Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim telefonumda sorun vardı o sebepten giremedim
Ben adet oldum haftasonu opu dan sonra ilk adet olunca ilaç başlayacağız demişti dr bir tane adet düzenleyici bi hap var 21 gün kullanıyorsun ona başladım birde adetin ikinci günü lucrin diye bir iğne var bir tane ondan vurundum göbekten diğer adet olduğunda ikinci günü gel muayene edelim dedi bakalım ne zaman transfer olacağım bilmiyorumKızlar bende birlikte dondurulmuş embriyo transferi olcak yok mu![]()
Ben henüz olmadım regl ağrım var ama sökülmedi daha canım bilmiyorum ki regl olunca gel demişti banada daha olmadm bana ne diyecek ne yapacak bana en son işte Şubat başında olur transferin demiştiBen adet oldum haftasonu opu dan sonra ilk adet olunca ilaç başlayacağız demişti dr bir tane adet düzenleyici bi hap var 21 gün kullanıyorsun ona başladım birde adetin ikinci günü lucrin diye bir iğne var bir tane ondan vurundum göbekten diğer adet olduğunda ikinci günü gel muayene edelim dedi bakalım ne zaman transfer olacağım bilmiyorumİkinci adetten kaç gün sonra yapıyorlar ki ya
Bana hiç bir tarih vermedi kuzum transfer ile alakalı bende ya Ocak ortasında yada şubatta olurum diye tahmin ediyorum Ocak 7 de diğer adetimi olacağım çünkü o zaman kontrolüm var adet olunca ilaçların bitmiş olacak dedi gelirsin muayene ederiz dediBen henüz olmadım regl ağrım var ama sökülmedi daha canım bilmiyorum ki regl olunca gel demişti banada daha olmadm bana ne diyecek ne yapacak bana en son işte Şubat başında olur transferin demişti
Benm diğer adetim de Ocak sonu gibi kuzumBana hiç bir tarih vermedi kuzum transfer ile alakalı bende ya Ocak ortasında yada şubatta olurum diye tahmin ediyorum Ocak 7 de diğer adetimi olacağım çünkü o zaman kontrolüm var adet olunca ilaçların bitmiş olacak dedi gelirsin muayene ederiz dedi
Kaç sene sonra kullananlar var canım kimyası bozulan da var bozulmayan da var hersy Allahtan canım rahim hazır oldktan sonra Nie olmasnKızlar size bir şey soracağım. Ben embriyolarımı elde ettim diyelim istediğim ay koydurabilir miyim ? Bunun tutunma şansını azaltma gibi bir durumu oluyor mu ?
sagol canım hayırlısı inşallahKaç sene sonra kullananlar var canım kimyası bozulan da var bozulmayan da var hersy Allahtan canım rahim hazır oldktan sonra Nie
Canım regl oldum bugün pazartesi günü doktora gideceğimBana hiç bir tarih vermedi kuzum transfer ile alakalı bende ya Ocak ortasında yada şubatta olurum diye tahmin ediyorum Ocak 7 de diğer adetimi olacağım çünkü o zaman kontrolüm var adet olunca ilaçların bitmiş olacak dedi gelirsin muayene ederiz dedi
Buralardayım kuzum birşey yapmıyorum valla evi sil süpür yasak olunca yemek bulaşık derken aynı bir döngü içine girdim birde instagram sayfası açtım tüp bebek adına onunla ilgileniyorum sen nerelerdesin kuzum
Yazıyorum görmüyorsun beniBuralardayım kuzum birşey yapmıyorum valla evi sil süpür yasak olunca yemek bulaşık derken aynı bir döngü içine girdim birde instagram sayfası açtım tüp bebek adına onunla ilgileniyorum sen nerelerdesin kuzum![]()
Şimdi senin bu ikinci regl demi kuzum transfer içinYazıyorum görmüyorsun benidoktora gttm bugün regl iken gel demişti ya ilaç verdi 8 ocakta tekrar çağırdı
![]()
Hayır 1. Regl kuzum ya daha seninle aynı gidiyoruz zaten sen benden önce regl oldun benm 2. Regl de Ocak sonu sanırım sende Ocak bası aramızda var biraz senn transfer önce olck sanırımŞimdi senin bu ikinci regl demi kuzum transfer için![]()
Ay kafam karıştı inanHayır 1. Regl kuzum ya daha seninle aynı gidiyoruz zaten sen benden önce regl oldun benm 2. Regl de Ocak sonu sanırım sende Ocak bası aramızda var biraz senn transfer önce olck sanırım![]()
Evet demiştin Ocak bası senn Ocak sonu benm bana iğne verecek miş gtğmde sana dediler öyle bişiAy kafam karıştı inanbenim Ocak 7 ikinci regl ama erken geliyor iki şudur yine erken gelebilir ya
Hayırlı uğurlu olsun rabbim güzel sonuçlar nasip etsinMerhaba kızlar evet bugün yani regl 2. Günü doktoruma gittim muayene oldum 5 tüp kan verdim EKG çekildim akciğer filmi çekildim ve covid testi yaptırdım. Sonra ilaçlarımı aldım 5 gün sonra kontrole çağırdı benmle birlikte “Bebeğine kavuşmak isteyenleri bekliyorum”![]()
Kuzum ben adetin ikinci günü lucrin iğne oldum birde hapa başladım şimdi ikinci adette de iğne olacağım reçetede estrofem ve iğne varEvet demiştin Ocak bası senn Ocak sonu benm bana iğne verecek miş gtğmde sana dediler öyle bişi