canım topigın hayırlı olsun.ılk benmı baslayayım anlatmaya.ben kasım ayında umutta ulun beyde kısa protokol bır tedavı gordum ama ılk denememde olmadı.umut tup bebek ekıbı ve ulun bey bu konuda ıyı bır yer csnım.sımdı olmadı dıye adamların hakını yememk lazım.suan dınlenme asamasındayız ve kromozom test sonuclrını beklıyoruz.bende ınsaalh maddı yonde hazırlarsam kendımı bahara denemeyı dusunuyorum allah hepımıze yardım etsın canlarım benım
Valla ıstersen bırde umutta ulun byele gorus bakalım orayı beyencekmısın canım
fundacım inşallah gönlüne göre hast.ve dr.bulursun.Ben tedavilerimi memorialde hale hn.oldum.Ben çok memnun kaldım.özellikle dr.çok çok iyi ve bilgili bir dr.Eğer düşünürsen kesinlikle tavsiye ederim.Nereye karar verirsen ver,senin için çok güzel sonuçlar çıksın,anneliği doya doya yaşa canım.
arkadaşlar topik hayırlı olsun tüp bebek tedavime cumartesi günü başladım 18 ocakta lucrine başlıyorum anatolia da ve dr hakan yaralı..
arkadaşlar herkese merhaba ben henüz üye oldum.benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
benimde 3 denemem oldu ama malesef tutmadı ilk ikisini bahçecide diğerini ise brüksel tüp bebek merkezinde denedim ama malesef olumsuz.biraz dinlenmeye çekildim ama bahar ayında tekrardan düşünüyorum ama hangi merkeze gideceğim konusunda çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?