tüp bebek tedavisinde dr ve merkezleri paylaşalım

slm fundacım...sende medicanadan memnun kalmışsın peki neden 2.sini tekrar orda yaptırmıyosun..ilk denemen olmadı diye 2.de olmucak diye bişi yokki canım...ama sanırım eşin bu yüzden sıcak bakmıyo oraya...neyse canım yinede karar sizin tabiki.. sana bişi sorcam funda eşin m.tese oldumu? medicanada zafer bey de mi oldu...ve şuan ki durumunuz nedir?biliyorum çok soru sordum lütfen kusura bakma:)

estafurullah canım ne kusuru biz oligosipermia oldugumuzdan zafer beye gerek kalmadı canım eşim her 3 günde bir spem verdi donduruldu alınan örnekler kulana bilir olanları seçildi canım 5 enbiriyo oldu 4 transfer edildi ama sonuş negatif oldu gerçi suha bey çok umut vadetmemişti kaliteleri yüksek değildi çünkü 4 . yüde benim imzam ile transfer edildi pek umutlu değlim ama hasbel kade dedi 4.için ama kısmet değilmiş ama kesinlikle dr çok memnunum ve dilek hemşireden 2.orda olup olmayacagım evet kesin değil ama negatif olmasında eşim çok etkilendi demerolize olmadık dersem yalan olur tabi suan beklemedeyim karar verince allahın izni ile başlayacagım işte bizde böyle uamarım soruların yanıtlaya bilmişimdir canım inşallah seninki pozitif olur canım unutmadan opu ya suha bey girmiyor diger dr giriyor özellikle belirtirsen belki suha bey girer

çok çok teşekkür edrim fundacım cevapların için.....beni 2 -3 gecedir uyku tutmuyoda...bu saatte girdim.. m.tese olmamanız daha iyi çünkü en azından spermlerde çok azda olsa kullanılabilir olanlar varmış... ben hastaneye gittiğim gün muş tan gelen bi çift vardı..sadece 1 canlı spermle 6 aylık hamileydi ..beni çok etkiledi bu durum..hatta hastane konusunda net karar vermeme sebep oldu. ...bizde eşimle salı günü muayeneye gidicez. artık dr en yakın hangi güne randevu verirse o zaman m.tese ameliyatına geçiçez canım...Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.......burdaki tüm bebek hasreti çekenlerin yüzünü güldürsün....

canım bu sefer ben sana bir soru sormak istiyorum siz kürlerden kullandınızmı keçi boynuzu ve havuç suyu çok işe yarıyormu bizde içiyoruz belkide sizdede işe yarar arkadaşı

umut tüp bebek merkezi opr dr süleyman tosun.ben merkezden çok memnun kaldım.sizede tavsiye ederim.

evet kullandık canım..önceleri keçi boynuzu pekmezini sabah akşam yiyiyodu..aşağı yukarı 3 kavanozu bitirdik..yanınada fındık,badem cevizde yiyodu..hatta aktarlardan bisürü karışımlarda aldık eşim hergün yedi bunları 95 kilodan 110 kiloya ya çıktı...sigarayı bile bıraktı adam spermlere etkisi oluyo diye.. ama hiç fayda etmedi..daha sonra kürlere geçtik günde 2 bardak k.boynuzu suyu nuda içirdim ama sonuç yine hep sıfır dı tatlım...

inş. cnm sağol bugün transferin 4. günü vakit çok zor geçiyo yani beklemek çok zor oluyo hakıımızda hayırlısı.

inş arkadaşım hakkında hayırlısı beklemek gerçekten çok zor..sürekli kadınlar kulubune girip belirti arıyordum vucudumda ,sakın sende belirti arama hiç belli olmuyo günün gelince kanına baktır.inşallah pozitif olu.bu arada sonrada kese için iki hafta bekliyorsun hep bekleyerek geçiyor yani bu dönem alışmamız gerek..bu duruma allah herkese sabır versinnn.....bende aynı duyguları hissettiğim için paylaşmak istedim seninleeopuyorumnanaktan

arkadaşım inşallah rabbim şifa verir ve biran önce evladına kavuşmayı nasipeder sana ve tüm isteyenlere

mrb. fundacım sağol iyiyim allaha şükür ....ama çok heyacanlıyım salı günü hastanedeyiz kısmetse...gelişmeleri bu topikten aktarırım....... ayrıca güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım....öpüyorum.....

çok sağol cnm ya inş. hakkımızda hayırlısı olur ben bu defa kendimi umutlandırmıyorum zaten olumlu yada olumsuz hiç birşey düşünmüyorum çünkü ilk ikisinde kendimi çok umutlandırmıştım çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.o yüzden oluruna bıraktım herşeyi insan alışıyomuş zaten bu defa daha sakinim moralimde daha iyi bugün 6. günüm haftaya cumartesi test yaptırcam hayırlısı bakalım.sen ne durumdasın şuan

Medikal park göztepe Serdar Koç Bey ile ikiz kızlarıma kavuştum.

şiddetle tavsiye ederim..

Herkesin bebeklerine kavuşmasını diliyorum..

güzel arkadaşım inşallah güzel haberlerle dönersin hayırlısile inşallah rabbim yardımcın olsun duvalarım seninle

Medikal park göztepe Serdar Koç Bey ile ikiz kızlarıma kavuştum.

şiddetle tavsiye ederim..

Herkesin bebeklerine kavuşmasını diliyorum..

allah analı babalı saglıklı sıhahtli büyüütmeyi nasip etin arkadaşım rabbim inşallah bizede bu duyguyu tatmayı nasip eder . sakıncası yok sa bir sorum olacak ilk denemenizdemi tutu ve sorununuz nedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…