canımm arkadaşımmmm bendeee merkezz sölimmiii sanaaaa:))))))
bende kesinlikle ulun beyyy vee umut derimmm...ama daha sonucumu almadımm biliyorsunn sonuçç olumsuzdaa olsaaa orda tekrar denerimmm.....
hakkındaa hayırlısı olsunn arkadaşımmm......kesinlikle umutla görüş derimm...bahçecide ve almandaa rapor geçmiyorrr...bahçeci almandan tamamiyle ayrılmışşş..alman yeni ekibi kurmuşş...haberin olsunn canımmm.....ben umutdaa tüp denedimm fakatt bahçecinin dr.larıı yumurtalarımı topladıı transferimidee bahçecidenn bi dr.yaptııı.....
neyseee uzatmıyımmm daha fazlaaaa..tekrar hayırlı olsunn..tedavine başladaaa bende senin için heyecanlanıyımm yaaaaaaaaaaaaaa:))))))))
hepinize IVI tüp bebek merkezini tavsiye ediyorum mecidiyeköy de. gerçekten çok memnun kaldım. allahım herkesin yardımcısı olsun rabbim...
çok teşekkürler canım ilgi görmek istemek tabiki hakkın ama işinin ehli olması dahada önemli değilmi
aramıza hoşgeldin canım sende bendensin kararsızlardan demekki inşallah mutlu sona ulşırız canım
sakura senin problemin neydi?
benimde bugün saat 3 de transferim olacak allahın izniyle umut tüp bebek merkezi ve süleyman bey inş. Hakkımızda hayırlısı olur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar umarım herşey gönlünüzce olur bu aşamalrdan bende çok geçtim 3 kez denedik . ilki ist. medical par 2. hacettepe 3. gürgan klinik
gürgandaki tedaviden sonra hamile kaldım . şuan 11 aylık üçüz bebeklerim var . allah herkesin gönlüne göre versin sizlerinde yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?