Hmm benimde sabah idrarim çok koyuydu ama gun içinde çok su içiyorum gece içmiyorum o yüzden koyu diye dusundum gün içinde bi dikkat edeyim bakayımSadece dün akşamdan beri idrarım koyu renkte geliyor hep. Onun dışında bişey yokama ilk 3 gün vardı belirtiler şuan idrar dışında bişey yok.. yarın sabah yine idrar testi yapıp kan vermeye gidecem bende yapmicam diyordum testi ama sonradan korkunun ecele faydası yok dedim
İnşallah bebeğin seninledir. Tamam kan değerimi de haber vericem mutlakaHmm benimde sabah idrarim çok koyuydu ama gun içinde çok su içiyorum gece içmiyorum o yüzden koyu diye dusundum gün içinde bi dikkat edeyim bakayımKan değerinizi de yarın haber verin bana:)
Aaay insallahİnşallah bebeğin seninledir. Tamam kan değerimi de haber vericem mutlaka
Sizde yerlesme kanamasi oldu mu hem ilk kızınız da hem simdi?İnşallah bebeğin seninledir. Tamam kan değerimi de haber vericem mutlaka
Hayır canım kızımda da olmadı, bunda da olmadı?Sizde yerlesme kanamasi oldu mu hem ilk kızınız da hem simdi?
Hıı bende de olmadı da dedim acaba olması mı lazimHayır canım kızımda da olmadı, bunda da olmadı?
Yok canım o nadir insanlarda oluyorHıı bende de olmadı da dedim acaba olması mı lazim
Iyi ozmab ay çok heyecanlıyım negatife şap diye kalcamYok canım o nadir insanlarda oluyor
Yaptırdım birazdan çıkacak sonuçMerhabalar. Yaptınız mı kan testi?
Ya çok sevindim hayırlı olsun insallahSonucum çıktı 31.12 pozitifdarısı senin başına inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah senden de güzel haberi alırım dualarımdasınYa çok sevindim hayırlı olsun insallah
Insallah pozitifse haber veririmÇok teşekkür ederim inşallah senden de güzel haberi alırım dualarımdasınbana da haber ver mutlaka
Insallah pozitifse haber veririm
Güzel düşün güzel olsun
6.81 cikti sonucumGüzel düşün güzel olsun
Yok dondurulmuşÇatlatma iğnesi olmuş muydun?
Kız belki yeni yeni yükselecek hadi inşallah tekrar yaptığın da daha güzel çıkar..Yok dondurulmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?