tüp bebek tedavisinde dr ve merkezleri paylaşalım

funda_ey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
1.357
1
116
İstanbul
arkadaşlar tüp bebek tedavisinde hangi merkezlerde ve hangi dr tedavi gördügümüzü paylaşalım birbirimize karar vermemizde yardımcı olmak istedim ben 2.denememe başlayacagım dr memnunum acak kararsızım sizlerinde nerelerde oldugunuzu ve neler yaşadıgınızı merak ediyorum lütfen paylaşalım merkezleri başarıların ve başarısızlıkların anlatalım herkeze teşekkler

canım topigın hayırlı olsun.ılk benmı baslayayım anlatmaya.ben kasım ayında umutta ulun beyde kısa protokol bır tedavı gordum ama ılk denememde olmadı.umut tup bebek ekıbı ve ulun bey bu konuda ıyı bır yer csnım.sımdı olmadı dıye adamların hakını yememk lazım.suan dınlenme asamasındayız ve kromozom test sonuclrını beklıyoruz.bende ınsaalh maddı yonde hazırlarsam kendımı bahara denemeyı dusunuyorum allah hepımıze yardım etsın canlarım benım

güllcan arkadaşım çok teşekkürler canım bende bir karar vere bilsem en kısa zamnada hayırlısı ile başlayacagım ama çok kararsızım umtu hakkında çok iyi şeyler okudum bende v erdigin bilgi için teşekkr ederim canım

ayy canım ne demek sen ılk denemenı nerde denedın anlatırmsın

canım ben ilk denememi medican bahçelievlerde suha sönmezde denedim kendisinden memnunum aslında ilgili ve güler yüzlü bir ekibi var keza kendiside öyle ama eşim degiştirmr taraftarı bende bir araştrıyorum hayırlısı olur inşallah

Valla ıstersen bırde umutta ulun byele gorus bakalım orayı beyencekmısın canım

fundacım inşallah gönlüne göre hast.ve dr.bulursun.Ben tedavilerimi memorialde hale hn.oldum.Ben çok memnun kaldım.özellikle dr.çok çok iyi ve bilgili bir dr.Eğer düşünürsen kesinlikle tavsiye ederim.Nereye karar verirsen ver,senin için çok güzel sonuçlar çıksın,anneliği doya doya yaşa canım.

artvinli canım çok teşekkr ederim bu güzel temennilerin için rabbim inşallah isteyen herkeze nasip eder ve bu güzel duyguyu doya doya yaşarız

arkadaşlar topik hayırlı olsun tüp bebek tedavime cumartesi günü başladım 18 ocakta lucrine başlıyorum anatolia da ve dr hakan yaralı..

arkadaşlar herkese merhaba ben henüz üye oldum.benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
benimde 3 denemem oldu ama malesef tutmadı ilk ikisini bahçecide diğerini ise brüksel tüp bebek merkezinde denedim ama malesef olumsuz.biraz dinlenmeye çekildim ama bahar ayında tekrardan düşünüyorum ama hangi merkeze gideceğim konusunda çok kararsızım

canım benım hep ıyı yerlerde yaptırmısın ama nasıp degılmıs demekkı.alah senınde butun kardeslerımızın yardımcıısı olsun

hepinize IVI tüp bebek merkezini tavsiye ediyorum mecidiyeköy de. gerçekten çok memnun kaldım. allahım herkesin yardımcısı olsun rabbim...

amin inşallah canım.
demekki nasip değilmiş daha ve beklemem gereken bir zaman var diye düşünüyorum.
bu yılda inşallah rabbim bizlere anne olmayı nasip eder.

canımm arkadaşımmmm bendeee merkezz sölimmiii sanaaaa:))))))
bende kesinlikle ulun beyyy vee umut derimmm...ama daha sonucumu almadımm biliyorsunn sonuçç olumsuzdaa olsaaa orda tekrar denerimmm.....
hakkındaa hayırlısı olsunn arkadaşımmm......kesinlikle umutla görüş derimm...bahçecide ve almandaa rapor geçmiyorrr...bahçeci almandan tamamiyle ayrılmışşş..alman yeni ekibi kurmuşş...haberin olsunn canımmm.....ben umutdaa tüp denedimm fakatt bahçecinin dr.larıı yumurtalarımı topladıı transferimidee bahçecidenn bi dr.yaptııı.....
neyseee uzatmıyımmm daha fazlaaaa..tekrar hayırlı olsunn..tedavine başladaaa bende senin için heyecanlanıyımm yaaaaaaaaaaaaaa:))))))))

aramıza hoşgeldin canım sende bendensin kararsızlardan demekki inşallah mutlu sona ulşırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…