Tüp Bebek Sürecim / sorularım

PeterPanik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
897
1.642
63
Selam sevgili arkadaşlar,

Benim herhangi bir sorunum yok hatta doktorum uzun zamandır gördüğüm en iyi yumurtalar vs dedi vajinal kontrolde kan sonuçlarım da çok iyi. Yaşım 30.
Eşimin sperm sayısı ve ileri hareket 0 çıktığı için tüp bebeğe yönlendik.
Ocak başında sürecim başlayacak aynı ay içinde sonuclanacak inşallah.
Benzer durumda tüp bebek ile gebe kalan arkadaşlarımdan yorum bekliyorum; doktor %60 başarı bekleriyoruz dedi.
Kafam çok karısık :(

Bizim ikimizde de sorun yoktu sebepsiz infertilite ile tüp bebek yaptırmıştık. Normalde tüp bebekte %60 şans veriliyor eğer ciddi bi sorun yoksa bu şans % 90 a kadar çıkıyor. Sizde de bi sorun yokmuş zaten muhtemelen tutar. Hayırlısı olsun. Hep pozitif düşünün olumlu sonuç alacağınızı düşünün. Hayırlısıyla olur inşallah.

Benim herhangi bir sorunum yok hatta doktorum uzun zamandır gördüğüm en iyi yumurtalar vs dedi vajinal kontrolde kan sonuçlarım da çok iyi. Yaşım 30.
Benzer durumda tüp bebek ile gebe kalan arkadaşlarımdan yorum bekliyorum; doktor %60 başarı bekleriyoruz dedi.
Kafam çok karısık :KK43:

Bu arada bebeğim doğdu bile. 6 aylık şuan :KK54:

Kafam çok karısık :KK43:

Merhabalar benim eşimde azospermi bir tüp bebek sürecim oldu beta değerim düşüktü başarısız oldu ikinci denemem dün hamile olduğumu öğrendim inan hiç çektiğin acının yada mutluluğun bununla tarifi yok bence denemelisin illaki zorlukları var sadece pozitif olmaya çalış

Merhabalar benim eşimde azospermi bir tüp bebek sürecim oldu beta değerim düşüktü başarısız oldu ikinci denemem dün hamile olduğumu öğrendim inan hiç çektiğin acının yada mutluluğun bununla tarifi yok bence denemelisin illaki zorlukları var sadece pozitif olmaya çalış
Maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede dua et

Back
X