Tup bebek tedavisi 2023

Merve miray

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2023
45
22
8
30
Mrb arkadaşlar tup bebek tedavisine başlayacağım suanlik eşimden kaynaklı sıkıntı var doktorlar direk tup bebek tedavisi olacak diyorlar test sonuçlarını bekliyoruz bu konuda istanbul avrupa yakasi tavsiye edeceğiniz doktor vs hastane var mi yada bilmem gereken şeyler yardımcı olur musunuz daha ilk deneme teşekkür ederim

Ben bahçeci fulya da yaptırdım doktorum lale susan karakışti bal gibi bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum. Zaten merkezi de biliyorsunuzdur. Çok araştırmıştım ben yaptırmadan önce. laboratuvar olarak çok iyiler gelişmiş cihazları son teknolojileri var. biraz cep yakıyor ama inanın merkez çok iyi. Benim ilk deneme de tuttu çok şükür

Ben bahçeliye görüşmedim hiç nete baktığımda kötü yorumlara denk geldim bahcelievler medical park la görüşmeyi düşünüyordum bide devlet desteği de geçerli diye ama oradakiler hakkında da Bi bilgim yok murat gurkan arikan ile görüşmeyi dusunuyorudm

Yeni yıl girmeden başlayın zam gelecek çünkü baya Allah yardımcınız olsun

Sizin ücret kac bin çıktı toplam olarak bahceci de
Merhaba inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız biz bekleyen herkes inşallah
Ben 2 deneme Acıbadem bülent tıraş ve yğit çakıroğlunda deneme yaptım. Acıbademle kötü anılarım var maalesef yiğit hocaya insan olarak bayılmama rağmen maalesef kötü tecrübeler yaşadık belkide enerjimizle alakalıydı sorun bilemiyorum.
1 kez liv ulusta denedim kimyasal gebelik fakat en azından süreç zor değildi.
Şimdi ikinci için yarın toplamam var.
Sorun eşim kaynaklı bizimde maalesef. Olacak inanıyorum vaktinde hayırlısiyla gelsin yavrularımız
İlk denemenizmiş sormak istediğiniz bir spru olursa her zaman elimden geldiğince yardım etmek isterim ama en büyük tavsiyem , süreç uzun ve bazen yorucu ama hep pozitif ve enerjik olmak gerek ben hep çok negatif düşünüp kafayı takıyordum bu durum işleri hep zorlaştırıyor maalesef. Keyif almak gerekiyor belki , bebeğimize kvuşacağımız bu yolda her dakikasını kucaklamak gerekiyor o zaman iyi olacak eminim

Bizde başlayacağız doktorum oznur Dündar akın instadan bakabilirsiniz yaklaşım şekli ve bilgisine güveniyorum onu tercih ettim Amerikan ve acibademle anlaşmalı

Olumsuz düşünmemek için ne yapmalıyız sence aklımız hep onda olacak çünkü

Merhabalar acaba livde fiyatlar ve doktorlar nasıl hakkınızda hayırlısı olsun inşallah saglıcakla bebegnzi kucagınıza alın

Canim merhaba gurkan beyle görüşme yaptin mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…