valla çok geriliyorum ben.. hatta öylesine geriyo ki beni.. vazgeçmek istiyorum zaman zaman...ki ben tedavi sürecinde kayınvalidemte tek kalıcam eşim izin sorunu yaşadığı için sadece 1 hafta gelecek yanıma..tüm süreçte desteğim olmayacak.. kendimi güçsüz hissediiyorum ..
insanın öyle ihtiyacı oluyor ki bu dönemde desteğe..yalnız nasıl atlatacağım bilmiyorum. bir sürü emek, para.. boşa gidecek bu şekilde giderse.. iyiki sizler varsınız.. birmibirmizden destek alıyoruz..
canım benim öncelikle bu bebişleri taşıyacak olan sensin.yumoşları sen üreteceksin sadece baba yumurta toplamada sperm verecek... eşinin senin yerine koyması gerek eğer koyamıyorsa anlat kavgada etsen anlat en azından son kavga olur.senin stres olmaman lazım sen stres olursan yumurta olmaz olsada kalitesiz olur eşinin spermi tek başına işe yaramaz.bunu anlaması gerek..ayrıca iğne yapacak olan sensin.. sen biraz alttan al.. bence alıyorsunda:)kadınlar fedakar..erkekler kendilerinde olan eksiklikleri bu şekilde kavga ile kapatıyorlar.. ama onunda elinde olan bir şey değil. sen stres yapmaaaa..önemli olan sensinn
idilengin, en cok senin icin iki gün önemli yumurta toplama ve transfer o günlerde esinah anlatmaz mıyım bi tek sen misin? bi stress tutturdun?...vb bi sürü laf.. aslında hiç böyle bi insan değildi eşim ama bişe oldu sanki..en zor dönemde çıldırdı galiba :) zaten yanımda olmaması ve kayınvalidede kalmak yeteri kadar dert benim için.. şimdi kayınvalidem kime ne anlatacak bilemiyorum da..ben onlardayım diye misafdir gelip gidecek..hizmet et otur kalk...allah yardımcımız olsun..erkek olmak varmış.. 5 dakikada bitiyo işleri ne güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?