Merhaba, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.Bugün test vericem . Dua edin nolur . 3. gün 2 tane embriyo verilmişti. 11. gün bugun . kanda cıkar mı? yarındı test günüm ama bekleyemiycem . nolur dua edin . 2. denemem.
Canım çok teşekkür ederim Allah'ım hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Yaralarımi sarıp önüme bakicam. Ne yapalım benim için böylesi hayirliymis. İnşallah sen güzel haberini alirsin..Dualarimdasin
Olur canım sikinti yapma benim gobegim delik desiktibugün kontrolüm vardı yumurtalar doktorumun istediği büyüklüğe gelmediği için cuma tekar görecek cumadan itibaren gonal-f kullanıyorum bugün ektradan cetrotide kullandım göbeğimde kızarıklık oldu kızlar sizde de öyle bi durum oldu mu acaba merak ediyorum
Çok tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın umarım. Burda ilaç satışı yasak postunu kaldırsan iyi olur ban lanabilirsin.Arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese bol şans bu süreçte. ben 4 kes tüp bebek tedavi süreci gördüm ve her biri de hüsranla sonuçlandı. artık vazgeçmiştim ki doğal yolla hamile kaldım :))) son tüp bebek tedavi sürecimden elimde 5 adet gonol f ve 2 adet citrotide ilaç kaldı, son kullanım tarihleri 2020. piyasa fiyatı 502 TL, ihtiyacı olan arkadaşlara kutu adetini 150 TLden verebilirim. iletişime geçerseniz her konuda yardımcı olabilirim. umarım hepimiz için hayırlısı olur. sevgiler :)
Eki Görüntüle 2228243
bilmiyordum, çok teşekkürler :)))Çok tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın umarım. Burda ilaç satışı yasak postunu kaldırsan iyi olur ban lanabilirsin.
Hamileyim canım çok şükür. Rabbim herkese mutlu haberler versin .@zeynepolsun merhaba, hayırlısı olsun, inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın. Ben de hep göbekten yaptım işin açıkcası koldan hiç duymadım. Belki yapanların özel bir durumu vardır.
BENNNNNNNNN …. Rabbime şükür.kızlar ne yapıyorsunuz sonucu pozitif olan var mı:)
Hayırlı olsun hamile kalmışsınız yasemin hanıma gittim demiştiniz 3 gün önce meğer hamilemiymişsinizBENNNNNNNNN …. Rabbime şükür.
Hayırlı olsun hamile kalmışsınız yasemin hanıma gittim demiştiniz 3 gün önce meğer hamilemiymişsiniz
Ben yarın öngörüşme için gidiyorum inşallah bırdahaki adette anca baslarız.öngörüşmede ultrasonla muayenr edıyor dimi oda ücretsizAdet olmayi bekliyorum. basliycam artik tedaviye.artik sabrim kalmadi baskalarinin cocuklarini gorunce gozlerim doluyor. ayni zamanlara denk gelirsek destek olalim birbirimize insallah.benim ablamda hamile mayista dogumu olacak.bende istiyorum ya
Muayene ediyor.uzun uzun anlatıyor herşeyi.ogrendim tüp bebek neymisBen yarın öngörüşme için gidiyorum inşallah bırdahaki adette anca baslarız.öngörüşmede ultrasonla muayenr edıyor dimi oda ücretsiz
muayene oldunuz mu ? nasıl gectı görüşmeniz? fiyat gerçekten o şekilde mi?Ben yarın öngörüşme için gidiyorum inşallah bırdahaki adette anca baslarız.öngörüşmede ultrasonla muayenr edıyor dimi oda ücretsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?