Ben opu günü içmedim transfer sonrasında içtim günde 4 tane içiyordum ama evet sigarayla ilgisi yok sigaraya gelene kadar bi sürü neden var bence doktorlar bırak diyor tabi ama bırakamazsan da azalt mantığında hamile olduğumu bilmeseydim içmeye devam ederdim :)
Sabrediyorum canım el mahkum ama canım istemiyor desem yalan söylerim istiyor valla 1.5 paket içiyordum günde tekrardan azaltma sürecinde girecektim tam o kadar bekledik ki bu günleri yapacak bir şey yok onlar sağlıkla büyüsünler de alışırız bu duruma da
Ay özellikle kahve içerken ve yemek sonrası beni zorluyordu hamile olduğumu öğrendikten sonra da içmeye devam ettim bikaç gün daha günde 2 tane max 3 tane paketim bitince yenisini almadım geçen canım istedi bitiremedim artık canım istemiyor. Zamanla istemezsin kuruyemiş ye atıştırmalık bişiler ye. Hamile eczacı arkadaşım var doktoru ilk 12 hafta içme organları oluşuyor 12 hafta sonrası canın çok isterse iç demiş ama 12 hafta içmeyen birisi bırakır zaten boşveeer bebeğin daha kıymetli