- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Yok canım öyle 10.000 leri geçmiyor tabi hastanın durumuna bağlı uygulanacak tedavi rahim yuumurta vs ve ilaçlar.fiyat konusunda yardımcı oluyor sağolsun.ben memnun kaldm inşallah önümüzdeki ay başlarız güzel muayene etti testlerime baktı.konuştuk anlattı benim tedavim 8 bini geçmez bakalm.muayene oldunuz mu ? nasıl gectı görüşmeniz? fiyat gerçekten o şekilde mi?
Süpermiş. bana tek tek fiyat vermişti. tüp bebek işlem için 5000 dondurursak fazlalarını 1500 dedi. ilaçlarda 1500 dedi. inşallah anne oluruzYok canım öyle 10.000 leri geçmiyor tabi hastanın durumuna bağlı uygulanacak tedavi rahim yuumurta vs ve ilaçlar.fiyat konusunda yardımcı oluyor sağolsun.ben memnun kaldm inşallah önümüzdeki ay başlarız güzel muayene etti testlerime baktı.konuştuk anlattı benim tedavim 8 bini geçmez bakalm.
İnşallah canm bebeklerimize kavuşuruzSüpermiş. bana tek tek fiyat vermişti. tüp bebek işlem için 5000 dondurursak fazlalarını 1500 dedi. ilaçlarda 1500 dedi. inşallah anne oluruzumutlarımız boşa gitmez inşallah . Yasemin hanım bana güven vermişti görüşmede. bende adet olayım başlıycam.
heyet raporlu 4000 lira dediler bana kadıköyde medicanada.bahçecide de ön görüşme ücretsiz heyet raporu da geçiyor heyet raporlu 6300 tl canım
Merhaba basladınız mı tedaviyeheyet raporlu 4000 lira dediler bana kadıköyde medicanada.
Merhaba basladınız mı tedaviye
dün gittim canım . adetim ayın 9 unda başlayacak. ben de başlıyorum inşallah bu ay. bir ilaç önerdi. adet olunca gidip başlayacağım. sen ne yaptın? karar verdin mi? Yasemin Çekmez bence güvenilir bir doktor. Dürüst konuşuyor bence. paracı da değil. hallolur falan dedi.Merhaba basladınız mı tedaviye
Benimde 12 13 ü gibi olur adetim belki denk geliriz bende başlayacağım o zamandün gittim canım . adetim ayın 9 unda başlayacak. ben de başlıyorum inşallah bu ay. bir ilaç önerdi. adet olunca gidip başlayacağım. sen ne yaptın? karar verdin mi? Yasemin Çekmez bence güvenilir bir doktor. Dürüst konuşuyor bence. paracı da değil. hallolur falan dedi.
haberleşelim aynı zamanda gidelim kontrollere inşallah. tanışmış oluruz .Benimde 12 13 ü gibi olur adetim belki denk geliriz bende başlayacağım o zaman
Evet hayırlısıyla başlayalım güzel sonuclarda alalımhaberleşelim aynı zamanda gidelim kontrollere inşallah. tanışmış oluruz .
canım yumurta tembelliği için illa prp demene gerek yok zaten bahçeciye gitmeyi planlıyormuş orada bir çok yöntem var ileri yaş mı snein ileri yaşta normal çünkü prpden olumlu sonuç alan görmedim ben henüz zaten bahçecide çok önermiyordu ispatlı bir yöntem olmadığı içinkızlar selam benim yumurtalarımda tembellik var yumurtaların yaşlı dedi bana gittiğim bir doktor prp önerdiler biraz araştırdım ama nedir nerde yapılır bilemedim aklımda remzi beye gitmek vardı adını çok duymuştum bahçeci prp yapıyor diye duydum ama bilen var mıişin detayını
Merhaba,dün gittim canım . adetim ayın 9 unda başlayacak. ben de başlıyorum inşallah bu ay. bir ilaç önerdi. adet olunca gidip başlayacağım. sen ne yaptın? karar verdin mi? Yasemin Çekmez bence güvenilir bir doktor. Dürüst konuşuyor bence. paracı da değil. hallolur falan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?