Tüp Bebek Tedavisinde Hangi Takviye Edici İlaçlar Aldınız?

Geçmiş olsun canım..benimde öncelerde fsh ım hep 9 larda falandı kalitesiz yumurtam deiyordu sonradan kürler beslenme egzersiz derken 6 ya kadar indi fsh ım..

İlk tüp bebek yaptığımda doktorum fsh 10 a yakın kaliteyi etkileye bilir demişti haklı çıktı 6yumurtadan sadece 2 tane kalmıştı 3. Gün ve kalitesi iyi değildi zaten sonuç negatif oldu..3ay ara verdik o arada soğan ve arı sütü polen denedim fsh 6 ya indi ve 9 yumurtam oldu 2 tanesi kaliteliydi ama bende tutunma sorunu var olmadı..

canim benden çok yumurta toplandığı için dr.bana pko sun dedi.ama ben pkoya dair en ufacık bir belirtim yok. benim embiriyolarim hepsi kalitesiz çıktı.ama dr. yasimdan dolayi kalitesiz olmasi mumkun degil dedi kisacasi yumurtada spermde kaliteli ama ne dollenmede bolunmede kotu oluyor.senin yumurtalarinin kalitesiz olduğu nerden anlaşılıyor embiriyo kalitesi nasil? ?@hsevda

Acikcasi kalitenin yasla cok ilgisi yok eger genel olarak rezerv dusuklugu varsa zaten yumurtaliklar hizli bir sekilde yaslandigi icin verimi dusuyor ve dolayisiyla kalitesiz/bos yumurta olasiligi yükseliyor

Ben ilk sayfada yazdigim takviyeler e devam ediyorum birde allahin izni ile dualar ediliyor komsum 41 hurmaya 41 meryem suresi okuyor bende aksamlari onlari dua ile yiyorum ..

Annem okuyor meryem suresini insallah bende yarin ve pazar okuyacagim...

Boyle devam ediyoruz
Ben yumurtalama ilaclarini kullanirken ot vs kullanmak istemiyorum hormonlari etkiler ve ilaclar boşa gider diye destek takviye sadece alicam omega q10 inofolic ve probiyotik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…