Tüp Bebek Tedavime Bugün adım attım🤲🙏🎈🎈❣️🤩

Canım merhaba inşallah hakkında hayırlısı olsun inşallah bizde iki yıl denedik bir negatif aşılamam var tüp bebeğe başladım iğnelerim bitti perşembe günü yumurta toplamam var benim bir hafta sürdü tedavim yumurtalar bir haftada büyüdü ama bugün öğrendik ki eşimin a kalite ileri hareketli spermi yokmuş b kalite varmış hayırlısı oldun dedik artık

Merhaba bende 23 kasimda basladim 2. Tup bebek olacak ilki tutmadı hayirlisi buymus yaşım 38 tüplerim tıkalı başka sorunum yok hayırlı olsun hepimizin tedavisi
Merhaba kuzum hangi hastanede başladın. Aynen hiç moralini bozma durmak yok yola devam

Seninle bu durumumuz bile aynı

Antalya gelecek tup bebek merkezi doktorum mete ışıkoğlu ilk tedavimde 2 yumurta alindi birisi bostu dolu olan 3. Gune 5 hücreli olabildi onu transfer ettiler olmadi malesef simdi 16 tane kucuklu buyuklu enbuyugu 16.5 mm yumurtam var adetin 9. Gunu olculdu yarin 11.gunu yine kontrolum var

Hadi bakalım İnşAllah bu sefer tutar

3. Güne 5 hücreli olbldi derken o ne demek canım
3. Gün embriyosuydu 8 hücreli olması gerekirjen geriden geliyordu bolünmesi 5 hücreli olarak kaldi ama canliydi yani bolünme devzm ediyordu doktorum dogal ortaminda gelisir düsuncesiyle transfer etti tabi karari bana birakmisti taa bastan istersen tedaviyi iptal edelim dedi ben etmek istemedim

Allah'ım hayırlı uğurlu eylesin canım Ekim aşılama grubundan biliyorum seni.. inşallah burda bebiş başlıklarını da göreceğiz inanıyorum. Tüm dualarım seninle inşallah. En kısa sürede güzel haberlerini paylasacaksin buna inan

Oy kuzum evet ordaydım tutmadı maalesef İnşAllah ya İnşAllah ya persembe opu var ama transfer etmeyeceğim dedi doktorum dondrcm dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…