Tüp Bebek Süreci

Hpnz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2023
446
412
18
33
Merhaba ilk bebeğim tüp bebek ile oldu, şuan ikinci tüp bebek için gün sayıyorum. 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldu. Bugün 2. Gün.. bu süreci yaşayanlar gelin beraber gün sayalım :)

Merhaba ilk bebeğim tüp bebek ile oldu, şuan ikinci tüp bebek için gün sayıyorum. 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldu. Bugün 2. Gün.. bu süreci yaşayanlar gelin beraber gün sayalım :)
Merhabaa benimde ilk denemem dün öğlen 5.gün embriyo transferi oldu inşallah günler su gibi geçer güzel sonuçlar alırız 🥰

Merhabaa benimde ilk denemem dün öğlen 5.gün embriyo transferi oldu inşallah günler su gibi geçer güzel sonuçlar alırız 🥰
Ayy burdan devam edelim konuşmaya 🤗 diğer taraftan da msjlaşmıştık. Aynı gün ikimizinki de, umarım güzel sonuçlar alırız 🤭

Merhaba transfer 8. Günüm beta hcg 0.100 çıktı bu değer yükselir mi :( doktorun biri yükselir diyor biri düşük yapmışsın diyor

Bir de işte bu yüzden kan testi erken bakıtılmamalı :( belki geç yerleşme vardır ve test için de çook çook erken. Yükselir mi evet yükselebilir sen kendini strese sokma yine de. İnşallah pozitife döner

Bir de işte bu yüzden kan testi erken bakıtılmamalı :KK43: belki geç yerleşme vardır ve test için de çook çook erken. Yükselir mi evet yükselebilir sen kendini strese sokma yine de. İnşallah pozitife döner
Ya benim lekelenmem oldu doktora gittik o ısrarla yapmak istedi bende kabul ettim

Ayy burdan devam edelim konuşmaya 🤗 diğer taraftan da msjlaşmıştık. Aynı gün ikimizinki de, umarım güzel sonuçlar alırız 🤭
Bildirimi açmamışııım şimdi gördüm nasılsın herhangi bi belirtin var mı 🙂

Ay benimde bu ayın 30 unda son kontrolüm olacak eğer herşy yolundaysa temmuzun ilk haftası transferim olacak şimdiden çok heyecanlıyım sürekli gözlerim doluyor 🙏🏻 inşallah hepimizin süreci mutlu sonla biter

Ay benimde bu ayın 30 unda son kontrolüm olacak eğer herşy yolundaysa temmuzun ilk haftası transferim olacak şimdiden çok heyecanlıyım sürekli gözlerim doluyor 🙏🏻 inşallah hepimizin süreci mutlu sonla biter
İnşallah trasnferin çok güzel geçer herşey iyi olur hepimiz güzel sonuçlar alırız 🥰

Hadi inşallah güzel geçer sürecin 🙏🏻 burda bizimle paylaşırsın, beraber gün sayarız 🤩

Bugün gece bayağı belim ağrıdı sabah geçmişti. Şimdi geri başladı, bel ağrım var. Sende durumlar nedir :)
Bende pek bişey yok trasnfer öncesinde de yoktu şimdi de yok yumurta toplamada falan da ağrım olmamıştı şu anda hiç kasık ağrsı falan yok. Böyle bişey olmayınca da moralim bozuluyor

Bende pek bişey yok trasnfer öncesinde de yoktu şimdi de yok yumurta toplamada falan da ağrım olmamıştı şu anda hiç kasık ağrsı falan yok. Böyle bişey olmayınca da moralim bozuluyor
Hayır sakın bozulmasın canım çünkü hiç belirti yaşamadan hamile kalan çok fazla. Belirti yaşayıp kalamayan da bir o kadar var. O hisler seni yanıltmasın. Kullandığımız ilaçlarda buna neden olabiliyor.

Back
X