Aynen iletişimde kalalım ben 1 kere yaptrdgmiçin tecrübelym bu konuda o yüzden istediğin herşeyi sorabilirsn hergün bakyrm zaten bu forma umarm herşey istediğin gibi olur ben uyuyorum erken uyanıp ders calsyrmAaay hadiii bakalımmm inşallaaah iyi haberler olur aynı zamanlarda başlıyoruz o zaman iletişimde kalalım ☺☺♥
Çok teşekkür ederim cnm benim eşimde mühendis ve onun ailesinin tamamıAynen iletişimde kalalım ben 1 kere yaptrdgmiçin tecrübelym bu konuda o yüzden istediğin herşeyi sorabilirsn hergün bakyrm zaten bu forma umarm herşey istediğin gibi olur ben uyuyorum erken uyanıp ders calsyrmhayırlı geceler dualrm sizinle
Benm eşimde elektrik mühendisiÇok teşekkür ederim cnm benim eşimde mühendis ve onun ailesinin tamamı ☺☺ Kayınpederimde elektrik mühendisi emeklisi kariyerinde bebeğinde olucak inşallaah ♥
Aynen öyle yapalmmKızlar arayı soğutmayalım etiket yapın konuşuruzzz
Meraba yeni gördüm yazını ders calsydm şimdi bitirdim. Günüm eşimin mesai saatinin geçmesi ile geçiyorKızlarr nasılsınız nasıl geçiyor gününüz
Bende evi süpürüp sileyim derkeeen gün geçti bitti yarın iş varMeraba yeni gördüm yazını ders calsydm şimdi bitirdim. Günüm eşimin mesai saatinin geçmesi ile geçiyorbiz severek evlendik biraz fazla ilgiliyim ama eşim iş yemeği çıkmış patronla falan yemeğe gidecekler evde tekim bende dersten sıkıldım tv.yi actm öyle yalnz oturyorm. Siz neler yapysnz
Allah kolaylık versinBende evi süpürüp sileyim derkeeen gün geçti bitti yarın iş varyazında çalışması ne zor geliyor yaaaa
Evet canım anaokulu öğretmeniyimAllah kolaylık versinsen calsyo musun
Aaay hadi inşallaaah bendede var 2 cm ama çokta önemli değil dedi bakalım nolcakBende de çikolata kisti vardı geçen sene doğan kürü yaptım çokküçüldü dr em yaptı transfer maalesef tutmadı. Bu sene başka dr ye gittim o da baktı çok küçük var kistlerin dedi 4 yumurta aldo 2 embriyo transfer etti iki gün önce. Şimdi heyecanla zamanın geçmesini bekliyrm
Bnde de çikolata kisti vardı bnde baskılayıcı iğne kullandım ama başarısızlıkla sonuçlandı malesefBiz tüp bebek sürecine giriyoruzzzz kızlarrrrr varmı ağustosta iğnelere başlayacak olanlaf ama çik kisti göründü bende ve baskılayıcı iğne verildi varmı benim gibi yaptıraaan adostlar
Onun çikolata kisti olmadığı anlaşıldı canım saf berrak bir kist dedi doktorum gebeliği engellemez dediBnde de çikolata kisti vardı bnde baskılayıcı iğne kullandım ama başarısızlıkla sonuçlandı malesef
Inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olur canim . Bizimde 2 kere başarısız oldu 3. Yü hemen yatırsak yoksa beklemeli miyim kararsizimOnun çikolata kisti olmadığı anlaşıldı canım saf berrak bir kist dedi doktorum gebeliği engellemez dedi
canım transfer edildiğide rahim duvarın kaç mm di hatırlıyormusunBende de çikolata kisti vardı geçen sene doğan kürü yaptım çokküçüldü dr em yaptı transfer maalesef tutmadı. Bu sene başka dr ye gittim o da baktı çok küçük var kistlerin dedi 4 yumurta aldo 2 embriyo transfer etti iki gün önce. Şimdi heyecanla zamanın geçmesini bekliyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?