Tüp bebek süreç ve öneriler ARALIK

Merhaba canım 5. Güne 2 tane yumurtam gitti. 2 si de konuldu rahme.1 i tuttu diğeri tutunamadı şu an 1 tane ile devam ediyorum Allah’a çok şükür Senin de olmuştur inşallah bebeğin seninledir?
Çoook sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Ben henüz transfer olmadım polikistik olduğum için 2 ay rahim dinlendirdiler , bu ay olucak transferim inşallah şuan estrofem kullanıyorum 7 si rahim kalınlığı konrolü sonra transfer inşallah benim de tutunur umut oldunuz bana

Canım nasıl.gidiyor tedavin

Merhaba bugün yumurta toplama işlemim var. 2 tane yumurtam gelişti. Önceki tedavim de yine 2 yumurtam vardı ama maalesef ikisi de boş çıkmıştı. Inşallah bugün herşey yolunda gider
İnşallah canımm, hayırlisi ile inşallah kavusurusun yavruna

Merhaba bugün yumurta toplama işlemim var. 2 tane yumurtam gelişti. Önceki tedavim de yine 2 yumurtam vardı ama maalesef ikisi de boş çıkmıştı. Inşallah bugün herşey yolunda gider
Memnun musun peki ? Bende aşılama mi Koç ta yaptırmıştım tüp bebek içinde orayı düşünüyorum da.merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…