08.02.2017 Çarşamba
-transferden 5 gün önce olacak şekilde crinone jel kullanmaya başladım ama o kadar berbat bişeyki yaptıkça tiksindim. alttan içeri sıkıyorsunuz fakat durdukça kıvamı değişiyo ve onu sürekli temizlemek gerekiyor biriktikçe ..
-3 gün öncesinden de dekorta başladım.
-Vee... sonunda geldi transfer günü....
Doktorum 12-13 arası transferin yapılır ama sen 11 de orda kesin ol gecikme olmasın saat önemli dedi. biz tabi karı koca heyecan bombasıyız 11 ne kelime 10da hastanedeydik

Transferi ultrason eşliğinde yapacakları için idrara sıkışık olmam gerekiyodu, evden çıkarken arabaya 1,5 lt. su aldım

Yolda gidene kadar yarıladım onu, dediğim gibi baya erken gitmiştik bari kahvaltı yapalım dedik. O arada bi kutu meyvesuyu içtim hem vitamin olsun hem idrar

Saat yaklaştıkça ivf katına çıktık doktoru bekliyoruz. Dediğim gibi doktorumuz dışardan geliyordu. Bu arada ben hala su içiyorum kocamın zoruyla, adam sanki çişimin patronu iç iç gelmemiştir diyo ama altıma yapcam haberi yok

Daha 1 saat varken bunu yapayım o zamana kadar yine sıkışırım böyle dayanamıcam dedikçe eşim yok diyip kızdı. Ama patlayacak gibiydim siz anlayın artık. Sonunda doktor geldi

Beni içeri aldılar eşimide form doldurmaya. bir sürü imza ve form doldurmamızı istediler. sonrasında yine önlük giydim. Aynı Uygulama odasına aldılar yine. Muayene pozisyonunda doktor aşağıdan katateri yerleştirdi. başka bi doktorda aynı zamanda ultrasonla karnımdan görüntü alıyordu. Oda ne doktorum demesin mi sıkış dedim ama bu kadarda demedim

Birazını boşaltmaya çalış ama sakın hepsini yapma

Bu nedir arkadaş insan çişini nasıl kontrol etsin ki. yapmaya başlayınca hepsi gidiyo

Zar zorda olsa yarısını yapıp kalan yarısıyla geri döndüm

Doktorum hazırız diyince içerideki bir odadan ismimi seslendiler evet diyince embryomu hazırladılar.

2. defa ismimi seslenip bir enjektörle miniğimi getirdiler. doktorum evet hazırmısın bırakıyorum dedi. bende ultrason ekranından ızlıyordum o anı. kendımı zor tutuyordum iç çekmeye hıçkırmaya başladım ultrason alan kadın uyardı kıpırdamamaya çalış görüntü net olmalı dedi. ama kime dedi. kendimi nasıl tutacaktımm ki o durumda. bedenimde ilk defa bir canlı bulunuyordu. saniyelik bir an bile olsa ömre bedel gibiydi. nasıl susabilirdim...

Hadi hayırlısı artık geçmiş olsun dedi odadaki herkes.. beni hiç kıpırdatmadan yandaki sedyeye aldılar. kafamı bıle kaldırmamı ıstedıler. sedyenın ayak ucu resmen tavana bakıyordu

1 saatin sonunda gidebildim tuvalete.
1 saate yakın o şekilde yatarak bekledim. ama nasıl bekledim ne hayallerle. vede tabiki altıma işemenin korkusuyla

Yüzümde ayrı bir mutluluk ayrı bir heyecan vardı. Elim istemsizce karnıma gidiyordu gülümsüyordum. Sakin şekilde eve gittik. öyle abartı şekilde sürekli yatayım ayağa kalkmayayım fln demedim arasıra kalkıp gezındım. bişey almaya kendim kalktım kendim giyindim. eğildim kalktım fln.