tüp bebek tedavisinde dr ve merkezleri paylaşalım

allah analı babalı saglıklı sıhahtli büyüütmeyi nasip etin arkadaşım rabbim inşallah bizede bu duyguyu tatmayı nasip eder . sakıncası yok sa bir sorum olacak ilk denemenizdemi tutu ve sorununuz nedi

çok teşekkürler canım,Rabbim sizlere de sağlıkla yavrularınıza kavuşmak nasip etsin inşallahh.
sorunumuz pko ve kısmı sperm kalitesi bozukluğu ve yavaşlığı vardı canım..

ayrıntıları okumak istersen hikayemiz var burda :).
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-gebelik-cogul-gebelikler/321886-halem-sarem-bizimle.html

Son düzenleme:

ah bu güzel hikayeyi ve bu güzel resimleri nasıl unuta bilirim diger sayfama göndermiştin ve okurken gözyaşlarım tutamamıştım ve inan bana çok umut oldun hele o resimlerin ve melekleri muhteşem rabbim mutlulugunuz daim etsin ve meleklerin benim içinde öp kokla

umut tüp bebek merkezi ve ulun bey derim arkadaşlar ben çok memnun kaldım şuan sonuç bekliyorum 2 yumurta toplandı ikiside transfer edildi

Eşimde azosperm görüldü, kendisi araştırdı bu konudaki uzmanın Alman Hastanesi'nde Tansel Bey olduğunu öğrendi, ameliyat ile sperm bulundu, daha sonra kendisi benim tedavim için bizi Halit Bey'e yönlendirdi. Halit Fırat Erden. Hatta 2 doktor ismi daha söyledi ama ben Halit Bey'i öneririm size dedi. Fakat şu an Alman'dan tamamen tüp bebek taşındı Bahçeli Kliniği'nde sürekli kendileri. Kesinlikle tavsiye ederim, gerek Emine Hemşire gerekse kendisi çok yakınen ilgileniyorlar.

Bugün çok mutluyum daha öncede tavsiye etmiştim ama dayanamayacağım tekrar yazacam kesinlikle UMUT TÜP BEBEK MERKEZııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Eşimden dolayı sizin kesinlikle çocuğunuz olmaz denmişti ama bugün yapılan tse işleminden sperm çıktı çok ama çok mutluyum

mrb, dr kim süleyman bey mi bende çok kararsızım samsundan gidicem sürekli araştırıyorum.:bbo:

meldayel arkadaşım adınıza çok sevindim azospermliler topiğinde sizi hiç görmedim biraz anlatırmısnız daha önce eşiniz tese olmuşmuydu bide hehangi bir tedavi eşiniz görmüşmüydü

kızlar bende bahcecıye suleyman beye gıdıyordum tam gıttıgım donemde umut tup bebege gectı ama yumos takıbımı halıt beyle alı bey yaptı suleyman bey transferımı yaptı umutta bugun hamıle oldugumu ogrendım

meldayel gözün aydın arkadaşım inşallah hamile habirinide sevinçle kutlarız

hayırlı olsun bende cumartesi günü süleyman beyden randevu aldım

Merhaba ben de geçen hafta Umut Tüp Bebekte embriyo dondurdum,doktorum Süleyman Bey'di...çok memnun kaldım...kesinlikle çok güvenilir bir klinik olduğunu düşünüyorum...

Ben embriyo dondurdum çünkü son evre çikolata kistinden laparaskopi olmuştum,1-2 yıl çocuk düşünmüyorum ama bu sırada kistlerin tekrarlamasından korktum o yüzden dondurttum...normalde tüp bebek yaptıran herkesin 3 tane yumurtasını transfer edip artanları boşa gitmesin diye donduruyorlar diye biliyorum...1. de tutmazsa diğer transferlerde onları kullanıyorlar ya da 2. çocuk isterlerse o zaman bu dondurulmuşlar kullanılıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…