Tup bebek sureci

Merhabalar 1 hafta sonra bende tüp bebeğe başlıyorum kısmetse acıbadem maslak prof dr bülent tıraşa gideceğim

Merhaba bn bsey sorsam size..3 yillik evlyz bnm yumurta rezervm cok dusukmus amh 1.07 ama belki baska labda daha düşük cikar cunku muayenede rezervm ciko kistnden dolayi cok dusuk dendi. Rapor cikar mi szce?bilginiz var mi?

Merhaba bn bsey sorsam size..3 yillik evlyz bnm yumurta rezervm cok dusukmus amh 1.07 ama belki baska labda daha düşük cikar cunku muayenede rezervm ciko kistnden dolayi cok dusuk dendi. Rapor cikar mi szce?bilginiz var mi?
Canim benim rezervim 3.14 ama rapor cikiyor. Raporda tek etken rezerv degil.

Merhaba, ben de Trabzon'da ikamet ediyorum fakat Samsun'da tedaviye başlamayı planlıyoruz. Ama malûm pandemi sebebiyle sehir dışı pek istekli degiliz. Siz Trabzon'da hangi doktora gittiniz

Merhaba, ben de Trabzon'da ikamet ediyorum fakat Samsun'da tedaviye başlamayı planlıyoruz. Ama malûm pandemi sebebiyle sehir dışı pek istekli degiliz. Siz Trabzon'da hangi doktora gittiniz
Ktü de prof cavit kart. Bende ist dusunuyordum fakat ayni sebepten ikinci defa doktorumda denemeye karar verdim

Kızlar rapor çıkarsa özelde de ilaçlar indirimli alınıyor mu yoksa sadece devlette mi yaptırabiliyoruz bu raporla

Kızlar rapor çıkarsa özelde de ilaçlar indirimli alınıyor mu yoksa sadece devlette mi yaptırabiliyoruz bu raporla
[/QUOTE]
Ozel hastanelerde gecerli ozel kliniklerin bazilarinda gecerli

[/QUOTE]
Anladım ben özel muayenehane ye gidiyorum rapor çıkartırsam hiç bir şekilde ile yaramaz mı

Anladım ben özel muayenehane ye gidiyorum rapor çıkartırsam hiç bir şekilde ile yaramaz mı
[/QUOTE]
Canim oraya soracaksin mesela bahcecinin ist 4 klinigi var sadece bir tanesinde sgk raporu gecerli. Bu merkezle ilgili bir durum. Ama tahmin ediyorum ki muayenehane oldugu icin gecerlidir

Merhabalar

Merhabalar birşey sorabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…