- 16 Ağustos 2015
- 323
- 258
- 103
- Konu Sahibi benbirmelek
-
14 aralık çarşamba (11.günü)
bütün evraklarımız artık hazır. nufus kayıt örnekleri alındı, fotograflar hazırlandı, tahlillerde yapıldı ve sorunsuz çıktı. biz artık hazırız sıra yumurtalarda2 gündür kasıklarımda baskı vardı sanırım büyümeye devam ediyolar diyodum ve bugün öğrendikki gerçektende büyüyolarmış. Çok şükür gerileme yaşamadım dozlar gayet güzel etki gösteriyo. yine tek tek bir sürü folikul ölcümü yaptık. 12-13 mm olanlar vardı. hepsi birden büyümeyecek güzel dedi doktorum. heralde bi 20 yumurta falan varsa anca 10-12 tanesi büyücek o zaman diye içimden hesap yaparken. güzel 30-40 yumurta oluşmayacak bu iyi bizim için demesin mi ben şokk kaliteli yumurtalarım olsunda sayısı cok önemli değil. 262,5 dozda gonal-f devam edip bide orgalutrana başlıyorum bugun bugunden sonra ilişki yok Cuma tekrar kontrol. Normalde 3 günde 1 kontrole çağırırmış ama bizim durum biraz farklı yumurtalar bi anda coşmasın diye 2 günde 1 gidiyoruz. büyük ihtimal haftaya çarşamba yada perşembe gibi yumurtalar toplanabilirmiş. Allahım bu yolda ilerleyen herkesin yardımcısı olsun zorlu bir süreç. sürecin başından beri yememe içmeme, oturup kalkmama, ayağımı belimi üşütmemeye dikkat ediyorum. saglıklı yıyecekler tercıh edıyorum. salam sucuk vs. , fastfood, kızartma, beyaz ekmek, pirinç, şeker tüketmemeye özen gösteriyorum. ve bol boll su içiyorum. bebişlere sağlıklı bir düzen hazırlayalımm
Sağol canım. sende pko dun dimi. aynı yollardan gecicez neredeyseAllah yardımcın olsun.. okurken bile heyecanınıza ortak oldum. bizde şubatta başlayacağız inşallah hayırlısıyla hakkımızda hayırlısı olur
evet canım bende pkoluyumSağol canım. sende pko dun dimi. aynı yollardan gecicez neredeyse
Amin cok tesekurler. Guzel haberlerını gelısmelerını beklıyorumm iyi haberlerle gel. nasıl gıdıyo tedavın suan.Merhaba, okurken duygulandım heyecanıma heyecan kattınız. Allah yardımcınız olsun; geçtiğiniz yol, bebeğinize giden yol olsun inşallah. Benimde tedavimin 5.günü, yarın kontrolüm var umarım sizin gibi güzel haberler alırız :)
Aminn inşallahh Allah razı olsun. Yavaş yavas ilerliyoruz artık Allahım utandırmasn.Rabbim emeklerinizi bosa çıkarmasın. Okurken heyecanlandim. Insallah pozitifi gorup yazarsiniz buraya.Sonra kese,kalp atışı, cinsiyet, en son da dogum heyecaniiii gecmis olsun bu arada
Masallah masallah. 21 embriyo cok iyi. Rabbim hep boyle mutlu haberler almayi nasip etsin..22 Aralık Perşembe(19.günü)
Bugün Pıhtı önleyici iğneye başladım ama çok pis yakıyoÖksürükler hala devam bu arada gecemedi bi türlü kasıklarıma agrılar gırıyo öksürdükçe.öksürdükçe olan zorlanma dışında agrım acım yok cok sukur. ilaçlarımı içerken doktorum yazdı yine. günaydın, sorun varmı istersen öğlede sonra gerekirse bi serum daha takarız dedi. ama yok maşallah turp gıbıyım. ilaçlar içinde bilgi verdi tekrar o anda telefonum caldı 0850 li numara olunca kim acaba dedim. Meğer sonuçlar için hastaneden arıyolarmış. elim ayagım dolandı birbirine 34 yumurta toplanmıstı bunları ınceledık 24 tanesı kalıtelı cıktı ve bunların 21 i döllendi yarın tekrar bilgi vericez dedi. şimdi ne demeli. oleyyy yaşasınn allahım sana şükürler olsun diyee cıglık atıyordum içimden dışımdansa sadece teşekkür ederim diyip telefonu kapattm gulumsuyorum kontrolsuz, mımıklerımı kontrol edemıyorum. yanımda anem vardı olmasa belkı aglardımda. Allahım sana sükürler olsun ben 3-5 e razıyken bu mutlulugu yasattın bıze. hala sonu bellı degıl kac tanesı yasayacak ama bu mutluluk bıle yettı bıze. Allahım sen kımseyı aratma herkese hepımıze ısteyenlere saglıklı evlatlar nasıp et. Bakalım yarında guzel haberler alıcakmıyızz
amiin allah razı olsun hepimize inş..Masallah masallah. 21 embriyo cok iyi. Rabbim hep boyle mutlu haberler almayi nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?