Gebeliğe Hazırlık Tüp bebek tedavisi opu önemli kızlar🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eceebb

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
110
60
18
34
Merhaba 13 Ağustos günü opu oldum 18 yumurta toplanıp 10 tanesinin boş olduğu söylendi 8 yumurtadan da ertesi gün arayıp 2 yumurtamın döllendiğini söylediler ama daha sonra geri dönüş olmadı döllenen başka yumurtam olup olmadığıyla ilgili size takip formumu ek olarak göstericem bilgisi olan biri lütfen yardım edebilir mi hiç anlamıyorum

Eklentiler

• 67DBC68C-51B2-4511-A6B1-CCF7B6BF46B7.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 44
Doktorum sadece 2 tane döllendi diğerleri ilerlemedi dedi tüp bebek merkeziyle hiç iletişimde olmadım doktora da fazla soru sormadım açıkçası bu konularda bilgi sahibi olmadığım için

Aslında en geç 5.günü dönüş yapmaları gerekirdi . Sonuçta 18 yumurtanız toplanmış rahim dinlendirmesi olacak ona göre yumurtaları dondurmanız gerekecek ama niye dönüş olmadı .bence yarın arayıp sormanız gerekiyor .

2 tane donduruldu dediler diğerlerinde ilerleme olursa bilgilendiririz dediler ama bilgi alamadım takip formunda bazılarında da ff yazıyo ne demek biliyor musunuz?

2 tane donduruldu dediler diğerlerinde ilerleme olursa bilgilendiririz dediler ama bilgi alamadım takip formunda bazılarında da ff yazıyo ne demek biliyor musunuz?
Bana hiç öyle takip formu vermediler onun için bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…