tüp bebek tedavisinde dr ve merkezleri paylaşalım

canım çok teşekkürler güzel arkadaşım umut düşünüyorum ama tam kararımı henüz vermedim tahmin edersinki bakalım şimdilik fikir alıyorum inşallah önce sende güzel haberleri alacagız sonrada sırayla hepimiz kavuşacagız inşallah

bende umut tüp bebekte Ulun Beyi seçtim sonuçumu daha yeni aldım negatif sonuçlandı.bu merkezdeki hemşireler olsun (özellikle) Neslihan hanım olsun çok cana yakınlar ve yardımcı oluyorlar ama Ulun bey okadar yoğunki doğru düzgün tedavi zamanında konuşamadık bile beni alttan muayene edip ben giyinirken yerinde olmuyodu hemen hemşirelere yönlendiriliyosun zaten herşeyi onlar anlatıyo sana.Eşimde bu konuda ikinci denemede burayı seçme taraftarı değil ilk görüşmemizde güzelce konuştuk daha sonrasında doktoru doğru dürüst göremedik diyor birazda haklı açıkçası..ınsan ilgi bekliyo ama doktor devamlı aceleci bir tavır sergiliyor..

çok teşekkürler canım ilgi görmek istemek tabiki hakkın ama işinin ehli olması dahada önemli değilmi

benimde bugün saat 3 de transferim olacak Allahın izniyle umut tüp bebek merkezi ve süleyman bey inş. hakkımızda hayırlısı olur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

çok teşekkürler canım ilgi görmek istemek tabiki hakkın ama işinin ehli olması dahada önemli değilmi

hem işinin ehli hemde ilgi kardeşim.........ikiside olmalı.......o kadar para alırken iyi.........yıkılan umutlarda cabası.........olmadıgında dönere git demeler.......
ben kesinlikle herşeyiyle mükemmel (paragözlülük hariç)memorıal diyorum.

ben ankaradayım senın ıcın pek uygun dııl oyuzden.ama anlatmak ıstedım.ben anatolıa da hakan yaralının hastasıyım.cok sukur suan da hamıleyım.ben de hakan beyın yuzunu bı ılk muayene bıde transfer ve sonrasında gordum takıplerı baska bı doktor yaptı.ama doktoruma karsı aman benle ılgılenmedı söle olmadı böle olmadı dıye dusunmedım.cunku gercekten cok yogun hem klınık hem de hacettepede ana bılımdalı baskanı böle olması da normal.benım tutmasaydı yıne ona gıderdım.benım ıcın önemli olan bılgısı ve tecrubesı zaten herhangı bı sorun varsa merkezler gayet ıyı ılgılenıo.onun dısında paragözler falan bunlar pek hos ıthamlar dııl zaten ortalama bı fıyat var pıyasada bu ınsanlar senın evlat sahıbı olabılmen ıcın cabalıo.önce allahın ıznı sonra doktorumun sayesınde suan bı ruyadayım bunları yazmak ıstedım.kolay gelsın sana tedavın hayırlı olsun ıns

kızlar umarım herşey gönlünüzce olur bu aşamalrdan bende çok geçtim 3 kez denedik . ilki ist. medical par 2. hacettepe 3. gürgan klinik
gürgandaki tedaviden sonra hamile kaldım . şuan 11 aylık üçüz bebeklerim var . allah herkesin gönlüne göre versin sizlerinde yardımcısı olsun

slm arkadaslar ben songul ben 2kes tüp bebek denemesi yaptım. ama yumurtalarım döllenmedi şimdi 3cü deneme için hastane araştırıyorum çok kararsız kaldım anatolıa denemiştim ankara gazi hastanesinde ikiz doktorlar varmış adları ahmet mehmet erdem bu konuda bilgisi olan varmı kafam karmakarışık nereye gitsem kararsız kaldım özel hastanelre para sacmaya devammı edsem yoksa devlet hastanesi gaziyemi gitsem bilmiyorum ALLAH herkesin yardımcısı olsun..

merhaba arkadaşlar bende ilk denememi ant.tüp bebek merk. yaptırmıştım tabi sonuç negatifti.şimdi kendimi toparladım temmuzda tekrar denicem bu defada istanbul american hospital düşünüyorum inş. hepimiz için hayırlısı olur

mrb bende bahcecı klınıgı suleyman tosun dr um umut tup bebekle bırlıkte calıstıkları ıcın bugun transferım orda oldu

Funda canım nerde yapırırsan yaptır tedavin hayırlı uğurlu olsun canım.
Kızlar Bahçeci kliniğiyle Umut tüp bebek zaten aynı ekip.yani doktorları aynı.Benim tedavimi bahçeciden Halit doktorum yaptı.Opu nu Esra hanım transferi de Ulun bey.Her 3 bu işte 1 numara..Her 3 de hem bahçecinin hem de umutun doktorları..
Ha bir de Alman hastanesinde artık tüp bebek uygulanmıyor..Yani Bahçeci ekibi çalışıyordu onlarla ama ayrıldılar Almandan..

kesinlikle UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ SÜLEYMAN TOSUN arkadaşlar önerim ilk denememde hamileyımmmmmmm.

maşallah arkadaşım bizler umut oldun bebişlerin öp annesi bizler içinde duva et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…