Hadi İnşAllah canım merakla bekliyorum senn sorunun neydi birde nerde oturuyorsn hangi hastane :)Hoşbuldum canım:)) Golan-f ve merional bugün ilk iğnelerimi vurdurdum. Pazartesi de kontrole gidicem bakalım hayırlsıyla
Benim de amh0.23 bende iğnelere başladım bakalım sonuç ne olacak bazen buraları okumak canımı sıkıyor,kafamı karıştıryor.neyse hamgi hastanere başladınız ben bahçecik fulyaBenim de aynı sıkıntı 0.29 amh. Senin ki kaç ? Birden adetlerin nasıl
Aaa bende süreçimiz aynı banada aynı iğneleri verdiler benim 2. Günümdü bugün banada pazarteai gel dedi ama pazar günü 3 iğne diğeride cetrotideHoşbuldum canım:)) Golan-f ve merional bugün ilk iğnelerimi vurdurdum. Pazartesi de kontrole gidicem bakalım hayırlsıyla
İnşAllah hayırlı sonuçlar alırsn canım gelişmeleri yaz merak ederim benmde amh 0.5 idiBenim de amh0.23 bende iğnelere başladım bakalım sonuç ne olacak bazen buraları okumak canımı sıkıyor,kafamı karıştıryor.neyse hamgi hastanere başladınız ben bahçecik fulya
Benim de amh0.23 bende iğnelere başladım bakalım sonuç ne olacak bazen buraları okumak canımı sıkıyor,kafamı karıştıryor.neyse hamgi hastanere başladınız ben bahçecik fulya
İnşAllah hayırlı sonuçlar alırsn canım gelişmeleri yaz merak ederim benmde amh 0.5 idi
İnşallah canım benim bekliyoruz şuan da inşallah hayırlı bir şekilde tamamlanır herşeyimizYaa sizin adınıza çok çok mutlu oldum süper haberler, transferler de seyrinde gidecek inşallahhArada haberlerinizi almak için bilgisayarı açıp bakıyorum buraya
Ayyy çok sevindim canım benimmmmmKuzum sordum aynen dedğim gibi A kalite dedi
Benimde çift embriyo kaldı çift transfer olmamı tavsiye ettiler ya ikisi tutar ya teki şansını artirmis olursun dedi çift transfer olmani tavsiye ederim canım çift transferden yararlana biliyorsan bu fırsatı kaçırma derim ben ikiz olmasından korktuğum için tek istedim doktor beni ikna etti çift transfer olacak şansını dene derim hakkınızda hayırlısı yinede siz bilirsinizYok canım ben tek embriyo transferi istiyorum tutunmazsa diğerini direk transfer ederiz diye çift transfer olursa birde tutmazsa bir daha imkanı yok yaptıramamoyyyy canım benim bak gördün mü ikimizinde bebişi var hastanede hemde ikişer tane birde kalitelerini sor kuzum oda çok önemliymiş
Ben izmirde irenbe de ümit hnima gidiyorum . Ilk öncelikle yumurta ve sperm kalitesi arttırmak için 3 aylık vitamintedavisindeyiz. Şimdi 2. Ayimizdayiz. Ama bu adetimle kontrole çağırdı bakalım ne olacak
5 ama 2 si donduruldu A kalite ile canımKaç yumurtan toplandı bu degerinle
Hadi bakalım İnşAllah işe yarar canım benmBen izmirde irenbe de ümit hnima gidiyorum . Ilk öncelikle yumurta ve sperm kalitesi arttırmak için 3 aylık vitamintedavisindeyiz. Şimdi 2. Ayimizdayiz. Ama bu adetimle kontrole çağırdı bakalım ne olacak
Aynen kuzum bende çift olacağım hem eşimle ikiz istiyoruz hemde şansımız artsın diye zaten 2 yum var sonrası Allah Kerim artıkBenimde çift embriyo kaldı çift transfer olmamı tavsiye ettiler ya ikisi tutar ya teki şansını artirmis olursun dedi çift transfer olmani tavsiye ederim canım çift transferden yararlana biliyorsan bu fırsatı kaçırma derim ben ikiz olmasından korktuğum için tek istedim doktor beni ikna etti çift transfer olacak şansını dene derim hakkınızda hayırlısı yinede siz bilirsiniz
İstanbulda oturuyorum canım. İstanbul tüp bebek merkezine gidiyorum. Benim aslında amh düşük fakat değerlerime göre doğal yolla kalabilirmişim fakat eşimin sperm sayısı düşük ve morfoloji bozuk o sebeple doğal olmaz dedi doktor zaten 3,5 sene olmadııHadi İnşAllah canım merakla bekliyorum senn sorunun neydi birde nerde oturuyorsn hangi hastane :)
Aaa bende süreçimiz aynı banada aynı iğneleri verdiler benim 2. Günümdü bugün banada pazarteai gel dedi ama pazar günü 3 iğne diğeride cetrotide
Kişiye göre baya değişiyor tedavi bana 3. iğne verilmedi ama kontrolden sonra verirler mi bilmiyorum :))Aaa bende süreçimiz aynı banada aynı iğneleri verdiler benim 2. Günümdü bugün banada pazarteai gel dedi ama pazar günü 3 iğne diğeride cetrotide
Hangi şartlarda çift konuyor?Aynen kuzum bende çift olacağım hem eşimle ikiz istiyoruz hemde şansımız artsın diye zaten 2 yum var sonrası Allah Kerim artık
Siz transferi mi bekliyorsunuz? :))5 ama 2 si donduruldu A kalite ile canım
Canım selam ben de dün tedaviye iğneler ile başladım ve ben de Ankara bahçeciye gidiyorumKızlar ben de tüp bebek düşünüyorum ilk defa bu konuda adım attım. Ve bahçeci sağlık grubu. Şle görüşme ayarladım. Benim amh yüksekliği var 6.75 eşimde hareket sayı ve morfoloji sorunu var 2 yıl denedik olmadı burda bir doktor hiç aşılama işe uğraşmayın. Direk tüp bebek deneyim deyince. İnternette. Biraz araştırdım bahçeci önerildi. Sizlerden. Bu konuda deneyimli olanlardan öneriler istiyorum adetim 21 22 Aralık civarında olacak Tam olarak adetin 1 ya da 2 . Günü gitmeyi planlıyorum ilk muayene için
Sonra olmadı sil baştan .başlarız hayat devam ettikçe umut hep vardır rabbim hemizin muradını versin ins AllahAynen kuzum bende çift olacağım hem eşimle ikiz istiyoruz hemde şansımız artsın diye zaten 2 yum var sonrası Allah Kerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?