Gulsen Merhaba,
Kafan çok karışmış sana yardımcı olur diye ufak bir yorum yapmak isterim izninle.
Anladığım kadarıyla tüp bebek için hazırlık aşamasını Ankara’da halledip sonrasında yumurta toplama ve transferi İstanbul’da yapmayı düşünüyorsun. Tabii ki haklısın başka şansları değerlendirmek istiyorsun, İstanbul’da daha usta ellerde bu işi gerçekleştirmek istiyorsun ama Ankara’da da şansın olduğunu bir kez daha geğerlendirmen bence hem senin kafanı rahatlatır hem de maddi açıdan daha az skıntı getirir diye düşünüyorum. Ayrıca Ankara’da bu işi çok iyi yapan dokotrlar da var. Neden kendine eziyet yapıyorsun, zaten tüm bu tüp bebek işlemleri yeteri kadar seni manen üzüyor bir de İstanbul’da bu işi ypamak seni iyice yoracaktır. Yumurta geliştirme ve uyarma işini kim yapıyor sana Ankara’da, neden toplamayı da ona yaptırmıyorsun? Benim bir mikro enj. Denenem oldu ve şartlar, doktorum, tüp bebek ekibi, herşey güzeldi. Bnece biraz Gulsen Merhaba,
Kafan çok karışmış sana yardımcı olur diye ufak bir yorum yapmak isterim izninle.
Anladığım kadarıyla tüp bebek için hazırlık aşamasını Ankara’da halledip sonrasında yumurta toplama ve transferi İstanbul’da yapmayı düşünüyorsun. Tabii ki haklısın başka şansları değerlendirmek istiyorsun, İstanbul’da daha usta ellerde bu işi gerçekleştirmek istiyorsun ama Ankara’da da şansın olduğunu bir kez daha geğerlendirmen bence hem senin kafanı rahatlatır hem de maddi açıdan daha az skıntı getirir diye düşünüyorum. Ayrıca Ankara’da bu işi çok iyi yapan dokotrlar da var. Neden kendine eziyet yapıyorsun, zaten tüm bu tüp bebek işlemleri yeteri kadar seni manen üzüyor bir de İstanbul’da bu işi ypamak seni iyice yoracaktır. Yumurta geliştirme ve uyarma işini kim yapıyor sana Ankara’da, neden toplamayı da ona yaptırmıyorsun? Benim bir mikro enj. Denenem oldu ve şartlar, doktorum, tüp bebek ekibi, herşey güzeldi. Bnece biraz daha düşünsen sanki daha farklı bir karar vereceksin.
Sormak istediğin bir şey olursa her zaman yanındayız.
Sevgiler