Tüp Bebek Tedavisinde Hangi Takviye Edici İlaçlar Aldınız?

EfervesaN

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
2.918
1.354
398
MERHABA ARKADAŞLAR,
yumurtalık rezervimde ciddi azalma olduğu için tüp bebek yaptırmaya karar verdik ..

bu ay gonal f 375 ile başladım tedaviye,
3 adet yumurtam gelişti 1 zaten toplandığında sağlıksızmış 1 tanesi döllenmedi sadece 1 tane kaldı onuda 2. günde dordurduk ..
şimdi bir tur daha ilaç kullanıcam bakalım yumurtam nasıl olacak

şimdi sizleere sormak istediğim
tedavi esnasında kullandığınız özel vitamin destekleri oldu mu ?

MULTİVİTAMİN
OMEGA
CO Q10

GİBİ GİBİ
kullandığınız takviye ilaçları varsa isimleriyle paylaşırmısınız?
her doktor bunları vermiyor kimisi zaten maddi olarak zorlanan aileyi iyice zorlamak istemiyor
kimisi etkisi kanıtlanmadığı için zan altında kalmak istemiyor

sizler kullandığınız destek ürünlerini yazarsanız çok sevinirim

belki bir şekilde daha sağlıklı yumurta gelişimini desteklemiş oluruz...

Yokmu aranizda kullandigi vitamibleri yazip baskalarina fayda sağlamak isteyen ????

canim merhaba ben ve esimde ilk tup tedavisinde kullandık.ve hala kullanmaya devam ediyoruz.yunus sayısına takılma kaliteli olsun yeter bence benim ilk tedavide 20 yumurta toplandi bir tane bile kaliteli cikmadi iptal oldu 2.birkaç gün sonra başlayacağız inşallah 1agustostan beri kullanıyoruz vitamin takviyesinin gerçekten maddi olarak belimizi büktü ben omega koenzim,miyositol previt, previt positive, devit ampul,ace selenyum,bide dil alti esimde farklı ve bir okadar çok kullanıyor.2aydir hemen hemen 2000 tl kadar kullandık İNŞALLAH şifa olurda bu sefer kaliteli embiriyolarim olsun ))tedavi başlamadan önce keşke incir kurü yapsaydin.inşallah bol kaliteli yumuslarin çıkar.

Canim bu takviyelerin markasi nedir ...
Ben efa s 1200 omega 3 alicam
Puritans pride co Q10
Birde centrum diye bir multivitamin buldum ama emin degilim
Hepsi de pahali seyler

Allah senin de yardimcin olsun eminim cok uzulmussundur
Ben 3 yum dan en az 2 kalir demistim 1 kalinca hafif bir uzuldum ama sukrum sonsuz rabbimden gelen bas ustune
Allah selamete cikarsin

hiç beklemediğimiz bişey olmadığı için şokolduk resmen yyıkıldık.toplanan yumurta larda hepsi doluydu nedense kötü kalite çıktılar.canim marka üzerinde yazmıyor.doktorum yazdı bizde aldık.mesala omega koenzim yani balık yağı o çok onemli hucre yeniliciymis yumurta sayısına ve kalitesine iyi geliyormuş.off bakalim artık neler olacak.çok stresliyim.Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah

Ben bir sonra ki opu ma kadar asagida yazdıklarımı kullanacagim nasipse.
Siparislerini verdim bugun yarin ulasir.

Markalarıyla yaziyorum

Efa s 1200 omega 3
Udo's choice probiyotik
Puritans pride co enzim Q10
Puritans pride deha (doktorum yilbasindan beri kullanidiriyor)
Inofolic combi
Folbiol

