Tüp Bebek Tedavime Bugün adım attım🤲🙏🎈🎈❣️🤩

Hoşbuldum canım:)) Golan-f ve merional bugün ilk iğnelerimi vurdurdum. Pazartesi de kontrole gidicem bakalım hayırlsıyla
Hadi İnşAllah canım merakla bekliyorum senn sorunun neydi birde nerde oturuyorsn hangi hastane :)

Reactions: bbg
Hoşbuldum canım:)) Golan-f ve merional bugün ilk iğnelerimi vurdurdum. Pazartesi de kontrole gidicem bakalım hayırlsıyla
Aaa bende süreçimiz aynı banada aynı iğneleri verdiler benim 2. Günümdü bugün banada pazarteai gel dedi ama pazar günü 3 iğne diğeride cetrotide

Benim de amh0.23 bende iğnelere başladım bakalım sonuç ne olacak bazen buraları okumak canımı sıkıyor,kafamı karıştıryor.neyse hamgi hastanere başladınız ben bahçecik fulya
İnşAllah hayırlı sonuçlar alırsn canım gelişmeleri yaz merak ederim benmde amh 0.5 idi

Benim de amh0.23 bende iğnelere başladım bakalım sonuç ne olacak bazen buraları okumak canımı sıkıyor,kafamı karıştıryor.neyse hamgi hastanere başladınız ben bahçecik fulya

Ben izmirde irenbe de ümit hnima gidiyorum . Ilk öncelikle yumurta ve sperm kalitesi arttırmak için 3 aylık vitamintedavisindeyiz. Şimdi 2. Ayimizdayiz. Ama bu adetimle kontrole çağırdı bakalım ne olacak

Yaa sizin adınıza çok çok mutlu oldum süper haberler, transferler de seyrinde gidecek inşallahh Arada haberlerinizi almak için bilgisayarı açıp bakıyorum buraya
İnşallah canım benim bekliyoruz şuan da inşallah hayırlı bir şekilde tamamlanır herşeyimiz

Benimde çift embriyo kaldı çift transfer olmamı tavsiye ettiler ya ikisi tutar ya teki şansını artirmis olursun dedi çift transfer olmani tavsiye ederim canım çift transferden yararlana biliyorsan bu fırsatı kaçırma derim ben ikiz olmasından korktuğum için tek istedim doktor beni ikna etti çift transfer olacak şansını dene derim hakkınızda hayırlısı yinede siz bilirsiniz

Aynen kuzum bende çift olacağım hem eşimle ikiz istiyoruz hemde şansımız artsın diye zaten 2 yum var sonrası Allah Kerim artık

Hadi İnşAllah canım merakla bekliyorum senn sorunun neydi birde nerde oturuyorsn hangi hastane :)
İstanbulda oturuyorum canım. İstanbul tüp bebek merkezine gidiyorum. Benim aslında amh düşük fakat değerlerime göre doğal yolla kalabilirmişim fakat eşimin sperm sayısı düşük ve morfoloji bozuk o sebeple doğal olmaz dedi doktor zaten 3,5 sene olmadıı (

Aaa bende süreçimiz aynı banada aynı iğneleri verdiler benim 2. Günümdü bugün banada pazarteai gel dedi ama pazar günü 3 iğne diğeride cetrotide

Kişiye göre baya değişiyor tedavi bana 3. iğne verilmedi ama kontrolden sonra verirler mi bilmiyorum :))

Canım selam ben de dün tedaviye iğneler ile başladım ve ben de Ankara bahçeciye gidiyorum sen hangi şehirde gitmeyi düşünüyorsun doktorun kim ?

Aynen kuzum bende çift olacağım hem eşimle ikiz istiyoruz hemde şansımız artsın diye zaten 2 yum var sonrası Allah Kerim artık
Sonra olmadı sil baştan .başlarız hayat devam ettikçe umut hep vardır rabbim hemizin muradını versin ins Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…