Tüp Bebek Tedavime Bugün adım attım🤲🙏🎈🎈❣️🤩

Sorunumuz da aynı ,fakat benim eşimde bir sorun yok benim amh düşüklüğü olur ama ne zaman belli olmaz dediler 1,5 sene korundum 1 senedir de bebek istedik olmadı tavsiyede edince rezervin az zaman kaybetmemem gerekiyor sanırım .İnş güzel sonuçlar alırız

Bende canım Anadolu yakasında oturuyorum ama Fatih’e gidiyorum Bezmialem e benmde amh 0.5 onun dışında bütün testler normal eşimde normal ama 2 sendir olmadı tüpe başladık işte

Reactions: bbg
Benimde yaşım 34 ilk deneme çift transfer hakkın var dendi benimde 3. Gün taze transfer olacaktı ben dondurdum kendimi hazır hissetmiyorum dedim dondurulmuş ebriyo daha sağlıklı ilerliyormuş birde vücuttaki hormon düzeyi normale donmesi için en sağlıklısı dondurulmuş bence

İstanbul tüp bebeğe gidiyorum ben. Doktor yaşınıza göre %50 şansınız var dedi. ben 36 yaşındayım amh 1,5. Bakalım inşallah sorunsuz hayırla güzel sonuçlar alırız

Benim yaşım 36 ilk denemede koyarlar mı acaba? Yaşınız genç ise sonra da olabilir ama yaş geçtikçe daha da zorlaşıyor diyorlar ama tabi karar sizin ama inşallahh hayırlaa güzel sonuçlanır

Bende canım Anadolu yakasında oturuyorum ama Fatih’e gidiyorum Bezmialem e benmde amh 0.5 onun dışında bütün testler normal eşimde normal ama 2 sendir olmadı tüpe başladık işte
Memnun musunuz oradan? Diğer testler normalse olur bence yani inşallahhh

Kuzum benim yaşım küçük olduğu için transfer etmez dr birde kaliteleri a kalite dedi a kalitenin altında olsaydı evet olabilirdi biri tutmazsa biri tutsun diye dedi

Benm yaş 28 kuzum walla bilmiyorum taze mi dondurulmuş mu hakkımızda hayırlısı olsun heyecanlıyım ne bilim annne olalım en kısa zamanda

Benim yaşım 36 ilk denemede koyarlar mı acaba? Yaşınız genç ise sonra da olabilir ama yaş geçtikçe daha da zorlaşıyor diyorlar ama tabi karar sizin ama inşallahh hayırlaa güzel sonuçlanır
28 yaşım canım evet koyarlar sanada doktorunla konuşursun

İstanbul tüp bebeğe gidiyorum ben. Doktor yaşınıza göre %50 şansınız var dedi. ben 36 yaşındayım amh 1,5. Bakalım inşallah sorunsuz hayırla güzel sonuçlar alırız
İnş canm bende bahçecik fulyayay gidiyorum.bugün biraz agrılarım var kasıkta siz de de oluuor mu

28 yaşım canım evet koyarlar sanada doktorunla konuşursun
Valla 2 koyup ikisi de tutarsa 1 taşla 2 kuş harika olur, sorucam doktora bir daha ki gittiğimde bakalım. senin yaşın gençmiş baya illaki olur. 2021 uğurlu gelir de güzel haberlerimizi veririz inşallah

İnş canm bende bahçecik fulyayay gidiyorum.bugün biraz agrılarım var kasıkta siz de de oluuor mu
Oranın da iyi olduğunu duymuştum. Beni kadın doğum doktorum İstanbul Tüp bebek'e yönlendirdi. Başka hiç bir yer araştırmadım. Direkt oraya gittik. Benimde kasıkta sanki hafif batmalar var gibi. Bugün 2. iğnemi olucam eşim yapacak ilk defa dün hemşireler yapmıştı merkezde. Geriliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…