Tüp bebek sürecinde neler yaşanıyor, bizleri neler bekliyor?

cok tesekkurler düşündüğün için. dün zaten o yüzden herkes giderken ben 2 serum yedim. hatta bugunde gel gerekırse serum verırırz dedı ama ıyıyım dedim. idrarını takip et azalma olursa haber ver mutlaka dedi. umarım yakalanmam. tekrar tesekkurer

gözünüzaydın..sağlıkla bebeğinizi (yada bebeklerinizi:)) )kucağınıza alırsınız inş.
bende doktor arayışındayım hastane ve doktorunuz kim acaba öğrenebilirmiyim?

Amin cok tesekurler. Guzel haberlerını gelısmelerını beklıyorumm iyi haberlerle gel. nasıl gıdıyo tedavın suan.

Dün kontrole gittik fakat sadece tek yumurtam 12.5 mm olmuş. Benim amh'ım 0.64 buna bağlı tedaviye geç cvp veriyorsun dedi doktorum. Orgalutran ekledi 3 gün sonra tekrar çağırdı. Yani toplam 9 gün Gonal-f + Menopur, 2 gün orgalutran kullanmış olarak tekrar görecek o gün belli olur yolumuz dedi. Ben çok araştırmadan hatta daha çocuk bile düşünmeden alalecele tüp bebek'e yönlendirildiğim için bilgi sahibi değilim tedavi süreciyle ilgili. Kafamda her şey boşluk, korku
Sizin 21 tane embiriyonuz içinse çok sevindim, hepsi canla kanla dolsun, hayat dolsunlar inş, Umarım her şey yolunda gider hepimiz için

gözünüzaydın..sağlıkla bebeğinizi (yada bebeklerinizi:)) )kucağınıza alırsınız inş.
bende doktor arayışındayım hastane ve doktorunuz kim acaba öğrenebilirmiyim?
Amin allah razı olsn. istanbul avrupa yakası uygunsa tavsiye ederim cidden memnun kalrsın

Allah razı olsn canm cok sagol. sakn canını skma üzülme. ilaçlarını kullan güzelce. hayrlısı olsn guzel haberler al inşallahhh

Anladım. Doktorunuz Bayagi ilgili ne güzel.. Insallah yakalanmazsınız.. Bebis haberini okuruz burdan önümüzdeki ay :)

benbirmelek canım heycanla seni okudum inşalh herşey güzel olcak :) çok sevindim senin için

bende bu ay başlayacağım ama kiloya taktım acaba sen kaç kilo ile başladın vucut kitle indeksin kaçtı 30 altında olsun faln diyorlar ya burdan yazmak istemezsen anlarım

Hiç takma ben çok takıyodum kiloyu. benim kilom 116 boyum 180. saglksız bliyorum ama yıllarca ugrastım diyetisyen spor ama verip geri aldım. allah nasip ederse olur herşey . çok şükür buraya kdar geldik artık tutunması ve tasımak kalıyo transferden sonra

bende hep verip geri aldım benimde boyum 1,61 kilom 87 ama olmuyor işte bu ay başlayacağım seni takip ediyorum herşeyin hayılısı

bende hep verip geri aldım benimde boyum 1,61 kilom 87 ama olmuyor işte bu ay başlayacağım seni takip ediyorum herşeyin hayılısı
Skma canını hiç. hayırlısını iste. umudunu asla kaybetme. herşey allahın elinde o ol dedikten sonra olmcak şey yok. allahm yardımcın olsun gönlünüzden geceni nasip etsnn inşallahh. bekliyorum güzel haberlerini. pozitif düşün pozitf olsun

benbirmelek canım çok ama çok sevindim şimdi okuyabildim yazıların devamını..Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herşey senin için çok güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…