Gerçekten de öyle ya normal yollarlar çocuk sahibi olan tanıdıklarıma diyorum şükredin diye ne kadar büyük bi nimet ama derdi çeken bilir işteHayırlısı neyse o olsun. Çok zorlu bir süreçteyiz. Ve sayımız gerçekten çok fazla. Hormonlu yiyeceklerin yarattığı bir etki bence o kadar fazlayız ki kısa sürede normal yollarla hamile kalan sayısı yok denecek kadar az. Allah yardımcımız olsun.
Hayırlısı olsun canım ne zaman emin bi şekilde karar verirseniz o zaman başlayın Rabbim yar ve yardımcımız olsunTüp bebek kararı aldık biz fakat virüs biraz azalsın istiyoruz bu süreçte. Yumurta Çatlatma ile devama edeceğim
Kuzum evet bunu biz dr la konuştuk ilk zamanlar bana da öyle diyebilir diye düşünüyorum bakalım yarın ne diyecek tek embriyo olduğunu kesin öğrenmiştir belki de fikri değişebilir havuz yöntemi demişti ilk başta o yöntem de aynı tüp bebek tedavisinin ikinci hali aynı iğneleri kullan opu olacak transfer kalıyo geriye oda maddi olarak çok zorlayacak şuanda bile 15 bin i geçti harcadığımız para yok ilaçtı yok hastane ön tedavi ücreti yok mikroçip yok embriyoskop anestezi uzmanı ücreti derken anlamadık ben tekrar 15 bin verirsem ve olumsuz sonuçlanırsa bir daha imkanı yok ikinci tüp bebek tedavisini olamamBanada öyle dedi eğer ben istersem işte bize iki seçenek sundu ister transfer dedi ister tekrar yumurta geliştirip bir embriyo elde edelim dedi. İlerde 3 yıl sonra geldiğinde örmek veriyorum bu amh çok daha düşebilir dedi suan bile zorken elde etmek o zaman daha zor olur dedi en azından elimizde olur cebinde olmuş olur dedi ay bilmiyorum
Canım bu virüsün azalacağı yok gibi bence psikolojik ve maddi açıdan hazirsan basla şuan bende tedavideyim önlemini al git yakında merkezlerinde kapatabilirler belki hiç değilse embriyon oluşur dondurulurTüp bebek kararı aldık biz fakat virüs biraz azalsın istiyoruz bu süreçte. Yumurta Çatlatma ile devama edeceğim
Evet maddi açıdan benmde gittğm hastanede eşim çalışıyor bana bazı şeylerde ücret çıkmasa bile 10 bini geçti 1 sendr tedavi oluyorum klomenle basladım sonra aşılamam en son tüp bebek işte ben ilçları para ile alıyorum devlet desteği çıkmıyor 2 yıllk oldgmz için gerçekten zor benmde içimde hep transfer geçiyor nedense hem her türlü gidilecek yolda hepsinin garantisi yokKuzum evet bunu biz dr la konuştuk ilk zamanlar bana da öyle diyebilir diye düşünüyorum bakalım yarın ne diyecek tek embriyo olduğunu kesin öğrenmiştir belki de fikri değişebilir havuz yöntemi demişti ilk başta o yöntem de aynı tüp bebek tedavisinin ikinci hali aynı iğneleri kullan opu olacak transfer kalıyo geriye oda maddi olarak çok zorlayacak şuanda bile 15 bin i geçti harcadığımız para yok ilaçtı yok hastane ön tedavi ücreti yok mikroçip yok embriyoskop anestezi uzmanı ücreti derken anlamadık ben tekrar 15 bin verirsem ve olumsuz sonuçlanırsa bir daha imkanı yok ikinci tüp bebek tedavisini olamam
Canım benim arkadan gelem embriyo da büyümüş ikisini de dondurdular ikiside birinci kalitedeymiş hatta birisi birinci kalitenindr üstündeymiş tek embriyo transferi olacak dedi kaliteleri birinci derece dedi diğer kardeşi kalacak dedi tutunursa ikinci çocuk için uğraşmamış olursunuz dediEvet maddi açıdan benmde gittğm hastanede eşim çalışıyor bana bazı şeylerde ücret çıkmasa bile 10 bini geçti 1 sendr tedavi oluyorum klomenle basladım sonra aşılamam en son tüp bebek işte ben ilçları para ile alıyorum devlet desteği çıkmıyor 2 yıllk oldgmz için gerçekten zor benmde içimde hep transfer geçiyor nedense hem her türlü gidilecek yolda hepsinin garantisi yok