Sizlerde kullandiginiz takviyeler varsa lutfen paylasirmisiniz

merhaba ben henüz tedaviye baslamadim zamanimda belli degil ama takviyelere basladim. inofolic combi, koenzim q10 omega 3, deha ve epa orani en yüksek olanlardan birini sectim omega 3ü ayriyeten bunlari almiyorum. insalalh güzel sonuclnir tedavin

insaşllah tedavin hayırlı olur canım
sen hangi markaları tercih ettin acaba

insaşllah tedavin hayırlı olur canım
sen hangi markaları tercih ettin acaba
ben omega 3de zade vital premium pregnancy aldim koenzim q10ide ilac kutusuna bosalttim sisesi cok büyük olunca eczaneden aldim ama marka hatirlamiyorum bilindik bi sey degil bitsin solgar falan bakacagim canim hayirlisi artik

ben omega 3, B12 benexol, d vitamini ve elevit kullanıorum mayıs ayından itibaren, temmuzda yumurta toplandı, 13 eylülde transfer gerçekleşti, pozitif sonucu aldıktan sonra d vitamini ve benexol b12 yi kullanmayı bıraktım,

Merhaba Arkadaşım,

bende 3 senelik evliyim amh değerim düşük 1,15 benim doktorumda miyositol positive ve matofin verdi matofin şuan piyasada olmadığı için eczanem glifor verdi bunları kullaıcam 2 ay olmazsa bizde tedaviye başlıcaz. bu ilaçları daha önce kullanmışsın sanırım faydasını gördün mü ? kullanan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum ayrıca takfiye olarak arısütü polen aldım bal ile karıştırıp kullanmaya başlıcam hayıt tohumu aldım aktardan burada çok okumuştum inş faydası olur aslan pençesi ve benzeri otların karışımı olan bir çaya karıştırıp içeceğim. bir kullanayım faydası olursa hemen sizlere de yazacağım :)

ALYALAL Canım ise yarayip veya yaramadigini bilemiyorum cunku daha yeni igne kullanma safhasindayiz.nediyim inşallah sifa olmustur.

d vitamini ne şekilde kullandın ?
bende bu hafta başında 1 tüp kırıp içtim
benexol günde 1 dimi

Tatlım öncelikle sizde sorun neydi? Yaş ilerimi ve fsh yüksek mi?

@aysem147r @hsevda arkadaslar yaşlarınız kaç acaba merak ettim ,
yumurta rezervimiz az dediniz ileri bir yaşmı

Arkadaslar bende bioastin ve spirulina kullandim 2 aya yakin .bunlar eczanelerde bulunmuyor.internetten siparis vermistik.
Bunlari kullnadiktan sonra tedaviye basladik 3 tane yumurta olusmustu biz cok kararsiz kaldik sayi olarak cok azdi .doktorumuz karari bize birakti.tedaviyi yarida birakmakda istemedik.Allaha sigindim bundada vardir bi hayir dedik ve toplattik yumurtalari ucude dolu ve kaliteli cikti.ucude dollendi.onceki tedavimde 9 tane yumurtadan 3 tane dollenmisti.bunda 3 yumurtada 3 dollenme oldu.
2 embriyoyu transfer ettiler tuttu pozitifi gorduk fakat kimyasalmis malesef.simdi 1 tane embriyom var dondurulmus bu adette transfere girecem.
Hepimizin Allah yardimcisi olsun .

Tatlım öncelikle sizde sorun neydi? Yaş ilerimi ve fsh yüksek mi?

bende en önemli sorun rezerv azlığı fsh 0,65
birde çikolata kistim var sol over de 3 cm ve 1,5 cm olmak üzere 2 adet
fsh 2 yıldır 5,5 dolaylarındaydı son 3 ayda 12 lere falan çıktı
zaten fsh ın yüksekliği yumurtaların tükendiğine işaret
zaten yumurta rezervi azaldığı için fsh yükselmeye başlıyor

@aysem147r Saye- arkadaslar yaşlarınız kaç acaba merak ettim ,
yumurta rezervimiz az dediniz ileri bir yaşmı
benim yaşım 28 ,
ve ben bu konuyu 26 yaşımdan beri biliyorum ...
sürekli kontrol altındayım zaten doğal yolla gebelik için uğraştım ama olmadı
zaten her ultrason muayenemde her zaman antral folikülüm az çıkmıştır
yaklaşık 5-6 doktora gittim doğal yolla kalırsın ama işini şansa bırakma rezervin tükenmesi durumunda yapacak birşey kalmaz dedi hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…