tüp bebek tedavisinde dr ve merkezleri paylaşalım

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım umut konusunda baya bir eglim kazandım açıkçası bakalım bir ön görüşme yapacagım ve ona göre karar verecegim inşallah rabbim kisenin kucagın boş bırakmasın inşallah herkez yavrusuna kavuşur

ya arkadaşlar banada yardım edin tesede hangi merkez daha iyi acaba bizde ikinciyi deneyecegiz ve ben çok korkuyorum.birincide gelişmemmiş spermatidler bulunmuştu

Canım hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Bende ankaradayım. 4. kez başlayacağız ama merkez konusunda çok kararsızım hacettepeyemi yoksa gürkan klinik mi anatolia mı off Allahım ne zor. daha önce 2 kez etlik ssk da sonra mayada 3. ye başladım bazı durumlardan genartta 3. ye başladım ve negatif sonuçlar aldım. Gürkan kliniğe çok sıcak bakıyorum. Bana biraz bilgi verebilirmisin. Timur Bey mi takip etti nasıl bir merkez sizin sorununuz neydi. Bizde bende tubal faktör var tüpüm tıkalı bana bilgi verirsen memnun olrum tria.
Allah üçüzlerinin yardımcısı olsun canım tamamına erdirsin. Allah bizleri bu sevgiden mahrum bırakmasın

tria yanlış anladım galiba kusura bakma sen çoktan doğum yapmışsın galiba. Allah bebeklerine uzun ve hayırlı ömür versin tatlım. Allah analı babalı büyütsün

canım inşallah yeni tedavinde anne olmayı rabbim nasip eder benim ankara hakkında bilgim yok canım rabbim yavruna bu sefer kavuşmayı nasip eder inşallah

merhaba arkadaşlar...ben yeniyim burada..bizde m.tese yaptırıcaz .eşim azosperm..3 yıldır tüm değerler hep sıfır....gittiğimiz tüm drların hepsi direk tüp bebek diyor..önceleri medical park ta düşünüyoduk..hatta yarında randevumuz vardı ama iptal ettik..çünkü bi arkadaşımın önerisiyle b.evler medicanaya gittim bugün..o kadar hastane ve dr gördüm inanın hiç biri bu kadar içime sinmedi...dr lar ,süha bey ve ekibi çok tecrübeli,güleryüzlü...yani bence hepsi on numara...orada tüp bebek yaptıran ve tese olan biçok hastayla da konuştum..irandan bile gelen vardı zafer beyin yanına ..sanırım 1 hafta içinde bizde üroloji dr.zafer beyden gün alıp m.tese ameliyatına başlıcaz...eğer isterseniz aşamalarımızı burdan anlatırım size arkadaşlar..ayrıca funda arkadaşıma çok teşekkür ederim..çok önemli topik açmış burdan hepimize faydası olacaktır.....sevgiler...

Merhabalar,
Ben ilk denememdi,memorialda oldum(Hale hnda),transferimin 4.günündeyim daha sonucu bilmiyorum ama :),
Kesinlikle tavsiye ederim,herşey okadar düzenli ve netki,kafamda hiçbir soru işareti olmadı
Fundacım tedavin hayırlı olsun şimdiden..

fundacım kaan hoca yapıyor ama kararsızız eşim daha önce gürgan clinicte olmuştu tüpbebek için süper bi yer ama tesede okadar iyilermiydi bilmiyorum kaan hocada tesede iyi beli ama merkezde tüp bebekte iyimi bilmiyorum kafam karışık...

arkadaşım ben gürganda daha önce tedavi gördüm ve timur hocaya güveniyorum.bizim erkek faktörü oldugundan sonuç olumsuz oldu ama inşallah sizin yüzünüz güler

canım ben sana sayfaya yazdıgın için teşekkür ederim bende 1.denememi süha bey ile yaptım gerçekten çok güler yüzlü bir dr insanı rahatlatan bir tavrı var gerek hemşireler olsun hepsi çok pozitif ben 2.de suha beyle düşünüyordum ancak eşim başka bir yerede denemek istiyor bende bu sebebten başka bir merkez araştırıyorum benim negetifti inşallaha seninki pozitif olur arkadaşım

arkadaşlar her nerede yaptıracaksanız rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin. istanbul dakiler için IVI tüp bebek merkezini şiddetle tavsiye ediyorum....allahım herkesin evini çocuk sesleriyle şenlendirsin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…