Tüp Bebek Merkezleri Tüp Bebek Tedavi Süreci

Hepinize çok teşekkür ederim. Bütün dualarım sizinle Rabbim hepimizin muradini tez zamanda versin..Acimi kalbime gömüp toparlanmaya çalışıyorum. İnşallah iyi olacagim. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım çok teşekkür ederim Allah'ım hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Yaralarımi sarıp önüme bakicam. Ne yapalım benim için böylesi hayirliymis. İnşallah sen güzel haberini alirsin..Dualarimdasin

Doktor bize de tüp bebek dedi. Eşim azosperm. Sperm sıfır. Bulunduğum şehirde sadece tıp fakültesinde tüp bebek merkezi var.tüp bebek işleminin maliyeti tıp fakültesinde ne kadar oluyor fikri olan var mı acaba.özel hastaneye gidecek maddi durumumuz da yok.

Kızlar ben de bu ay aşılama oldum ve malesef olmadı, mart gibi tüp bebek düşünüyorum ama bir kac sorum var. Transfer sonrası işten izin almam gerekir mi? Hem kontroller hem yumurta toplama bir de transfer sonrası izin cok zorlayacak gibi beni. Bir de kimse bilsin istemiyorum annem bile. Bu mumkun mu?

bugün kontrolüm vardı yumurtalar doktorumun istediği büyüklüğe gelmediği için cuma tekar görecek cumadan itibaren gonal-f kullanıyorum bugün ektradan cetrotide kullandım göbeğimde kızarıklık oldu kızlar sizde de öyle bi durum oldu mu acaba merak ediyorum

Olur canım sikinti yapma benim gobegim delik desikti

Arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese bol şans bu süreçte. ben 4 kes tüp bebek tedavi süreci gördüm ve her biri de hüsranla sonuçlandı. artık vazgeçmiştim ki doğal yolla hamile kaldım :))) son tüp bebek tedavi sürecimden elimde 5 adet gonol f ve 2 adet citrotide ilaç kaldı, son kullanım tarihleri 2020. piyasa fiyatı 502 TL, ihtiyacı olan arkadaşlara kutu adetini 150 TLden verebilirim. iletişime geçerseniz her konuda yardımcı olabilirim. umarım hepimiz için hayırlısı olur. sevgiler :)

Çok tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın umarım. Burda ilaç satışı yasak postunu kaldırsan iyi olur ban lanabilirsin.

Hayırlı olsun hamile kalmışsınız yasemin hanıma gittim demiştiniz 3 gün önce meğer hamilemiymişsiniz
dortbucuk yildir olmuyor bebek bizde.adetim gecince gittim testte soluk bi cizgi vardi.hoca bakti hamile degilsin dedi. bana tup bebekten bahsetti.ama test olumlu dedim.kan verelim dedi.ben de sevincle bekledim 3 saat bekledim .doktorlar gitti sonra cikti sonuc ama cok dusuk geldi. aradim ama hoca uzulme falan dedi ama ben dayanamadim agladim. benim de bir tane bebegim olsun.1 tane olsun benim olsun.

Adet olmayi bekliyorum. basliycam artik tedaviye.artik sabrim kalmadi baskalarinin cocuklarini gorunce gozlerim doluyor. ayni zamanlara denk gelirsek destek olalim birbirimize insallah.benim ablamda hamile mayista dogumu olacak.bende istiyorum ya

Adet olmayi bekliyorum. basliycam artik tedaviye.artik sabrim kalmadi baskalarinin cocuklarini gorunce gozlerim doluyor. ayni zamanlara denk gelirsek destek olalim birbirimize insallah.benim ablamda hamile mayista dogumu olacak.bende istiyorum ya
Ben yarın öngörüşme için gidiyorum inşallah bırdahaki adette anca baslarız.öngörüşmede ultrasonla muayenr edıyor dimi oda ücretsiz

Ben yarın öngörüşme için gidiyorum inşallah bırdahaki adette anca baslarız.öngörüşmede ultrasonla muayenr edıyor dimi oda ücretsiz
muayene oldunuz mu ? nasıl gectı görüşmeniz? fiyat gerçekten o şekilde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…