Tüp bebek tedavisi görüyorum..Tüm ilaçlarım bitti ama yumurta sayım çok az..

inşallah güzel sonuçlar alırsın bendede rezerv azlığı var 2.denemem olacak BAK SENİN İLK DENEMEDE TRANSFER OLMUŞ BENDE ODA OLMAMIŞTI RABBİM İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE ANNELİĞİ TATTIRIR İNŞALLAH BANADA AMİN

inşallah seninde kısa sürede transferin olur sadece iste allah o kadar büyükki yardım ediyo dualarım herkes için allah kucağımıza almak nasip etsin ...

daha öncece yazdığım gibi ilk gittim doktor 3 yumurtan var demişti.....doktorumdan memnun kalmayınca Brüksel Tüp bebek merkezine gittim ve 7-8 yumurta gördü doktorum.......çok mutlu olmuştum.......bugün 5 tane yumurtam toplandı......yarını sabırsızlıkla bekliyorum.....:nazar::nazar::emir_bebek::49:

merhaba arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi görüyorum butün ilaçlarım bitti ama sadece 2 tane yumurtam var biraz önce kontrolden geldim çoğalmamışçok üzülüyorum doktorum 2 yumurtaylada olabileceğini olmassa bir dahaki ay yüksek doz ilaçtan başlıcamızı söledi ama ben birdahaki ay olsun istemiyorum psikolajim çok bozuk çok sevdiğim sigaradan vazgeçtim ilaçlarımı düzenli kulllandım neden ama neden böyle olduuu benimle aynı durumda olan varsa fikir vermek adına yardımcı olursa sevinirim...:((((((((((((((((

canım ben de aynı durumdayım bu 2. denemem. ilkinde döllenme oluşmadı 8 yumurta toplamışlardı.şimdi 6 tane ama sadece 2si işe yarar büyüklükte.yarın toplanacak.doktor pek umutlu konuşmadı yine olmayabilir dedi. NASİP diyeceğiz Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur inş. şunu unutma herşeyde bir hayır vardır.zamanı gelmemiştir diye düşünürüm yne olmazsa. ben de sigarayı bıraktm senin gibi yumurta kalitesini azaltıyor diye. dua etmekten başka çare yok.Allah hepimize evlat sevincini yaşatsın inş.

canım ben de aynı durumdayım bu 2. denemem. ilkinde döllenme oluşmadı 8 yumurta toplamışlardı.şimdi 6 tane ama sadece 2si işe yarar büyüklükte.yarın toplanacak.doktor pek umutlu konuşmadı yine olmayabilir dedi. NASİP diyeceğiz Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur inş. şunu unutma herşeyde bir hayır vardır.zamanı gelmemiştir diye düşünürüm yne olmazsa. ben de sigarayı bıraktm senin gibi yumurta kalitesini azaltıyor diye. dua etmekten başka çare yok.Allah hepimize evlat sevincini yaşatsın inş.

aminn canimmm..Allah kimseyi evlatsizlikla sinamasin

Back
X