Merhaba ben de geçen hafta Umut Tüp Bebekte embriyo dondurdum,doktorum Süleyman Bey'di...çok memnun kaldım...kesinlikle çok güvenilir bir klinik olduğunu düşünüyorum...
mrh.fundacım ....nasılsın? canım biz eşimin karar değişikliği sonucu mediicanada tedaviden vazgeçtik maalesef...tekrardan ilk düşündüğümüz hastane yani bahçelievler medical parkta karar kıldık...(tabi eşimin isteğiyle benim aklım hala medicanada kaldı ne yalan sölüyüm.)..naaptıysam eşimi ikna edemedim...bende belkide hayırlısı böyledir diyorum...karar değişikliğimizi burdan sanada sölemek istedim canım...fundacım senin yer konusunda netleştimi kafanda bişiler?
canım neden değiştirdiğimizi inan bende bilmiyorum...eşim ameliyatını yapıcak dr.a ısınmamış..tek sebep bu..ben hiç istemedim medicanayı bırakmayı...hatta çokta tartıştık bu yüzden...sadece eşimin inatçılığı ...adam çok suratsızmış,yok sorularını geçiştirmeya çalışıyomuş falan filan...sanki adam sürekli karşısında oynayıp gülecekti..
mrh.fundacım ....nasılsın? canım biz eşimin karar değişikliği sonucu mediicanada tedaviden vazgeçtik maalesef...tekrardan ilk düşündüğümüz hastane yani bahçelievler medical parkta karar kıldık...(tabi eşimin isteğiyle benim aklım hala medicanada kaldı ne yalan sölüyüm.)..naaptıysam eşimi ikna edemedim...bende belkide hayırlısı böyledir diyorum...karar değişikliğimizi burdan sanada sölemek istedim canım...fundacım senin yer konusunda netleştimi kafanda bişiler?
evet başladık canım...2 gün önce genel test yapıldı... 1 ay sonra testimizin sonucunu alır almaz başlıyoruz kısmetse...inşallah iyi ve doğru yerdeyizdir...fundacım sırf eşim istedi diye bu hastaneyi seçtik ama ben hiç rahat değilim...yöntemleride diğer merkezlerden çok çok farklı....
sizin içinde hayırlısı olsun arkadaşım hemen karar vermeyin bencede ...kafanızda soru işaereti kalmasın...,ikinizinde içinin sindiği yer olsun...
evet başladık canım...2 gün önce genel test yapıldı... 1 ay sonra testimizin sonucunu alır almaz başlıyoruz kısmetse...inşallah iyi ve doğru yerdeyizdir...fundacım sırf eşim istedi diye bu hastaneyi seçtik ama ben hiç rahat değilim...yöntemleride diğer merkezlerden çok çok farklı....
sizin içinde hayırlısı olsun arkadaşım hemen karar vermeyin bencede ...kafanızda soru işaereti kalmasın...,ikinizinde içinin sindiği yer olsun...
çok haklısın canım tedavin hayırlı olsun canım bende budün suha beyi izledim derya baykaldaydı yine oraya gitmek istedim görünce hepimiz için haayırlısı olur inşallah
ah canım yaaa bende izledim...keşke izlemesemiydim ne.....daha çok üzüldüm ...süha bey hem çok iyi bir hekim,hem de insanın ruh halinden çok iyi anlıyo tıpkı pskolog gibi.......o gün muayene ve ameliyat için gün almaya için gittiğimizde ürolog zafer bey biraz daha ilgli daha güler yüzlü olsaydı,( galiba biraz yorgun ve yoğundu sanırım ogün şansımızdan canım) eşim kesin okeylerdi.....tekrardan süha beylede konuşmadı o gün eşim...aslında konuşsaydı oda sıcak bakardı eminim...ama inat işte adam napiim..fundacım hiç bana burası doğru yer gibi gelmiyo ya nedense offf.....çünkü bu yok halimzle bi yığın para dökücez hiç olmazsa benimde ısındığım biyer olsaydıda olmasada çok üzülmezdim.....neyse canım ya başını ağrıttım,kimsenin beni bu konuda durumumu anlıcağını düşünmediğim için paylaştım seninle canım benim
slm ben de hayırlısıyla gecen hafta basladımm memorıal da sımdılık hersey ıyı doktorum dan da cok memnunun nur hanımm bakalım sonuc ne olacak dua edınnn