Tüp Bebek Merkezleri Tüp Bebek Tedavi Süreci

muayene oldunuz mu ? nasıl gectı görüşmeniz? fiyat gerçekten o şekilde mi?
Yok canım öyle 10.000 leri geçmiyor tabi hastanın durumuna bağlı uygulanacak tedavi rahim yuumurta vs ve ilaçlar.fiyat konusunda yardımcı oluyor sağolsun.ben memnun kaldm inşallah önümüzdeki ay başlarız güzel muayene etti testlerime baktı.konuştuk anlattı benim tedavim 8 bini geçmez bakalm.

Süpermiş. bana tek tek fiyat vermişti. tüp bebek işlem için 5000 dondurursak fazlalarını 1500 dedi. ilaçlarda 1500 dedi. inşallah anne oluruz umutlarımız boşa gitmez inşallah . Yasemin hanım bana güven vermişti görüşmede. bende adet olayım başlıycam.

İnşallah canm bebeklerimize kavuşuruz

bahçecide de ön görüşme ücretsiz heyet raporu da geçiyor heyet raporlu 6300 tl canım

Merhaba basladınız mı tedaviye
Merhaba basladınız mı tedaviye
dün gittim canım . adetim ayın 9 unda başlayacak. ben de başlıyorum inşallah bu ay. bir ilaç önerdi. adet olunca gidip başlayacağım. sen ne yaptın? karar verdin mi? Yasemin Çekmez bence güvenilir bir doktor. Dürüst konuşuyor bence. paracı da değil. hallolur falan dedi.

Benimde 12 13 ü gibi olur adetim belki denk geliriz bende başlayacağım o zaman

kızlar selam benim yumurtalarımda tembellik var yumurtaların yaşlı dedi bana gittiğim bir doktor prp önerdiler biraz araştırdım ama nedir nerde yapılır bilemedim aklımda remzi beye gitmek vardı adını çok duymuştum bahçeci prp yapıyor diye duydum ama bilen var mıişin detayını

canım yumurta tembelliği için illa prp demene gerek yok zaten bahçeciye gitmeyi planlıyormuş orada bir çok yöntem var ileri yaş mı snein ileri yaşta normal çünkü prpden olumlu sonuç alan görmedim ben henüz zaten bahçecide çok önermiyordu ispatlı bir yöntem olmadığı için

Merhaba,
Yasemin Hanım'dan memnun kaldınız mı? Tedavinizin sonucu olumlu oldu mu?

4 yıllık evliyim.3 yıldır istememize rağmen doğal yollardan çocuğumuz olmayınca tüp bebek hakkında fikir almaya karar verdik.Internetten araştırarak Pendik Medikal Parkta Doç.Dr Murat Bozkurt'a muayene olmaya karar verdik.Murat hocanın ilgisi,guleryuzu,sanki hastası değil de yakın arkadaşı gibi bizimle sıcak sohbeti,tüp bebek hakkında verdiği bilgiler tedaviye başlama kararimizi hızlandırdı.Tedaviye gonal-f 225 lik dozlarla başladık.10 gün devam ettik.Yumurtaların gerekli olgunluğa ulaşması sonucu çatlatma iğnesini oldum.Yumurta toplama işlemi gece saat 1'e denk geliyordu.Isteselerdi sonraki sabaha birakabilirlerdi,ama Murat hocam ve ekibi gece saat 1 de benim için hastane de hazırdı.Hastaneden biz ayrıldığımızda saat 4 e geliyordu.Geceyi büyük bir ozveriyle benim için orada geçirdiler.Sonuç olarak 19 yumurtam toplandı.17 tanesi uygun oldu ve dollendi.Bugün 6.gundeyiz ve 14 tane embriyo iyi durumda.7 tanesi 1.kalite Burada çok güzel bir planlama olduğunu düşünüyorum.Ayarlanan ilac dozlari,tam zamanında yapılan yumurta toplama ve embriyolarin gelişimini sağlayan merkez.Şu an rahmi dinlendiriyoruz.Eminimki uygun zaman geldiğinde doktorumuz transferi gerçekleştirecek ve bizde hayırlısıyla bebek sahibi olacağız.Kafamda çok sorular vardı.Ama ılk görüşmeye gittiğimizde bunların hepsi cevap buldu.Ve şimdiye kadar aldığımız sonuçlar çok güzel.Pendik Medikal Park Doç.Dr.Murat Bozkurt hocama çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…