Tüp bebek süreciiiiii

Dnzvrl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
278
129
103
37
Biz tüp bebek sürecine giriyoruzzzz kızlarrrrr varmı ağustosta iğnelere başlayacak olanlaf ama çik kisti göründü bende ve baskılayıcı iğne verildi varmı benim gibi yaptıraaan adostlar

Tüp Bebek süreci önemli bir süreç hazırlıklı stressiz motivasyon yüksek olmalı hangi iğneyi verdi doktorun

Tüp Bebek süreci önemli bir süreç hazırlıklı stressiz motivasyon yüksek olmalı hangi iğneyi verdi doktorun
Merhaba ☺️ Gonal-f verdi onun dışında 2 çeşit daha iğne var aynen normalde bu ay olucaktı baskılayıcı iğne verdiğinden bir ay öteledi

Geç olsun güç olmasın cnm evet su anda artık gonalf veriliyor kaç vuruluyorsun

Biz tüp bebek sürecine giriyoruzzzz kızlarrrrr varmı ağustosta iğnelere başlayacak olanlaf ama çik kisti göründü bende ve baskılayıcı iğne verildi varmı benim gibi yaptıraaan adostlar
Bende iki hafta sonra başlayacam başarısız 1 tüp bebek denemem var. Bende de bu tüpbebekten sonra çikolata kisti çıkmıştı em son görünmydu ama. Tüp bebek çok mesakatli çok yorucu özellikle çok umut verici oluyo umarm herkesin tutar 🙏

Pe
Bende iki hafta sonra başlayacam başarısız 1 tüp bebek denemem var. Bende de bu tüpbebekten sonra çikolata kisti çıkmıştı em son görünmydu ama. Tüp bebek çok mesakatli çok yorucu özellikle çok umut verici oluyo umarm herkesin tutar 🙏
peki o kist nasıl gitti 🥺🥺 kist çıktı başıma bir de soğan kürüne başlayacağım

Pe
peki o kist nasıl gitti 🥺🥺 kist çıktı başıma bir de soğan kürüne başlayacağım
Bende soğankürü yaptm 3 ay her adet döneminde bir hafta felan yaptm öyle patladı gitti umarm yine oluşmaz. Sizin infertilite sebebi neydi. Benm eşimde sperm hareket ve morfoloji sorunu var en son 8 ay önce baktrmstk ilaç kullandı kürler yaptk yükselmiştir bizde tüp bebeğe başlıcaz ağustos 4 adet tarihim. Yine zorlu bi süreç bizi beklyo😔

Bende soğankürü yaptm 3 ay her adet döneminde bir hafta felan yaptm öyle patladı gitti umarm yine oluşmaz. Sizin infertilite sebebi neydi. Benm eşimde sperm hareket ve morfoloji sorunu var en son 8 ay önce baktrmstk ilaç kullandı kürler yaptk yükselmiştir bizde tüp bebeğe başlıcaz ağustos 4 adet tarihim. Yine zorlu bi süreç bizi beklyo😔
Bizde eşimin sayı düşüklüğüü var birde şimdi kist çıktı başıma birde yumurta rezervim 1 çıktı düşük gibi dedi bu süreç gerçekten çok stresli

Acaba benim sürecimde sizin gibmi olucak istanbuldamısın
Canım orasını bilemem benim yumurta çok olunca iğneler çok baskiliyor beni çünkü ben ohsss oluyorum hemn en ufak iğne dozuyla opudan sonra sisiyorum bünye hassas çünkü ondan bebekler donduruldu eyer transfer olsaydı tutmayacakti çünkü benim durumum biraz faklı çünkü doktorum farklı uygulamalar yapıyor benim sagligim için sen şimdi iğneleri kullanırsın herşey senin kan sonucuna bağlı çünkü benim e2 hormonum ilacı kestigimiz halde durduk yere 5000 sınırda oldu yani herşey senin değerlerine bağlı cnm

Back
X