- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 32
Bende duphaston işe yaradiIzmır ici elinde cetrodite olan varmı kızlar bunun yerine başka ne verir doktor gonapety denedik erken çatladı yumurtam tarlusal yada duphaston ise yariyomu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende duphaston işe yaradiIzmır ici elinde cetrodite olan varmı kızlar bunun yerine başka ne verir doktor gonapety denedik erken çatladı yumurtam tarlusal yada duphaston ise yariyomu
Çatlamadı mi peki nasıl oldu tedaviniz anlatırmısınız amh kaçBende duphaston işe yaradi
Tedavinin ilk günü günde 2 tane başladım ama bu çok önemli sakın unutma dedi doktorum şükür çatlaması sorunsuz tedavi oldum cünki cetrotid yokmuş artık o onyok diye tedavi olmayacağızmi dedi yaptı iyide oldu iğne parası olmadı bari bu cetrotid şimdi 550 TL duphaston 1 kutu doktor hem yazabiliyor hem 117 TL iğne 5 tane yapılıyor parada çok gidiyorÇatlamadı mi peki nasıl oldu tedaviniz anlatırmısınız amh kaç
Yaaa doktorum da bana tarlusal vs denicek iki kere çatladı cetrodite ve gonapety kullandım olmadı bakalım yine 3 4 adet bile olsa cetrodite bul dedi banaDoktorum dedi hatta yumurtasi erken çatlayan bi hastama bile fayda etti dedi
Merhaba Bnde bu ay Cetrotide olmadığı için duphastonla devam edeceğim tedaviye ama bana şu söylendi bu şekilde devam edeceğimiz için taze embriyo transfer şansımız yok dondurulmuş olacak sizinde öyle mi ?Tedavinin ilk günü günde 2 tane başladım ama bu çok önemli sakın unutma dedi doktorum şükür çatlaması sorunsuz tedavi oldum cünki cetrotid yokmuş artık o onyok diye tedavi olmayacağızmi dedi yaptı iyide oldu iğne parası olmadı bari bu cetrotid şimdi 550 TL duphaston 1 kutu doktor hem yazabiliyor hem 117 TL iğne 5 tane yapılıyor parada çok gidiyor
Merhaba bnm Dr um da aynı şeyi söyledi hangi şehirdesiniz acaba ?ben de cetrotide olmadığı için duphaston kullandım, sadece taze transfer olmuyor bu ilacı kullanınca. onun dışında bir sıkıntısı yok. sizin de dondurulmuş embriyo olmak zorunda olacaktır.
Evet aynen zaten tazeyi anlamiyom ki opudan sonra 5 yada 6.gün adet oluyosun nasıl emriyo trasfer wdiyolar anlamadimMerhaba Bnde bu ay Cetrotide olmadığı için duphastonla devam edeceğim tedaviye ama bana şu söylendi bu şekilde devam edeceğimiz için taze embriyo transfer şansımız yok dondurulmuş olacak sizinde öyle mi ?
3. Denemem de taze embriyoydu tutmuştu bnm maalesef 19. Haftada düşük oldu..yumurta toplamadan 6 gün sonra tranfer edilmişti diye hatırlıyorum..Evet aynen zaten tazeyi anlamiyom ki opudan sonra 5 yada 6.gün adet oluyosun nasıl emriyo trasfer wdiyolar anlamadim
Merhaba duphaston kullandığınız için embriyonuz donduruldu mu ? Ben de cetrotide muadili olan oxotide ikisini de bulamadım yerine duphaston verdi doktor ama eğer taze transfer duphaston yüzünden olmuyorsa şansımı zorlucam farklı şehirlerden bulmaya çalışıcam. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinNeye korkuyorsun doktor bunu uygun bulmuşsa devam. Bende Cetroditw bulamayıp duphaston kullandm. Hamileyim şükür. Tutmayacaksa cetro ilede tutmaz. Takma kafana bunları
Evet dondururldu hem rahim dinlendi hem ben. Hayırlısı gereklisi buymuş. Amin darısı size olsınMerhaba duphaston kullandığınız için embriyonuz donduruldu mu ? Ben de cetrotide muadili olan oxotide ikisini de bulamadım yerine duphaston verdi doktor ama eğer taze transfer duphaston yüzünden olmuyorsa şansımı zorlucam farklı şehirlerden bulmaya çalışıcam. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim amin isteyen herkese versin RabbimEvet dondururldu hem rahim dinlendi hem ben. Hayırlısı gereklisi buymuş. Amin darısı size olsın