Bende kesinlikle umut tüp bebek merkezi ve dr süleyman bey derim şuan tedavi aşamasındayım ama şuana kadar herşeyden çok memnun kaldım
slm fundacım...sende medicanadan memnun kalmışsın peki neden 2.sini tekrar orda yaptırmıyosun..ilk denemen olmadı diye 2.de olmucak diye bişi yokki canım...ama sanırım eşin bu yüzden sıcak bakmıyo oraya...neyse canım yinede karar sizin tabiki.. sana bişi sorcam funda eşin m.tese oldumu? medicanada zafer bey de mi oldu...ve şuan ki durumunuz nedir?biliyorum çok soru sordum lütfen kusura bakma:)
arkadaşım tedavin hayılı olsun inşallah güzel haberalmak nasip olur
çok çok teşekkür edrim fundacım cevapların için.....beni 2 -3 gecedir uyku tutmuyoda...bu saatte girdim.. m.tese olmamanız daha iyi çünkü en azından spermlerde çok azda olsa kullanılabilir olanlar varmış... ben hastaneye gittiğim gün muş tan gelen bi çift vardı..sadece 1 canlı spermle 6 aylık hamileydi ..beni çok etkiledi bu durum..hatta hastane konusunda net karar vermeme sebep oldu. ...bizde eşimle salı günü muayeneye gidicez. artık dr en yakın hangi güne randevu verirse o zaman m.tese ameliyatına geçiçez canım...Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.......burdaki tüm bebek hasreti çekenlerin yüzünü güldürsün....
arkadaşım mikroyu nerde yaptırdın tedavini nerde oldun sakıncası yoksa yazarmısın
mrb bende bahcecı klınıgı suleyman tosun dr um umut tup bebekle bırlıkte calıstıkları ıcın bugun transferım orda oldu
hakkında hayırlısı olur inşallah canım.inşallah sonunda mutlu haberi bize verirsin .
inş. cnm sağol bugün transferin 4. günü vakit çok zor geçiyo yani beklemek çok zor oluyo hakıımızda hayırlısı.
evet kullandık canım..önceleri keçi boynuzu pekmezini sabah akşam yiyiyodu..aşağı yukarı 3 kavanozu bitirdik..yanınada fındık,badem cevizde yiyodu..hatta aktarlardan bisürü karışımlarda aldık eşim hergün yedi bunları 95 kilodan 110 kiloya ya çıktı...sigarayı bile bıraktı adam spermlere etkisi oluyo diye.. ama hiç fayda etmedi..daha sonra kürlere geçtik günde 2 bardak k.boynuzu suyu nuda içirdim ama sonuç yine hep sıfır dı tatlım...
inş arkadaşım hakkında hayırlısı beklemek gerçekten çok zor..sürekli kadınlar kulubune girip belirti arıyordum vucudumda ,sakın sende belirti arama hiç belli olmuyo günün gelince kanına baktır.inşallah pozitif olu.bu arada sonrada kese için iki hafta bekliyorsun hep bekleyerek geçiyor yani bu dönem alışmamız gerek..bu duruma allah herkese sabır versinnn.....bende aynı duyguları hissettiğim için paylaşmak istedim seninleeopuyorumnanaktan
mrb. fundacım sağol iyiyim allaha şükür ....ama çok heyacanlıyım salı günü hastanedeyiz kısmetse...gelişmeleri bu topikten aktarırım....... ayrıca güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım....öpüyorum.....
Medikal park göztepe Serdar Koç Bey ile ikiz kızlarıma kavuştum.
şiddetle tavsiye ederim..
Herkesin bebeklerine kavuşmasını diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?