Sen tek mi istiyorsun çift mi kuzum ? çok sevindim bu ara benide az önce aradılar donduruyoruz diye ikisiniCanım benim arkadan gelem embriyo da büyümüş ikisini de dondurdular ikiside birinci kalitedeymiş hatta birisi birinci kalitenindr üstündeymiş tek embriyo transferi olacak dedi kaliteleri birinci derece dedi diğer kardeşi kalacak dedi tutunursa ikinci çocuk için uğraşmamış olursunuz dedi
Yok canım ben tek embriyo transferi istiyorum tutunmazsa diğerini direk transfer ederiz diye çift transfer olursa birde tutmazsa bir daha imkanı yok yaptıramamSen tek mi istiyorsun çift mi kuzum ? çok sevindim bu ara benide az önce aradılar donduruyoruz diye ikisini
Aynen bende mutluyum çok şükür kuzumYok canım ben tek embriyo transferi istiyorum tutunmazsa diğerini direk transfer ederiz diye çift transfer olursa birde tutmazsa bir daha imkanı yok yaptıramamoyyyy canım benim bak gördün mü ikimizinde bebişi var hastanede hemde ikişer tane birde kalitelerini sor kuzum oda çok önemliymiş
Bende bugün iğnelere başladım göbekten canım inş sürecimiz hayırlsı ile nasip olarak sonuçlanırMerhaba kızlar evet bugün yani regl 2. Günü doktoruma gittim muayene oldum 5 tüp kan verdim EKG çekildim akciğer filmi çekildim ve covid testi yaptırdım. Sonra ilaçlarımı aldım 5 gün sonra kontrole çağırdı benmle birlikte “Bebeğine kavuşmak isteyenleri bekliyorum”
Yaş sınırı var diye biliyorum bende ikiz istiyordum ama yaş 31 ve ilk denemede olmaz dedilerYok canım ben tek embriyo transferi istiyorum tutunmazsa diğerini direk transfer ederiz diye çift transfer olursa birde tutmazsa bir daha imkanı yok yaptıramamoyyyy canım benim bak gördün mü ikimizinde bebişi var hastanede hemde ikişer tane birde kalitelerini sor kuzum oda çok önemliymiş
Doğrudur canım benim aman sağlıklı bir tane evladım olsun da gerisi gözümde yokYaş sınırı var diye biliyorum bende ikiz istiyordum ama yaş 31 ve ilk denemede olmaz dediler
Aynen bende öyle diyorumDoğrudur canım benim aman sağlıklı bir tane evladım olsun da gerisi gözümde yok
İnşAllah kuzum sen hangi iğneleri kullnyosnBende bugün iğnelere başladım göbekten canım inş sürecimiz hayırlsı ile nasip olarak sonuçlanır
Evet var canım özel de bazı doktorlar yapıyorYaş sınırı var diye biliyorum bende ikiz istiyordum ama yaş 31 ve ilk denemede olmaz dediler
Yok canım ben tek embriyo transferi istiyorum tutunmazsa diğerini direk transfer ederiz diye çift transfer olursa birde tutmazsa bir daha imkanı yok yaptıramamoyyyy canım benim bak gördün mü ikimizinde bebişi var hastanede hemde ikişer tane birde kalitelerini sor kuzum oda çok önemliymiş
Kuzum sordum aynen dedğim gibi A kalite dediYok canım ben tek embriyo transferi istiyorum tutunmazsa diğerini direk transfer ederiz diye çift transfer olursa birde tutmazsa bir daha imkanı yok yaptıramamoyyyy canım benim bak gördün mü ikimizinde bebişi var hastanede hemde ikişer tane birde kalitelerini sor kuzum oda çok önemliymiş
Hosgeldin kuzumMerhaba herkese, tüm testlerden sonra bugün tedaviye başladım. İlk tüp bebek denemem olacak. 5 gün iğne verdi doktor. Pazartesi de kontrole gidicem çok heycanlıyımUmarım hepimiz için hayırlı güzel sonuçlar olur
Hoşbuldum canım:)) Golan-f ve merional bugün ilk iğnelerimi vurdurdum. Pazartesi de kontrole gidicem bakalım hayırlsıylaHosgeldin kuzumHangi iğneleri verdi doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?