Tup bebek süreci ve covid aşısi

Canım bende şuan transfer sürecine gircem doktorum 6 ay beklememi söyledi . Ağustos ayında kovid geçirmiştim

Tesekkurler. Ben transferimiz 1 ekimde yaptırdım ve aşı olmadim. Hayirlisi artık. Insallah tutar da aşı olayını sonra dusunuruz:)
Sonunda benimle aynı gün olan bir arkadaş buldum bende 1 Ekim'de transfer oldum. Ben öncesinde 1 doz biontec aşı oldum. Aslında olmak istemiyordum ama eşim ısrar etti. Bundan sonrakileri de olmicam asla. Bunu aşı karşıtı oldugum için söylüyorum olmicam kesinlikle..

Okadar haklısınız ki. Bende ilk kızımda hamileliğimden bu yana aşılarımi oldum kızıma da hepsini yaptırdım. Ama sonrasında covid aşıları ile ölümlerin arttığı duydum çok tedirgin oldum ölmekten korkmuyorum ama benim artık bi kızım ve ben artık anneyim. Çevremde herkes tam doz aşılarını oldu. Ve burda vefat edenler genelde aşılı insanlar. Bizler aşılı olanlara inşallah bişey diye dua ediyoruz çünkü hepsi sevdiklerimiz, ailemiz.. ama netten bakıyorum da aşızlara öyle bi beddualar ediyorlar ki çok korkunç o tür insanlar. Ben birinciyi eşimin ısrarı üzerine oldum. İkinci aşıları olmadık ikimizde.

Ya evet aşıyla ilgili benimde hala çok aklim karışık. Ama transferden önce olmamayı tercih ettim çünküallah korusun tutmazsa ben kesin aşıya bağlıcam ben öyle bir tipim cunku:). O yüzden kafam rahat olsun istedim. Ama Allah nasip eder ve tutarsa ne yaparım suan onu bilmiyorum. Dedigim gibi insallah tutsunda önceliğimiz o gerisini düşünürüz. Siz nasılsınız varmi hissettiğiniz birsey?

Bende tutmazsa ona bağlicam kesin benim ilk denememden 2 yaşında bir kızım var. Bu tutmazsa aşıdan bilicem benim transferden sonraki gün karnımda batma oldu. Ve çok fazla göğsüm daralıyordu. Dün de temizlik yapınca biraz karnımda batma oldu. Bu sabah yataktayken de sol kasığımda 2-3 saniyelik batma oldu. Yani bugün hiç bişey hissetmiyorum ya sende bi belirti var mı? Ne hissediyorsun?

Hmm benim transfer günümden sonra sırtım ve karın kaslarım cok ağrıdı. Ben dedim herhalde hep düz yatmaktan. Sonra geçti. Ama bugunde aynisi var. Sanki spora gitmişim ve kaslarım tutulmuş gibi. Tabi az hareket etmekten de olabilir. Onun disinda cok birsey hissetmiyorum acikcasi. Benim ilk denemem o yüzden hissedilir mi neler hissedilir bilmiyorum

Benim ikinci transferim birinci de net belirtiler hissettim bunda okadar az ki sanki yok gibi aklım karışıyor inşallah ikimizinde tutmuştur.

Yani kas ağrısı çok bi belirti değil gibi Çok takmiyorum açıkçası belirti varmi yokmu diye. Sizinde mi ayın 11i test gününüz?
Benim ki 10 Ekim. Bende kızımda hiç belirti aramıyordum hatta ne olumlu ne olumsuz hissediyordum ama içimde hep mutluluk vardı. Kızım da en keskin belirtiler 5.gün oldu 5 saniyelik aşırı halsizlik oldu yemek yiyordum kaşığı ağzıma götüremedim o derece kolum kalkmadı sonrasında aynı gün kasik batmaları. 6.gün çok fena baş dönmesi vardı 7.gün de hem baş dönmesi hemde baş ağrısı vardı. Ve 7.gun hem idrarda hemde kanda pozitifi gördüm ayy inşallah sende o güzel duyguları yaşarsın

Aay insallah aminnnn o kadar çok istiyoruz ki isteyen herkes yaşasın insallah. Sizde guzel haberleri alırsınız insallah. 5. Gün olduysa belirtiler daha hissetmemize zaman var. Sizin sorun ne ve yaşınız kaç acaba?:)

Aay insallah aminnnn o kadar çok istiyoruz ki isteyen herkes yaşasın insallah. Sizde guzel haberleri alırsınız insallah. 5. Gün olduysa belirtiler daha hissetmemize zaman var. Sizin sorun ne ve yaşınız kaç acaba?:)
İnşallah teşekkür ederim. Bizde sorun yok diyor doktorlar. Yaşım 31. Sizde ne sorun var ve yaş kaç?

İnşallah teşekkür ederim. Bizde sorun yok diyor doktorlar. Yaşım 31. Sizde ne sorun var ve yaş kaç?
Bende pko var. Onun disinda bi sorunumuz gözükmüyor. Bende yakın zamanda 30 olacağım. Insallah pozitif olur ve bu pozitif hakkımızda hayırlı olur.

R Rainak merhabalar canım. Nasılsın belirtilerin var mı? Aynı gün olduğumuz için merak ettim. Bu arada ben sabah test yaptım pozitifi gördüm..

R Rainak merhabalar canım. Nasılsın belirtilerin var mı? Aynı gün olduğumuz için merak ettim. Bu arada ben sabah test yaptım pozitifi gördüm..
Aay cidden mi çok sevindim valla hayırlı uğurlu olsun sağ salim alın insallah kucağınıza. Valla bende bilemedim ya belirti varmi yokmu Bazı şeyler oluyor ama cok belirti olarak görmek istemiyorum umutlanmamak adına. Aklim benimde gidiyor bi teste ama cesaret edemiyorum.

Senin oldu mu yazistigimizdan beri belirtin. Yok diyordun
Sadece dün akşamdan beri idrarım koyu renkte geliyor hep. Onun dışında bişey yok ama ilk 3 gün vardı belirtiler şuan idrar dışında bişey yok.. yarın sabah yine idrar testi yapıp kan vermeye gidecem bende yapmicam diyordum testi ama sonradan korkunun ecele faydası yok dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…