Tüp bebek tedavisinde enbriyosu gelişmeyen var mı?

genelde rezevr sıkıntıı olanlarda kalite düşüklüğüde sık rastlanıyomuş doktorum bana öyle demişti benim 1. denememdi sadece klomwen kullandım yumurta takibine gittim sonra belli olgunluğa gelince çatlaması için iğne sanırıom onu yaptılar yumurtalarım toplandı 2 taneydi biri boş çıktı diğeride 2. kaliteydi 2. gün embriyosu nolarak kondu 3. güne beklemediler bozulur ana rahmine nekadar erken girerse okadar tutması iyi olur dediler ve nitekim tuttu transferden sonra clexan coraspirin crinone jel folbiolun dışında ilaç kullanmadım

Nekadar sanslisin peki belirtilerin oldumu.

genelde rezevr sıkıntıı olanlarda kalite düşüklüğüde sık rastlanıyomuş doktorum bana öyle demişti benim 1. denememdi sadece klomwen kullandım yumurta takibine gittim sonra belli olgunluğa gelince çatlaması için iğne sanırıom onu yaptılar yumurtalarım toplandı 2 taneydi biri boş çıktı diğeride 2. kaliteydi 2. gün embriyosu nolarak kondu 3. güne beklemediler bozulur ana rahmine nekadar erken girerse okadar tutması iyi olur dediler ve nitekim tuttu transferden sonra clexan coraspirin crinone jel folbiolun dışında ilaç kullanmadım

Banada diğer drlar aynı şeyi dedi aslında hata ettiler 5. Gunü beklemekle sonuçta doğal ortamı rahimi embriyonun drmekki kısmet degildi suanda neyapabilirim bilmiyorum acaba doğal mı denesem senin gibi bilemiyorum biram önce karar vermem lazım zamanda geçiyor... Cnm Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah saglikla gelsin bebeğin inşallah...

Banada diğer drlar aynı şeyi dedi aslında hata ettiler 5. Gunü beklemekle sonuçta doğal ortamı rahimi embriyonun drmekki kısmet degildi suanda neyapabilirim bilmiyorum acaba doğal mı denesem senin gibi bilemiyorum biram önce karar vermem lazım zamanda geçiyor... Cnm Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah saglikla gelsin bebeğin inşallah...

sağol canım inş. darısı sana ve isteyen herkse

canım öncelikle allah yardımcın olsun .senin yumurta rezervindemi sorun var yoksa başka sıkıntılarmı bunu soruyorum çünkü benim yumurta rezervim çok düşüktü ve doktorum ilaçlı tüp bebek yerine ilaçsız tüp bebek yapalım ilaçlar yumurta kalitesini düşürüyo dedi onu dinledim sadece klomen kullandım 3 gün 3 yumurtam vardı biri gelişmedi 2 tansei alındı biri boş çıktı bir taneside 2. kalite yumurta ve 2. gün embriyosu olarak transfer edildi ve tuttu demek istediğim böyle bir yöntemde var tabi herkse göre uygun değildir bilemem doktor karar verirv buna benim hiç umudum yoktu ama kendi doğal yumurtamla hamile kaldım allaha şükür inş. sende meleğine bran önce kavuşursun

edirne çok merak ettim nerde tedavi görmüştün???

Arkadaslar bu yumurta kalitesine iyi gelen bir ilaç var mı bildiginiz Yada vitamin tüp oncesi kullanmak istiyorum

negatif.......anne olmak bana uzaklasiyo artik 8inci denememde olmadi...

Cnm yılmak yok lütfen üzülme tekrar başlamadan önce iyi araştır benim bu sayfayı açma sebebimde bu aslında ne yapabiliriz tup oncesi mesela biz karı koca sigarayı bıraktık suan belki beslenme alışkanlığımızı değiştirmeliyiz lütfen umutsuz olma yola devam...

ELifharun özelden Msj yazacaktım Msj hakkım dolmamış. Cnm bahcecide Murat berksoy diye beslenme uzmanı Dr var onunla bı görüş istersen bu Dr önce tedavi uyguluyor daha sonra hazırsın dediğinde tüpe başlıyorsun uzun süre denemeleri negatif olan kisilerde olumlu sonuc alınmış özellikle embriyo gelişimleri sorunlu olanlarda... Cnm bence yeni bir tedavi oncesi mutlaka çok iyi araştır biraz kendine zaman ver..

negatif.......anne olmak bana uzaklasiyo artik 8inci denememde olmadi...

cnm sakın uzlme herseyde bır hayır vardır mutlaka önemli olan guclü olmak ve inanmak umarım rabbim fazla bekletmez bizleri.

Arkadaslar bu yumurta kalitesine iyi gelen bir ilaç var mı bildiginiz Yada vitamin tüp oncesi kullanmak istiyorum[/QU

bunu bende cok merak ediyorum umarım yazan birileri olur... ben kendi adıma sıgarayı bıraktım mesela nebiliyim daha saglıklı beslenmeye dikkat ediyorum meyve yemeye calışıyorum eskiden pek yemezdım aslında seninde ilk tüp denemen olmuş yani yumurta direk kalitesiz diye bişey olamaz sonucta birsürü yumurta olmuş belki sadece o ay öyle oldu yada labaratuarda bi sorun bilemeyiz 2. kez denemeden hiçbirşey belli olmaz umutsuz olmamak lazım umarım rabbim yuzumuzu güldürür..

