- 10 Ocak 2010
- 4.484
- 2.130
- 398
bende aynı sorunu yaşadım..bende yumurtlama sorunu var eşimdede sperm sorunu vardı neyse 3yumurta toplandı döllenmeye kondu ama hiçbir kıpraşma olmamış ve tedavim iptal oldu..yarın tekrar nasipse tedaviye başlıcam ama bu sefer ne sorunlar yaşıcam bilemiyorum hangi ilaç benim için uygun olur onuda bilemiyorum....
kızlar size sormak istediğim ilaç değişkliği işe yarıyormu ben hep yumurtam çoğalsın diye pragon iğnesi kullandım ama faydasını göremedim sizde devamlı aynı iğnede sorun yaşıyıpta başka iğne kullanarak faydasını görünüzmü yumurtalarınızın çoğalması için?
hem yumurtlama sorunu yaşıyorum, hem döllenme sorunu yaşıyorum, eşiminde sperm ameliyatla bulundu Allahıma şükür...
ben hastane değişikliği yapan biride değilim şöyle düşünüyorum hep, her uygulamada eksiği hatayı bulucaklar diye ama bulunmadı gitti....
döllenme olmadığı için genetik testler istendi temiz çıktı kanımda pıhtılaşma varmış onun içinde tedavide kan sulandırıcı kullanıcakmışım ama dr. sorun budur diyemeyiz dedi döllenme için yani nedeni anlaşılamadı henüz(
kızlar bilgilerinizi paylaşın lütfen arada yaşadıklarımızı yazalım bir okuyana elbet faydası olur yaşadıklarımız....
Pihtilasma bendede var kan sulandirici kullandım galiba çok kisidede çıkıyor pihtilasma