Tüp bebek tedavisinde ilaç almaya ne zaman başlıyoruz.

ANKARADA PEKİ İYİ MERKEZLER YOKMU. bu iş ilk ankarada denenmeye başlandı çünkü çok zor çünkü maddi külfetininde yaşanılan moral bozukluklarınında altından kalkmak.

ANKARADA PEKİ İYİ MERKEZLER YOKMU. bu iş ilk ankarada denenmeye başlandı çünkü çok zor çünkü maddi külfetininde yaşanılan moral bozukluklarınında altından kalkmak.

Merhaba Canım. Ben bazı şeyleri sorun ettikçe iş daha karışıyor bunu anladım. En son öğrendiğim şey. Dün öğrendim saat 4 .00 sularında hocanın göndereceği merkezin herhangi bir kurumla anlaşması yokuş. Haydaa dedim. İnanın beynimin sol tarafı uyuştu. Şu andan itibaren herşeyi zamana bıraktım. Şunu anladımki .Bu bebeği verecek olan rabbim. Kısmetimde varsa yer çok önemli değil. Adetimin 3. günü yeniden randevum var. O zamana kadar bekleyeceğim. Düşündükçe batıyorum. Yoruldum inanın.

Gulsen Merhaba,
Kafan çok karışmış sana yardımcı olur diye ufak bir yorum yapmak isterim izninle.
Anladığım kadarıyla tüp bebek için hazırlık aşamasını Ankara’da halledip sonrasında yumurta toplama ve transferi İstanbul’da yapmayı düşünüyorsun. Tabii ki haklısın başka şansları değerlendirmek istiyorsun, İstanbul’da daha usta ellerde bu işi gerçekleştirmek istiyorsun ama Ankara’da da şansın olduğunu bir kez daha geğerlendirmen bence hem senin kafanı rahatlatır hem de maddi açıdan daha az skıntı getirir diye düşünüyorum. Ayrıca Ankara’da bu işi çok iyi yapan dokotrlar da var. Neden kendine eziyet yapıyorsun, zaten tüm bu tüp bebek işlemleri yeteri kadar seni manen üzüyor bir de İstanbul’da bu işi ypamak seni iyice yoracaktır. Yumurta geliştirme ve uyarma işini kim yapıyor sana Ankara’da, neden toplamayı da ona yaptırmıyorsun? Benim bir mikro enj. Denenem oldu ve şartlar, doktorum, tüp bebek ekibi, herşey güzeldi. Bnece biraz Gulsen Merhaba,
Kafan çok karışmış sana yardımcı olur diye ufak bir yorum yapmak isterim izninle.
Anladığım kadarıyla tüp bebek için hazırlık aşamasını Ankara’da halledip sonrasında yumurta toplama ve transferi İstanbul’da yapmayı düşünüyorsun. Tabii ki haklısın başka şansları değerlendirmek istiyorsun, İstanbul’da daha usta ellerde bu işi gerçekleştirmek istiyorsun ama Ankara’da da şansın olduğunu bir kez daha geğerlendirmen bence hem senin kafanı rahatlatır hem de maddi açıdan daha az skıntı getirir diye düşünüyorum. Ayrıca Ankara’da bu işi çok iyi yapan dokotrlar da var. Neden kendine eziyet yapıyorsun, zaten tüm bu tüp bebek işlemleri yeteri kadar seni manen üzüyor bir de İstanbul’da bu işi ypamak seni iyice yoracaktır. Yumurta geliştirme ve uyarma işini kim yapıyor sana Ankara’da, neden toplamayı da ona yaptırmıyorsun? Benim bir mikro enj. Denenem oldu ve şartlar, doktorum, tüp bebek ekibi, herşey güzeldi. Bnece biraz daha düşünsen sanki daha farklı bir karar vereceksin.
Sormak istediğin bir şey olursa her zaman yanındayız.
Sevgiler

Son düzenleme:

Sakura merhaba canım.
Eşimin mesleğinen dolayı artık Ankarada yaşamıyorum. Yeni şehrimide bazı meraklı arkadaşlardan dolayı yazamıyorum. Kusura bakma ama istersen özelden doktorumun adını söylerim.O yüzden kıvranıyorum.ankarada olsam hiç düşünmeyeceğim. Ama bugün kendime geldim.Ben proplem ettikçe bazı şeyleri sorun artıyor.İstanbulda yücel kahraman ya da metropolitana gidecez sanırım. Doktorumla karar vereceğiz. Yücel kahramanın merkezi anlaşmalı değilmiş sosyal güvenlik kurumlarıyla. O beni yordu biraz. Ama artık takılmayacağım birşeylere. Onlar vesile sadece, Kısmetse rabbim verir. Herşeyin hayırlısı. Yinede sakıncası yoksa ankarada gittiğin merkezi söylermisin.

gülşencim şimdiden stres yapma boş ver her şeyin hayırlısı diyceksin bazen hiç bir şey elimizde olmadan gelişiyor. hakkında hayırlısı. bende salı günü iğnelere başlıycaktım merkezden aradılar dün çıkan tahlil sonucumu bu gün toplantıda değerlendirmişler protokolümü değiştiriyorlarmış o yüzden bende adet olmayı bekliycem 3 gün daha d kontrol ilacım var sonra ne zaman adet olursam o zaman gidicem kliniğe.bir kaç gün bile ertelenmesi hoşuma gitmiyor ama ne yapalım sabretmeye alıştık.

Evet canım
En güzeli herşeyi zamana bırakmak. O stres bu stres. İnsan tıkanıyor. Hedefini şaşırıyor. Allahım yüce rabbim hayırlısını versin.Bekleyip hep birlikte göreceğiz.

Merhaba kızlar
Yarın doktorumla randevum var. Geçen ayın 5 inde rgly oldum en son. Tedaviye aşılamadaki gibi reglin 3. günümü başlıyor. Hoşaçakalın

canim tüp bebek tedavisinde regl in 2 yada 3.günü ignelere baslaniyor yumurta toplanana kadar yaklasik 10 12 gün sürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…