Arkadaslar bu yumurta kalitesine iyi gelen bir ilaç var mı bildiginiz Yada vitamin tüp oncesi kullanmak istiyorum[/QU

bunu bende cok merak ediyorum umarım yazan birileri olur... ben kendi adıma sıgarayı bıraktım mesela nebiliyim daha saglıklı beslenmeye dikkat ediyorum meyve yemeye calışıyorum eskiden pek yemezdım aslında seninde ilk tüp denemen olmuş yani yumurta direk kalitesiz diye bişey olamaz sonucta birsürü yumurta olmuş belki sadece o ay öyle oldu yada labaratuarda bi sorun bilemeyiz 2. kez denemeden hiçbirşey belli olmaz umutsuz olmamak lazım umarım rabbim yuzumuzu güldürür..

İnşallah dediğin gibidir seninde yumurta sayın iyi bakaliim diğer denememizde görcez umarım bizim için hayırlı olur

Love27 sizin sorun neydi? Ben tek ornek seni görebildim beni durumumda olan yani yumurta sayısı iyi olupta embriyo gelişmeme durumunu belkide çok az kisinin basına geliyo yazan fazla kiside olmadı aslında tecrubelere ihtiyacımız var

merhaba.gecen aralık ayında ılaclara gec yanıt versede 4tane yumurtam dollendi ve dondurldu..esimde bir sorun yok.benim yumurta rezervim az.yani aslında lh ve fsh normal ama amh 0,3 yani cok dusuk.neyse dondurulan emriolarimi 2 ayri seferde transfer ettiler fakat tutunmadılar.genetik test yaptırdık sonuc normal cıktı.bizde eylulde 2.tup bebek tedavisine basladik.genetıkte birsorun cıkmama rahatlıgıyla.ilk tedavimde 2ayri ilac kullanilmisti.ilki gonalf ise yaramadigi icin bikac gun bekleyip merional ile devam etmistik.osefer merional e tepki vermistim diye bu tedaviye onunla basladik ve yumurtalar ilaca daha erken yanit verdi.pazar gunu 6tane toplandı ve sonuc iyi giderse ayni ay transfer yapilacakti.ama doktorum bugun arayip embriolarin anormal hizli bolunme gerceklestirdini ve tedavinin sonlandigini soyledi.kromozomlar ilgili birsey olabilirmis.sok oldum ve ne yapacagımi bilmiyorum.yani genetikte birsey cikmayipta nasil dollenme anormal olbiliyor.yarin doktorumla yuzyuze gorusmeye gidicez.sizce bu normalmidir.yada bundan sonra devam edersem ayni sorunla karsilasirmiyim?cevabınızı bekliyorum

merhaba.gecen aralık ayında ılaclara gec yanıt versede 4tane yumurtam dollendi ve dondurldu..esimde bir sorun yok.benim yumurta rezervim az.yani aslında lh ve fsh normal ama amh 0,3 yani cok dusuk.neyse dondurulan emriolarimi 2 ayri seferde transfer ettiler fakat tutunmadılar.genetik test yaptırdık sonuc normal cıktı.bizde eylulde 2.tup bebek tedavisine basladik.genetıkte birsorun cıkmama rahatlıgıyla.ilk tedavimde 2ayri ilac kullanilmisti.ilki gonalf ise yaramadigi icin bikac gun bekleyip merional ile devam etmistik.osefer merional e tepki vermistim diye bu tedaviye onunla basladik ve yumurtalar ilaca daha erken yanit verdi.pazar gunu 6tane toplandı ve sonuc iyi giderse ayni ay transfer yapilacakti.ama doktorum bugun arayip embriolarin anormal hizli bolunme gerceklestirdini ve tedavinin sonlandigini soyledi.kromozomlar ilgili birsey olabilirmis.sok oldum ve ne yapacagımi bilmiyorum.yani genetikte birsey cikmayipta nasil dollenme anormal olbiliyor.yarin doktorumla yuzyuze gorusmeye gidicez.sizce bu normalmidir.yada bundan sonra devam edersem ayni sorunla karsilasirmiyim?cevabınızı bekliyorum

Cnm İnan bende formu benzer durumda olanlardan bilgi almak için actım genel olarak anladığım yumurtaların ay ay değiştiği, embriyoların gelişmesinde laboratuarın çok çok önemli olduğunu anladım ve kisilerde kalitesiz yumurtanın kas göz rengi gibi genetik bir özellik olduğunu öğrendim umarım bu grupta degilizdir sadece sadece bu aya böyle denk gelmiştir bence umutsuz olma yeni tedavi oncesi mutlaka iyi araştır Allah yardımcımız olsun

Back
X