• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sürecinde neler yaşanıyor, bizleri neler bekliyor?

Bir de benim yakin arkadasim ohss gecirdi. Vucudu cok fazla sisti. Sıvı aldilar falan derken 1 1.5 ay hastanede yatti. Lutfen siz de cok dikkat edin vucutta bi sisme farkederseniz hemen doktora haber verin. Gerci bilgilendirmistir sizi doktor. Ama gene de yazmam istedim :)
cok tesekkurler düşündüğün için. dün zaten o yüzden herkes giderken ben 2 serum yedim. hatta bugunde gel gerekırse serum verırırz dedı ama ıyıyım dedim. idrarını takip et azalma olursa haber ver mutlaka dedi. umarım yakalanmam. tekrar tesekkurer

19 Aralık pazartesi (16.günü)
çok kötü hasta oldum. tam salya sümük :hasta: öksürmekten ciğerlerim ağzıma geliyo, zaten yumurtalar ağrı yapıyodu öksürdükçe dahada kötü zorlandım. Dün whatsapptan doktorum yazmış ,Pazartesi son kontrolün olur sabah 8:00 veya öğlen 12:30 gibi gel. İlaçlara aynen devam demiş. Pazartesi sabah 07:45ta kapısındaydım :KK49: gelir gelmez aldı detaylı bi inceleme yaptı. tek tek ölçüm yaptı. bu aksam catlatma ıgnenı yap carsamba toplayalm artık dedi. ilacı yazdı diğer ilaçları kesmemi söyledi. bu aksam tam 20:50-21:00 arası iğnemi yapmam gerekiyodu öylede yaptım. 4 iğneyi önüme serip tek tek hazırladım. saat tam 20:53 olunca peş peşe sağlı sollu yaptım göbekten :confused::confused:
yarın içinde toplamanın yapılacağı hastaneye yani Medicalpark Bahcelievlere gidip Anestezi polikliniğiyle görüşmem gerekiyo. Salı günü gidip görüştüm. Sigara alkol herhangi bi hastalık varmı, ameliyat oldummu, alerjim var mı gibi sorular sorup belgeleri işaretlediler sonrasında belgeleri tüp bebek bölümüne teslim ettim geriye sadece yarınki toplama kaldı. Tabi öksürük hala devam ciğerlerim boğazım kasıklarım perişan halde öksürmekten. :hasta::hasta: geçer inşallah:dua:

gözünüzaydın..sağlıkla bebeğinizi (yada bebeklerinizi:)) )kucağınıza alırsınız inş.
bende doktor arayışındayım hastane ve doktorunuz kim acaba öğrenebilirmiyim?

Amin cok tesekurler. Guzel haberlerını gelısmelerını beklıyorumm iyi haberlerle gel. nasıl gıdıyo tedavın suan.

Dün kontrole gittik fakat sadece tek yumurtam 12.5 mm olmuş.:KK61: Benim amh'ım 0.64 buna bağlı tedaviye geç cvp veriyorsun dedi doktorum. Orgalutran ekledi 3 gün sonra tekrar çağırdı. Yani toplam 9 gün Gonal-f + Menopur, 2 gün orgalutran kullanmış olarak tekrar görecek o gün belli olur yolumuz dedi. Ben çok araştırmadan hatta daha çocuk bile düşünmeden alalecele tüp bebek'e yönlendirildiğim için bilgi sahibi değilim tedavi süreciyle ilgili. Kafamda her şey boşluk, korku :(
Sizin 21 tane embiriyonuz içinse çok sevindim, hepsi canla kanla dolsun, hayat dolsunlar inş, Umarım her şey yolunda gider hepimiz için :dua:

gözünüzaydın..sağlıkla bebeğinizi (yada bebeklerinizi:)) )kucağınıza alırsınız inş.
bende doktor arayışındayım hastane ve doktorunuz kim acaba öğrenebilirmiyim?
Amin allah razı olsn. istanbul avrupa yakası uygunsa tavsiye ederim cidden memnun kalrsın

Dün kontrole gittik fakat sadece tek yumurtam 12.5 mm olmuş.:KK61: Benim amh'ım 0.64 buna bağlı tedaviye geç cvp veriyorsun dedi doktorum. Orgalutran ekledi 3 gün sonra tekrar çağırdı. Yani toplam 9 gün Gonal-f + Menopur, 2 gün orgalutran kullanmış olarak tekrar görecek o gün belli olur yolumuz dedi. Ben çok araştırmadan hatta daha çocuk bile düşünmeden alalecele tüp bebek'e yönlendirildiğim için bilgi sahibi değilim tedavi süreciyle ilgili. Kafamda her şey boşluk, korku :KK43:
Sizin 21 tane embiriyonuz içinse çok sevindim, hepsi canla kanla dolsun, hayat dolsunlar inş, Umarım her şey yolunda gider hepimiz için :dua:
Allah razı olsn canm cok sagol. sakn canını skma üzülme. ilaçlarını kullan güzelce. hayrlısı olsn guzel haberler al inşallahhh

cok tesekkurler düşündüğün için. dün zaten o yüzden herkes giderken ben 2 serum yedim. hatta bugunde gel gerekırse serum verırırz dedı ama ıyıyım dedim. idrarını takip et azalma olursa haber ver mutlaka dedi. umarım yakalanmam. tekrar tesekkurer
Anladım. Doktorunuz Bayagi ilgili ne güzel.. Insallah yakalanmazsınız.. Bebis haberini okuruz burdan önümüzdeki ay :)

benbirmelek benbirmelek canım heycanla seni okudum inşalh herşey güzel olcak :) çok sevindim senin için

bende bu ay başlayacağım ama kiloya taktım acaba sen kaç kilo ile başladın vucut kitle indeksin kaçtı 30 altında olsun faln diyorlar ya burdan yazmak istemezsen anlarım

benbirmelek benbirmelek canım heycanla seni okudum inşalh herşey güzel olcak :) çok sevindim senin için
bende bu ay başlayacağım ama kiloya taktım acaba sen kaç kilo ile başladın vucut kitle indeksin kaçtı 30 altında olsun faln diyorlar ya burdan yazmak istemezsen anlarım
Hiç takma ben çok takıyodum kiloyu. benim kilom 116 boyum 180. saglksız bliyorum ama yıllarca ugrastım diyetisyen spor ama verip geri aldım. allah nasip ederse olur herşey . çok şükür buraya kdar geldik artık tutunması ve tasımak kalıyo transferden sonra

bende hep verip geri aldım benimde boyum 1,61 kilom 87 ama olmuyor işte :( bu ay başlayacağım seni takip ediyorum herşeyin hayılısı

bende hep verip geri aldım benimde boyum 1,61 kilom 87 ama olmuyor işte :KK43: bu ay başlayacağım seni takip ediyorum herşeyin hayılısı
Skma canını hiç. hayırlısını iste. umudunu asla kaybetme. herşey allahın elinde o ol dedikten sonra olmcak şey yok. allahm yardımcın olsun gönlünüzden geceni nasip etsnn inşallahh. bekliyorum güzel haberlerini. pozitif düşün pozitf olsun

benbirmelek benbirmelek canım çok ama çok sevindim şimdi okuyabildim yazıların devamını..Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herşey senin için çok güzel olsun

Back
X