Anladım... hakkınızda hayırlısı olsun. Sizin gibi genç insanlarda kendiliğinden bi gün denk gelme olasılığı her zaman var. Umarım hayırlısıyla olurDüşük rezerv kötü sperm değerleri ve ileri yaş ya o kalan embriyoları deneyip bu defteri kapatmak istiyorum
Maalesef 37 yaşındayım profildeki değişmiyorAnladım... hakkınızda hayırlısı olsun. Sizin gibi genç insanlarda kendiliğinden bi gün denk gelme olasılığı her zaman var. Umarım hayırlısıyla olur
Bu çok oluyor tüp bebek sonrası hamilelikDediğiniz meşhur doktora bende gittim. 2 sene içinde 5 tüp bebek tedavisi, 5 ameliyat oldum. Her seferinde müthiş bir hayal kırıklığı yaşıyordum. Ama Ben dırdır etmedim. Kendi içimde yaşadım. Bedenen çok yoruluyordum. Bir kere büyüme hormonu verdiler. Yüzümdeki dolgular dahi enfekte oldu. Eşim hep destek oldu bu süreçte. Ben kendimi ezik hissediyordum. “Boşanalım istersen” dedim. “Seninle çocuk için evlenmedim” dedi.
En sonuncu denememi Antalya’da yaptım. Canım doktorum bütün süreçle bizzat kendi ilgilendi. Pazar günü dahi aradı. 42 yaşında kızıma kavuştum. Doğumdan 4 ay sonrada kendiliğinden 2. Kızıma hamile kaldım.
Allah’ın bizim için yazdığı bir kader vardır. Onun ötesine geçemeyiz. Herşeyin hayırlısını istemek lazım.
Ne sorun var ?Çok teşekkür ederim inş kavuşurum o da teslim olmamı istiyor zaten bilmiyorum şu 3 seneye kadar kusursuz olduğunu düşündüğüm ilişkimde beni de acaba mı ya itti bu sözleri
Bana doktorum doğumun kadının bedenini tamamen değiştirdiğini, kanallarında açıldığını söyledi.Bu çok oluyor tüp bebek sonrası hamilelik
Tamamen psikolojik mi gerçekten yani oh çocuk oldu şükür deyince vücut toparlıyor da hamile mi kalıyor
Çoğu insan da duyduğum için böyle sanırım
Çok saçma nedenlerle ertelemişti yok maddi olarak rahat edemeyiz gibi bilmiyorum diyorum ya ben de bilinç dışı öfke duyuyor olabilirim hiçbir zaman tamamen istemiyor gibi davranmadı hep beni öteledi bu konuda ısrarcı olursa zaten sürdürebileceğimi sanmıyorum olay çocuk da değil benim hayatıma saygısızlık adlediyorum hakkımı elimden almış gibi hissediyorumBir de 5 yıl ertelemis çocuk yapma olayını.
Belki de baştan beri çok istekli olmadi.
Evlenmeden önce ne durumdaydı?
Evlilik boyunca mi fikri değişti?
Yok sebepsiz değil yumurta sayım az maksimum 8-7 tane sperm sayısı da az tesa oldu hatta son görüşmede hoca bu spermlerle çok zor dedi. Bunu söyleyince benim olmuyor diyor ona da sorun yapıyorNe sorun var ?
Neden olmuyor ?
Bariz bir sebebi var mi , sebepsiz mi ?
Hatta pandemi girdi araya olmasın bekleyelim bile dedi 2 yılBir de 5 yıl ertelemis çocuk yapma olayını.
Belki de baştan beri çok istekli olmadi.
Evlenmeden önce ne durumdaydı?
Evlilik boyunca mi fikri değişti?
Süreç ile alakalı bilgim yok, umarım bebeğinizi kucağiniza alacağiniz günler çok yakındadır. Sadece akışına birakayım da olmasin mi diye yipratmayin kendinizi, bir tanidiğim 42 yaşında doğum yaptı tüp bebek denemesi ile. Bunu yazmak için yorum yazdım sadece. Allah hayırlısını nasip etsin.Siz ne yaptınız kabullendiniz mi benim yaşım 37 çok akışına bırakayım kısmı da olamıyor ki
Evet sanıyorum ben ona kırgınım içimde affedemiyorum çTüp bebek denemem olmadi ama ilk kızımda cocugumun olmadığını düşünüp bayagi bir psikolojimi bozmustum eltim hamileyim cocugu istemiyordu sonra aldırdı tam da o zaman hatta ben o anki psikolojiyle neden aldırdı ki doğurup bize verseydi falan diye bile düşünmüştüm insanın psikolojisini cidden zorlayan bir durum o yüzden sizi de anlıyorum ama bence biraz uzerinizden stres kalktiginda kendiliginden olacak bebeginiz etrafımda hep öyle oldu
Eşinize de kırılmış olabilirsiniz ki haklısınız ama o da haksız değil hem hiç denememis değil hem de erkekler asla biz gibi degil
Bende 2 tüp bebek denemesi yaptım. Benim durumum sizden çok farklıydı. Bizde eş faktörü vardı. Ama buna rağmen eşim 3. De bi durmamız gerektiğini söylemişti.Siz ne yaptınız kabullendiniz mi benim yaşım 37 çok akışına bırakayım kısmı da olamıyor ki
Sperm sayısı az mı yoksa azosperm mi ?Yok sebepsiz değil yumurta sayım az maksimum 8-7 tane sperm sayısı da az tesa oldu hatta son görüşmede hoca bu spermlerle çok zor dedi. Bunu söyleyince benim olmuyor diyor ona da sorun yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?