Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabaa benimde ilk denemem dün öğlen 5.gün embriyo transferi oldu inşallah günler su gibi geçer güzel sonuçlar alırızMerhaba ilk bebeğim tüp bebek ile oldu, şuan ikinci tüp bebek için gün sayıyorum. 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldu. Bugün 2. Gün.. bu süreci yaşayanlar gelin beraber gün sayalım :)
Ayy burdan devam edelim konuşmayaMerhabaa benimde ilk denemem dün öğlen 5.gün embriyo transferi oldu inşallah günler su gibi geçer güzel sonuçlar alırız![]()
Merhaba transfer 8. Günüm beta hcg 0.100 çıktı bu değer yükselir miMerhaba ilk bebeğim tüp bebek ile oldu, şuan ikinci tüp bebek için gün sayıyorum. 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldu. Bugün 2. Gün.. bu süreci yaşayanlar gelin beraber gün sayalım :)
Merhaba transfer 8. Günüm beta hcg 0.100 çıktı bu değer yükselir midoktorun biri yükselir diyor biri düşük yapmışsın diyo
merhaba kaçıncı gün embriyosuydu ?Merhaba transfer 8. Günüm beta hcg 0.100 çıktı bu değer yükselir midoktorun biri yükselir diyor biri düşük yapmışsın diyor
Normalde 8. Gün az da olsa çıkması gerekiyor özellikle 5. Gün embriyosuysa ama yine de olsun ümidini kaybetme bi kaç gün sonra yeniden ver kan. Belki geç yerleşme olmuştur o da etkilerMerhaba 5. Gün
Bir de işte bu yüzden kan testi erken bakıtılmamalıMerhaba 5. Gün
Ya benim lekelenmem oldu doktora gittik o ısrarla yapmak istedi bende kabul ettimBir de işte bu yüzden kan testi erken bakıtılmamalıbelki geç yerleşme vardır ve test için de çook çook erken. Yükselir mi evet yükselebilir sen kendini strese sokma yine de. İnşallah pozitife döner
O zaman ayrı tabi canım. İnşallah pozitife dönerYa benim lekelenmem oldu doktora gittik o ısrarla yapmak istedi bende kabul ettim
Bildirimi açmamışııım şimdi gördüm nasılsın herhangi bi belirtin var mıAyy burdan devam edelim konuşmayadiğer taraftan da msjlaşmıştık. Aynı gün ikimizinki de, umarım güzel sonuçlar alırız
![]()
İnşallah trasnferin çok güzel geçer herşey iyi olur hepimiz güzel sonuçlar alırızAy benimde bu ayın 30 unda son kontrolüm olacak eğer herşy yolundaysa temmuzun ilk haftası transferim olacak şimdiden çok heyecanlıyım sürekli gözlerim doluyorinşallah hepimizin süreci mutlu sonla biter
Amin amin canım hepimiz için inşallahİnşallah trasnferin çok güzel geçer herşey iyi olur hepimiz güzel sonuçlar alırız![]()
Bugün gece bayağı belim ağrıdı sabah geçmişti. Şimdi geri başladı, bel ağrım var. Sende durumlar nedir :)Bildirimi açmamışııım şimdi gördüm nasılsın herhangi bi belirtin var mı![]()
Hadi inşallah güzel geçer sürecinAy benimde bu ayın 30 unda son kontrolüm olacak eğer herşy yolundaysa temmuzun ilk haftası transferim olacak şimdiden çok heyecanlıyım sürekli gözlerim doluyorinşallah hepimizin süreci mutlu sonla biter
Bende pek bişey yok trasnfer öncesinde de yoktu şimdi de yok yumurta toplamada falan da ağrım olmamıştı şu anda hiç kasık ağrsı falan yok. Böyle bişey olmayınca da moralim bozuluyorBugün gece bayağı belim ağrıdı sabah geçmişti. Şimdi geri başladı, bel ağrım var. Sende durumlar nedir :)
Hayır sakın bozulmasın canım çünkü hiç belirti yaşamadan hamile kalan çok fazla. Belirti yaşayıp kalamayan da bir o kadar var. O hisler seni yanıltmasın. Kullandığımız ilaçlarda buna neden olabiliyor.Bende pek bişey yok trasnfer öncesinde de yoktu şimdi de yok yumurta toplamada falan da ağrım olmamıştı şu anda hiç kasık ağrsı falan yok. Böyle bişey olmayınca da moralim bozuluyor