Tüp Bebek Tedavime Bugün adım attım🤲🙏🎈🎈❣️🤩

Ayyy ne güzel denk gelmiş ya tamam canım haber veririm sana ne dedi dr yumurtalarına falan
Canm naptın bugün kontrol vardı seninde sanırım ben gttm bugün 5 günlük kullanım sonucu 3 yum olmuş büyümüşler üstelik kısa sürede büyümesine şaşırdı doktor iğne yazdı yine çatlamasını önlemek için ‘cetrotide’ diye erken opu olabilirsin dedi yarın çağırdı tekrar muayeneye bu arada yine 3 tüp kan verdim

Canım benim çok sevindim yumurtalarının tedaviye erken yanıt vermesine daha çok olsunlar inşallah benim yumurtalar da büyüyormuş 10 taneden kaç tane kaldı ne oldu bilmiyorum cumartesi kontrol e gittim işte sağdakiler soldakilere nazaran daha çok büyüyor dedi fostimon a devam et dedicetrotide bana da verdi salı yani yarın sabah tekrar kontrol var e2 vs bakılacak ama Bana opu vs demedi dr birde bu cetrotide karnımı bir ağrıttı anlatamam ikinci iğnemde yere eğilemedim sağ tarafım karnım nasıl ağrıdı

Rabbim hayırlı etsin canımmm.. En kısa zamanda bebeğine kavuştuğun günleri nasip etsin inşallah sana da senin gibi bekleyen herkese de sağlıklı evlatlar nasip etsin.. İnşallah buradan müjdeli haberi verirsin bize 10 15 gün sonra

Günaydın canım geldim yine hastanedeyim kontrol e çağırdı yine kan verecekmişim kansızlğmda var bakalım doktoru bugün ne diyecek bekliyorum çağırmasını

İnşAllah amin kuzum ya ah keske öyle olsa süreç cidden zor ama güzel

Kızlar ben de tüp bebek düşünüyorum ilk defa bu konuda adım attım. Ve bahçeci sağlık grubu. Şle görüşme ayarladım. Benim amh yüksekliği var 6.75 eşimde hareket sayı ve morfoloji sorunu var 2 yıl denedik olmadı burda bir doktor hiç aşılama işe uğraşmayın. Direk tüp bebek deneyim deyince. İnternette. Biraz araştırdım bahçeci önerildi. Sizlerden. Bu konuda deneyimli olanlardan öneriler istiyorum adetim 21 22 Aralık civarında olacak Tam olarak adetin 1 ya da 2 . Günü gitmeyi planlıyorum ilk muayene için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…