Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MerhabaTüp Bebek süreci önemli bir süreç hazırlıklı stressiz motivasyon yüksek olmalı hangi iğneyi verdi doktorun
Sizzin durumunuz nedirTüp Bebek süreci önemli bir süreç hazırlıklı stressiz motivasyon yüksek olmalı hangi iğneyi verdi doktorun
Bende iki hafta sonra başlayacam başarısız 1 tüp bebek denemem var. Bende de bu tüpbebekten sonra çikolata kisti çıkmıştı em son görünmydu ama. Tüp bebek çok mesakatli çok yorucu özellikle çok umut verici oluyo umarm herkesin tutarBiz tüp bebek sürecine giriyoruzzzz kızlarrrrr varmı ağustosta iğnelere başlayacak olanlaf ama çik kisti göründü bende ve baskılayıcı iğne verildi varmı benim gibi yaptıraaan adostlar
Ben iğne süreçlerini atlattım benim bebekler donduruldu diğer ay yapılacak aynada yansın doğum kontrol hapı kullanıyorum daha sonra rahim hazirlanicak estrofem baslicamSizzin durumunuz nedir ☺☺
Henüz başlamadım ağustos 7de randevum var kistin durumuna göre başlatıcak sanırımGeç olsun güç olmasın cnm evet su anda artık gonalf veriliyor kaç vuruluyorsun
Önce kist temizlense iyi olmazmıydıHenüz başlamadım ağustos 7de randevum var kistin durumuna göre başlatıcak sanırım
peki o kist nasıl gittiBende iki hafta sonra başlayacam başarısız 1 tüp bebek denemem var. Bende de bu tüpbebekten sonra çikolata kisti çıkmıştı em son görünmydu ama. Tüp bebek çok mesakatli çok yorucu özellikle çok umut verici oluyo umarm herkesin tutar![]()
Doktoruna sor önce canım soğan kürüne başlamadan önce çünkü iğne kullanicaksin yan etki yapabilirPe
peki o kist nasıl gittikist çıktı başıma bir de soğan kürüne başlayacağım
Onun için iğne verdi baskılayıcı dedi tekrar çağırdı muayneye soğan kürü yapıcağımÖnce kist temizlense iyi olmazmıydı
Yaaa o zaman beklemek daha mantıklıDoktoruna sor önce canım soğan kürüne başlamadan önce çünkü iğne kullanicaksin yan etki yapabilir
Ayenn cnm bekle önce doktorunla görüş ondan sonra kafana takılanlari sor ondan sonra doktorun bir yol cizer herşey gönlünce olsun cnmYaaa o zaman beklemek daha mantıklı
Evet lucrin bende kullandım sonra gonalf basladim doğum kontrol hapı bitince adet olana kadar bende tekrar biraz kullanicam lucrinLucrin depot verdi ona baktım ☺
Acaba benim sürecimde sizin gibmi olucak istanbuldamısınEvet lucrin bende kullandım sonra gonalf basladim doğum kontrol hapı bitince adet olana kadar bende tekrar biraz kullanicam lucrin
Bende soğankürü yaptm 3 ay her adet döneminde bir hafta felan yaptm öyle patladı gitti umarm yine oluşmaz. Sizin infertilite sebebi neydi. Benm eşimde sperm hareket ve morfoloji sorunu var en son 8 ay önce baktrmstk ilaç kullandı kürler yaptk yükselmiştir bizde tüp bebeğe başlıcaz ağustos 4 adet tarihim. Yine zorlu bi süreç bizi beklyoPe
peki o kist nasıl gittikist çıktı başıma bir de soğan kürüne başlayacağım
Bizde eşimin sayı düşüklüğüü var birde şimdi kist çıktı başıma birde yumurta rezervim 1 çıktı düşük gibi dedi bu süreç gerçekten çok stresliBende soğankürü yaptm 3 ay her adet döneminde bir hafta felan yaptm öyle patladı gitti umarm yine oluşmaz. Sizin infertilite sebebi neydi. Benm eşimde sperm hareket ve morfoloji sorunu var en son 8 ay önce baktrmstk ilaç kullandı kürler yaptk yükselmiştir bizde tüp bebeğe başlıcaz ağustos 4 adet tarihim. Yine zorlu bi süreç bizi beklyo![]()
Canım orasını bilemem benim yumurta çok olunca iğneler çok baskiliyor beni çünkü ben ohsss oluyorum hemn en ufak iğne dozuyla opudan sonra sisiyorum bünye hassas çünkü ondan bebekler donduruldu eyer transfer olsaydı tutmayacakti çünkü benim durumum biraz faklı çünkü doktorum farklı uygulamalar yapıyor benim sagligim için sen şimdi iğneleri kullanırsın herşey senin kan sonucuna bağlı çünkü benim e2 hormonum ilacı kestigimiz halde durduk yere 5000 sınırda oldu yani herşey senin değerlerine bağlı cnmAcaba benim sürecimde sizin gibmi olucak istanbuldamısın