ben cok yorulduk.
Sagol canım Allah razı olsun burdan cok sey öğrendim keske tedaviye ilk basladigimda bu siteyi bilseydim o zaman ben doktordan herşeyi isterdim. Artık ne diyeyim geçti gitti Rabbim buyuk hayırlısı olsun. Sen hamileydin demi inşallah sende bebişine sağ-salim kavuşursun.Evet süreç cok zorlu
İnsallah bu sefer güzel sonuc alırsınız
Allah emeklerinizin karşılığını versin
EvetSagol canım Allah razı olsun burdan cok sey öğrendim keske tedaviye ilk basladigimda bu siteyi bilseydim o zaman ben doktordan herşeyi isterdim. Artık ne diyeyim geçti gitti Rabbim buyuk hayırlısı olsun. Sen hamileydin demi inşallah sende bebişine sağ-salim kavuşursun.
Malesef çoğu şey gereksiz yapılıyor doktorlara biraz fazla soru sorunca yada isteyince konuşma tarzları değişiyor çoğunun.Allah 'ın izniyle inşallah bebeğini kucağına alırsın.Evet
Daha çök yeni 6 haftalık
Ben bile inanamıyorum suanda
Havalara ucArım zannediyordum ama bir garibim :)
Amin insallah
Darısı en kısa zamanda sana olsun
Ben de bilgisizlik ile geçen sene iki aşılama oldum
Resmen formaliteden yapmışlar sımdı cok daha iyi anlıyorum
Amin canımMalesef çoğu şey gereksiz yapılıyor doktorlara biraz fazla soru sorunca yada isteyince konuşma tarzları değişiyor çoğunun.Allah 'ın izniyle inşallah bebeğini kucağına alırsın.
Canım sadece pahalı diye değil embriyolar zarar görüyor, sağlıklıalrı kaybedebilirsin, yanlış sonuçlar olabiliyor... eğer yaşın küçükse yapmıyorlar. Ben 34 yaşındayım. Ona rağmen 16 embriyom vardı hiç birine yapılmadı. Doktorlarım ki kendilerine çok güveniyorum çok bilgili insanlar bence bu işte en iyileri onlar son katıldıkları bilimsel toplantıları anlattılar. Eğer gerçekten gerekli değilse bu testi yapmıyor. Zaten sağlıklı değilse büyük ihtimalle o embriyo tutunmayacak ve gelişmeyecek.Yok canım şimdiki doktoruma gitmeden once baska bir merkeze gitmiştik ordada siradan genetik tahlili ve esimden ornek aldilar okadar hemen başladık ordan negatif alınca simdiki doktoruma gittik. Oda gerek gormedi cok pahalı bu test dedi embriyolar sağlıklı gözüküyor dedi. Rahim filmi ve histereskobi yaptı transferden once malesef 2 deneme ve iki negatif. Toplam 3 tup bebek 3 negatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?